marimag 05.07.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Pasowałby też żyrandol... http://i01.twenga.com/dom/plafon/paul-neuhaus-gracia-2104-p_33788441vb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Można by zrobic cos zupełnie odjechanego i dac taka lampę.Fajna jest i daje przyjemnie światło.Łazienka stanie się przytulna... http://sklep.art-abazur.com.pl/photos/prods/641_2_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 myślałam o żyrandolu tylko, że łazienka jest minimalnych wymiarów i nie bardzo wiem, czy taki wiszący nie będzie za duży. ten kwadratowy plafon jest fajny tylko muszę znaleźć coś takiego w grafitowej metalowej obudowie. a ta lampa używana też jest fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 o widzę, że ten rodos jest też w czarnym metalu, muszę tylko doczytać czy są regulowane punkty światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 a czy coś w takim stylu będzie pasować do mojej małej łazienki, czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Zapomniałam Cie dopytac o metraż przybytku...Ile tam jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 łazienka jest minimalna 1,8mx2m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No to faktycznie, nie moze to być kobyła.Wycofuję zatem, wszystkie wcześniejsze duże lampy.Jak powiesisz, to syfit Ci na głowe będzie leciał.Musi to byc coś w miare płaskiego ale rozległego, żeby ładnie doświetlić. Teraz nie bardzo mogę, ale poszperam jeszcze w necie...jesli chcesz oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 05.07.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 dzięki, ja również poszperam wieczorem teraz zmykam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 MAM !!! Znalazłam piekną, ponadczasowa i w sumie nie najdroższa lampę do Twojej łazienki. Jak jej nie kupisz to strzelam focha Jest naprawdę śliczna Stąd: http://www.lightonline.pl/kinkiety/9694/flos-wan-kinkiet-lub-plafon-czarny a dla wzrokowców, wyglada tak... http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-FLOS-WAN-C-W-Applique-ou-Plafonnier-Noir-9694-446.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 i tak... http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-FLOS-WAN-C-W-Applique-ou-Plafonnier-Noir-9694-934.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 I jak ? Zemdlałaś czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.07.2014 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 jestem, jestem, intensywny weekend w pracy dał mi w kość. teraz poranna "prasówka" przy kawusi i chwila spokoju póki "gadzina" jeszcze śpi flos jest fajny, widziałam go nawet na żywo, tylko troche mały bo 11cm średnicy, chyba, że są większe średnice dostępne? na chwilę obecną rodos "wygrywa" ale pożyjemy, zobaczymy... kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.07.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 nie wiem czy wspomniałam, że chcę przemycić pare "szkockich" akcentów do wnętrza. nie do końca wiem jak to zrobić, żeby współgrało z nowoczesno-glamurowym wnętrzem. myślałam o tapecie ze "Scottish thistle" do przedpokoju albo do gabinetu, oraz o poduszkach z ostami.teraz mam w mieszkaniu, fajne poduszki, tanie z Tesco, w fajnej kolorystyce. chciałam ostatnio kupić takie same, żeby zabrać do Polski, ale z Tesco jest problem, że takie rzeczy są produkowane seriami i jak się sprzedadzą to już nie ma ;(znalazłam różne inne z ostami ale bardziej takie "country", te tescowe są fajne bo bardziej nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.07.2014 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 taki róż mogę dać na jedną ścianę w wiatrołapie, cena do przełknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.07.2014 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 to mój faworyt ostowy, (do gabinetu) pozostający narazie w sferze marzeń i takowych chyba pozostanie ponieważ cena z kosmosu 264 f za rolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.07.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 to jest moja tescowa poduszka, niedostępna jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 07.07.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 taka też jest ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 11.07.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 deska chene tak czy nie, oto jest pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 11.07.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 taka też mi się podoba, olej orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts