Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Junony - dom w hibiskusie.

Junona

Recommended Posts

• Odpowiedzi 120
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć :D

Junona, spróbuj tak

tutaj cały skopiowany adres strony ze zdjęciem

1. specjalnie zrobiłam spacje pomiędzy nawiasami, Ty pisz ciurkiem, bez spacji

2. adres strony podstawowej to np. http://www.picasaweb.google.pl albo http://www.fotosik.pl

3. cały skopiowany adres strony to np. picasaweb.google.pl/szkotkatrzpiotka/Projekt#5256162171951802946

powinno zadziałać :)

pozdrawiam,

b.

Junona,

Na forum wkleja się bezpośrednie linki do zdjęć, ty próbujesz wkleić linka do strony na której jest zdjęcie.

Spróbuj kliknąć prawym przyciskiem myszy na obrazek, który chcesz wkleić na formu na stronie picasy, kliknij "pokaż obrazek" - obrazek otworzy sie w nowym oknie albo w nowej zakładce.

I stamtąd skopiuj adres - np dla zdjęcia Twojego projektu adres jest taki:

http://lh3.ggpht.com/szkotkatrzpiotka/SPGjpaUIakI/AAAAAAAAC6Y/kXglaP6B8ho/290lo.jpg

Pamietaj o dodaniu na poczatku i na koncu

Zwróć uwagę że link do zdjęcia który ci podaję ma rozszerzenie jpg i takie linki są potrzebne do wklejania na forumach

Pozdrawiam

Ania

• 4 weeks później...

Witam nowa kolezanke :lol:

Ktora w dodatku buduje sie blisko nas (o ile 20 km to blisko).

Wow - miesiac pisania dziennika i dwie strony! Ja pisze swoj juz nieomal rok!

Domek macie piekny - dach mi sie wielce podoba :)

tez taki chcielismy miec, ale warunki zabudowy dostalismy na dach 2-spadowy i juz tego nie zmienialismy...

Pozdrawiam!

Paulka, projekt moze wypasiony, ale troche malo przemyslany, wkurza mnie ta malo ustawna kuchnia, nie ma sciany na zbudowe piekarnika i na duuuza lodowe, chyba zlikwiduje spizarnie, tzn nie zrobie po prostu scianki dzialowej. ale z drugiej strony dobrze byloby miec spizarke prz kuchni.

a jak patrze na Wasz projekt to macie podobny rozklad pomieszczen, pokoj nad garazem to tez chyba polpieterko? ale kiedy u mnie bedzie tak ladnie? :(

Witaj Junona,

Codzinnie czytam Twoje forum, śledzę każdą zmianę. Domek jest śliczny (taki jak mój :oops: ), tylko ja jestem na etapie fundamentów. I taki stan poczeka do wiosny...

Co do kuchni, to ja narazie nie mam dylemtów, jakoś to będzie... a spiżarka zostanie na swoim miejscu. Myślę, że dobry projektant na pewno coś Ci fajnego poradzi... :) Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia.

Witam...

Czy moglaby mi Pani przyblizyc koszty jakie trzeba wydac do stanu surowego zamknietego,bez instalacji? Na wiosne tez ruszamy z budowa tego domu :p

A co do kuchni widze po fotkach ,ze dla mnie tez jest za malo scianek,tzn.do zabudowy piekarnika,i lodowki wlasnie takiej duzej jak i Pani chce :wink:

Bardzo prosze o odpowiedz [email protected]

Bardzo dziekuje i pozdrawiam... czekam na kolejne fotki :D

witam wszystkich, ciesze sie, ze cos sie ruszylo z tymi komentarzami :)

milo slyszec, ze domek sie podoba :oops:

AdamEwelina a Wasze fundamenty to chyba na archonie widzialam, dobrze mowie?

gosiunia postaram sie w najblizszym czasie pozliczac wszystko, jak znajde chwile. koszt narazie bedzie w przyblizeniu bo potem jeszcze duzo rzeczy wychodzi w trakcie.

Witajcie, widzę, ze Wasz domek ma podobną powierzchnię, jak mój. A wydaje się dużo większy! :) Ciekawe, czy koszty budowy sa porównywalne, ale pewnie wiele zalezy od użytych materiałów. Hmm, mimo wszystko trudno pewnie budować na odległość. Ja mam dobra ekipę, a i tak bywam na budowie prawie codziennie... pozdrówka

Witaj ,,, my co prawda budowe rozpoczynamy na wiosne :) ale juz wstepne ogledziny materialow byly robione- osobiscie chcielibysmy dachowke koloru grafitowego,badz czarnego(plany sa na zolty tynk) ale ze wzgledu na nasze osiedle mozemy polozyc ceglasta.Mam nadzieje ze moze uda nam sie chociaz czerwona z polyskiem :D Co do firmy- jeszcze nie mamy obranej,ale jeszcze jest czas :wink:

Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzonka :p

podjade jutro na budowe to zrobie zdjecie, bo mam kilka dachowek.

to jest renesansowa E32, kolor jest calkiem inny niz na zdjeciu w necie, duzo ciemniejszy

http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&c=SR_Product&cid=1123692253933&lpi=1087584651805&sl=wb_pl_home_pl