margay 22.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam serdecznie i cieplutko w ten pochmurny, deszczowy i zimny dzień...brrr Dzięki za odwiedziny w moim dzienniczku Widzę że też budujecie według projektu Archonu Mało tego, projekt który najbardziej mi się podobał Na moje paulinie zdecydowałam się dlatego bo wydawał mi się tańszy Po przeczytaniu Twojego dziennika, stwierdziłam że koszty te same! O naturo złośliwa No cóż moim pauliniom też nic nie brakuje, więc nie ma się czym zadręczać Pozwolę sobie zapisać się jako stały bywalec na Twoich włościach, ponieważ domek boski, dach wyszedł prześlicznie i bardzo jestem ciekawa dalszych etapków U mnie do dachu przychodzą dopiero pod koniec czerwca... chyba się nie doczekam. Mam nadzieję, że mój kolor dachu wyjdzie podobnie do twojego bo strasznie mi się podoba Ja będę miała też kolor kasztanowy tylko z Robena Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 25.06.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 margay witam u siebie , tak to bywa z tymi kosztami, ze zazwyczaj wychodza inne niz w zalozeniach. oswiadczam wszem i wobec, ze senior egzamin zdal po wielu bojach i trudach. w zwiazku z tym wyruszamy na urlop 2 lipca w czwartek, czyli pewnie w piatek w nocy dojedziemy do domu. wtedy tez pewnie bedzie wiadomo jakie dalsze kroki poczynimy odnosnie budowy (czytaj na ile wystarczy kasy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 W takim razie życzę udanej i spokojnej podróży No i czekamy na dalsze wiadomości z placu boju ( czytaj budowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Hej, hej, jak tam na budowie? Czy już wszystko przemyślane i postanowione? Pochmurnie u nas dzisiaj, ale jutro ma być poprawa, więc życzę miłego urlopu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 12.07.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 hejka babeczki, urlopujemy sie od tygodnia, pogoda jak dla nas idealna, na budowie sie troche dzieje, glownie prace porzadkowe, ale zawsze cos...okna wybrane opisalam w dzienniku, pozdrawiam, milego popoludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 ...miłego urlopu, Junono. I wyrazy podziwu dla Babci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.07.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dobrej pogody... i udanego urlopu... Pozdrowieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.07.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dziennik przeczytałam... Domek fajniutki... A ta dachówka wygląda b. ładnie. Wczoraj jak nigdy przeglądałam wyceny okien z Brzeska, które robiono nam w styczniu... Również zatrzymałam się na tej firmie okien, co WY. Bo jak sobie przypomniałam, te okna wydawały się najbardziej solidne. Cena fakt faktem może być inna... ale z ciekawości sobie zerkałam na wyceny. Do okien nam daleko... nie wiemy, czy w ogóle wstawimy w tym roku... Babcię i ja mam taką pracowitą...ma 84 lata Jak ma ogórdek...to ziemia jest jak masło, zero grudki itp. Ale babcia moja mieszka ode mnie 600 km... Pozdrawiam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 16.08.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Junona a u Was jak z planami przeprowadzkowymi? Bo nie dość że się trzeba przenieśc do nowego domu to jeszcze do nowego kraju? To dopiero będzie szok termiczny, kulturowy i pracowy Całe życie o 180 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 czy już powróciliście z urlopu? zupełnie zapomniałas o fm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszek71 04.09.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Co tam u was słychać ? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 14.09.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 hmmm, nikt nic nie pisze, pewnie okna brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ojej, tak dlugo nie pisałaś, że mi przestały przychodzić powiadomienia! okna fajnie, ale najbardziej podoba mi sie zdjęcie inwestorów w trakcie akcji 'woda'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzien dobry ,widze że juz okienka sa ,od razu inaczej domek wyglada ,a wy gdzie jesteście w Polsce jeszcze czy już w Glasgow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.09.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pięknie! Zresztą zawsze było .....wiesz jak strasznie podoba mi sie wasz domek ale okna jak już są to robi się już iście domowy klimacik. Gratuluję wody na działce.....i teren wokół ładnie uporządkowany mnie to właśnie teraz czeka..... A inwestorek ma czaderski kapelusz Pozdrawiam i czekam na zdjęcia okien bez foli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 18.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzieki laseczki za mile slowa. do glasgow wybieramy sie dopiero na poczatku pazdziernika, bo mezus nie da rady wczesniej po nas przyjechac, a ja sama z malym nie pojade autem ponad 2 tys km. ale moze to i dobrze bo wszystkie przylacza na spokojnie sobie pozalatwialam, samej pracy nie ma przy tym duzo, tylko strasznie duzo papierzysk i zalatwiania. a kapelusz to jest zielona lakierkowa zaba, dobry jak pada )) zdjecia bez folii juz sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sanyaa 18.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ładniutko się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszek71 18.09.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hmmm, nikt nic nie pisze, pewnie okna brzydkie Dziewczyno tak mnie zatkało że z zadrości to bym ci je wszystkie powybijał już szukam chętnych na wypad do was wśród sympatyków HIBISKUSA a mniej więcej wiem gdzie będziecie mieszkać Ale tak poważnie to Bardzo Badzo ładnie narawdę super Ale i tak was w tym roku dogonię albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 no kochana to sobie wypoczywasz za to przynajmniej dopilnujesz wszystkiego ,nie zapomninj dodac zdjec jak juz bedzie wszystko gotowe miłego weekendu Ci życze papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No proszę jakie ładne okna i domek nabrał charakteru... Super tam u WAS, gaz jest, woda jest... no proszę... Ale widzę, że ciut będziecie jeszcze musieli nawieźć ziemi koło domku... Skąd ja to znam... U nas chyba za rok To odpoczywaj sobie nim wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts