Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Junony - dom w hibiskusie

Junona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to faktycznie, nie moze to być kobyła.

Wycofuję zatem, wszystkie wcześniejsze duże lampy.

Jak powiesisz, to syfit Ci na głowe będzie leciał.

Musi to byc coś w miare płaskiego ale rozległego, żeby ładnie doświetlić.

Teraz nie bardzo mogę, ale poszperam jeszcze w necie...jesli chcesz oczywiście.

MAM !!!

Znalazłam piekną, ponadczasowa i w sumie nie najdroższa lampę do Twojej łazienki.

Jak jej nie kupisz to strzelam focha ;)

Jest naprawdę śliczna :)

Stąd: http://www.lightonline.pl/kinkiety/9694/flos-wan-kinkiet-lub-plafon-czarny

a dla wzrokowców, wyglada tak...

http://www.lightonline.pl/public/media/produits/Applique-FLOS-WAN-C-W-Applique-ou-Plafonnier-Noir-9694-446.jpg

jestem, jestem, intensywny weekend w pracy dał mi w kość.

teraz poranna "prasówka" przy kawusi i chwila spokoju póki "gadzina" jeszcze śpi ;)

flos jest fajny, widziałam go nawet na żywo, tylko troche mały bo 11cm średnicy, chyba, że są większe średnice dostępne?

na chwilę obecną rodos "wygrywa" ale pożyjemy, zobaczymy... kobieta zmienną jest :p

nie wiem czy wspomniałam, że chcę przemycić pare "szkockich" akcentów do wnętrza.

nie do końca wiem jak to zrobić, żeby współgrało z nowoczesno-glamurowym wnętrzem. myślałam o tapecie ze "Scottish thistle" do przedpokoju albo do gabinetu, oraz o poduszkach z ostami.

teraz mam w mieszkaniu, fajne poduszki, tanie z Tesco, w fajnej kolorystyce. chciałam ostatnio kupić takie same, żeby zabrać do Polski, ale z Tesco jest problem, że takie rzeczy są produkowane seriami i jak się sprzedadzą to już nie ma ;(

znalazłam różne inne z ostami ale bardziej takie "country", te tescowe są fajne bo bardziej nowoczesne.