Junona 11.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Zapraszam do komentowania naszych poczynan budowlanych, jestem otwarta na Wasze pomysły o rady, pozdrawiam Junona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 cześć Junona, spróbuj tak tutaj cały skopiowany adres strony ze zdjęciem 1. specjalnie zrobiłam spacje pomiędzy nawiasami, Ty pisz ciurkiem, bez spacji 2. adres strony podstawowej to np. http://www.picasaweb.google.pl albo http://www.fotosik.pl 3. cały skopiowany adres strony to np. picasaweb.google.pl/szkotkatrzpiotka/Projekt#5256162171951802946 powinno zadziałać pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 12.10.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Junona, Na forum wkleja się bezpośrednie linki do zdjęć, ty próbujesz wkleić linka do strony na której jest zdjęcie.Spróbuj kliknąć prawym przyciskiem myszy na obrazek, który chcesz wkleić na formu na stronie picasy, kliknij "pokaż obrazek" - obrazek otworzy sie w nowym oknie albo w nowej zakładce.I stamtąd skopiuj adres - np dla zdjęcia Twojego projektu adres jest taki:http://lh3.ggpht.com/szkotkatrzpiotka/SPGjpaUIakI/AAAAAAAAC6Y/kXglaP6B8ho/290lo.jpg Pamietaj o dodaniu na poczatku i na koncu Zwróć uwagę że link do zdjęcia który ci podaję ma rozszerzenie jpg i takie linki są potrzebne do wklejania na forumachPozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 12.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Junona zdjęcie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 12.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 no tak, no to dobrze ze widac tylko szkoda, ze ja go nie widze i mam stresa czy widac czy nie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 12.10.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Junona - u mnie część widać a część nie. Ja Ci polecam zarejestrować się na fotosik.pl i tam wrzucić zdjęcia. Jak je wrzucisz to od razu przy każdym masz zestaw kodów do wrzucania na forum - kopiujesz linka wklejasz na forum na żywca i już Powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 13.10.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzieki laski, zalozylam fotosika, bo cos z ta picasa nie hulało, teraz widze zdjecia to wiem, ze sa poczatkowe sie zdubluja ale jakos przezyje, chyba ze ktos mnie oswieci czy moge wyciac wczesniejsze posty a nie tylko ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 13.10.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Junona widać pięknie i wszystko z tych nowych zdjęć. Ja też nie umiem starych postów wycinać więc jak ktoś wie to też się chętnie naumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam nowa kolezanke Ktora w dodatku buduje sie blisko nas (o ile 20 km to blisko). Wow - miesiac pisania dziennika i dwie strony! Ja pisze swoj juz nieomal rok! Domek macie piekny - dach mi sie wielce podoba tez taki chcielismy miec, ale warunki zabudowy dostalismy na dach 2-spadowy i juz tego nie zmienialismy... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 16.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Wpadłam z rewizytą Ależ masz "wypasiony" projekt Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na dalsze sprawozdanie z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 18.11.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Paulka, projekt moze wypasiony, ale troche malo przemyslany, wkurza mnie ta malo ustawna kuchnia, nie ma sciany na zbudowe piekarnika i na duuuza lodowe, chyba zlikwiduje spizarnie, tzn nie zrobie po prostu scianki dzialowej. ale z drugiej strony dobrze byloby miec spizarke prz kuchni. a jak patrze na Wasz projekt to macie podobny rozklad pomieszczen, pokoj nad garazem to tez chyba polpieterko? ale kiedy u mnie bedzie tak ladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 18.11.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witaj Junona, Codzinnie czytam Twoje forum, śledzę każdą zmianę. Domek jest śliczny (taki jak mój ), tylko ja jestem na etapie fundamentów. I taki stan poczeka do wiosny... Co do kuchni, to ja narazie nie mam dylemtów, jakoś to będzie... a spiżarka zostanie na swoim miejscu. Myślę, że dobry projektant na pewno coś Ci fajnego poradzi... Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiunia663 18.11.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam... Czy moglaby mi Pani przyblizyc koszty jakie trzeba wydac do stanu surowego zamknietego,bez instalacji? Na wiosne tez ruszamy z budowa tego domu A co do kuchni widze po fotkach ,ze dla mnie tez jest za malo scianek,tzn.do zabudowy piekarnika,i lodowki wlasnie takiej duzej jak i Pani chce Bardzo prosze o odpowiedz [email protected] Bardzo dziekuje i pozdrawiam... czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 19.11.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 witam wszystkich, ciesze sie, ze cos sie ruszylo z tymi komentarzami milo slyszec, ze domek sie podoba AdamEwelina a Wasze fundamenty to chyba na archonie widzialam, dobrze mowie? gosiunia postaram sie w najblizszym czasie pozliczac wszystko, jak znajde chwile. koszt narazie bedzie w przyblizeniu bo potem jeszcze duzo rzeczy wychodzi w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiunia663 19.11.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witaj,,, Dzieki za uwage... bede czekala na emaila od Ciebie.Dzieki. P.S.Czekam na fotki pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witajcie, widzę, ze Wasz domek ma podobną powierzchnię, jak mój. A wydaje się dużo większy! Ciekawe, czy koszty budowy sa porównywalne, ale pewnie wiele zalezy od użytych materiałów. Hmm, mimo wszystko trudno pewnie budować na odległość. Ja mam dobra ekipę, a i tak bywam na budowie prawie codziennie... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 20.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Pytanie mam co do Twojej dachóweczki. Koramic, ale dokładnie z ktorej serii -Marsylka, Renesnansowa? Chciałabym zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiunia663 20.11.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witaj ,,, my co prawda budowe rozpoczynamy na wiosne ale juz wstepne ogledziny materialow byly robione- osobiscie chcielibysmy dachowke koloru grafitowego,badz czarnego(plany sa na zolty tynk) ale ze wzgledu na nasze osiedle mozemy polozyc ceglasta.Mam nadzieje ze moze uda nam sie chociaz czerwona z polyskiem Co do firmy- jeszcze nie mamy obranej,ale jeszcze jest czas Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 20.11.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 podjade jutro na budowe to zrobie zdjecie, bo mam kilka dachowek.to jest renesansowa E32, kolor jest calkiem inny niz na zdjeciu w necie, duzo ciemniejszyhttp://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&c=SR_Product&cid=1123692253933&lpi=1087584651805&sl=wb_pl_home_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 20.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dziękuję za informację. Właśnie się nad taką zastanawiałam... czekam na fotki Bardzo jestem ciekawa jak wygląda w rzeczywistości... Czy ona jest czerwona,czy bardziej podchodzi pod brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts