Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Junony - dom w hibiskusie.

Junona

Recommended Posts

Witam serdecznie i cieplutko w ten pochmurny, deszczowy i zimny dzień...brrr

Dzięki za odwiedziny w moim dzienniczku :D Widzę że też budujecie według projektu Archonu :D Mało tego, projekt który najbardziej mi się podobał :o Na moje paulinie zdecydowałam się dlatego bo wydawał mi się tańszy :-? Po przeczytaniu Twojego dziennika, stwierdziłam że koszty te same! :roll: O naturo złośliwa :lol: No cóż moim pauliniom też nic nie brakuje, więc nie ma się czym zadręczać :wink: :roll:

Pozwolę sobie zapisać się jako stały bywalec na Twoich włościach, ponieważ domek boski, dach wyszedł prześlicznie i bardzo jestem ciekawa dalszych etapków 8)

U mnie do dachu przychodzą dopiero pod koniec czerwca... chyba się nie doczekam. Mam nadzieję, że mój kolor dachu wyjdzie podobnie do twojego bo strasznie mi się podoba :o Ja będę miała też kolor kasztanowy tylko z Robena

Pozdrowionka

• Odpowiedzi 120
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

margay witam u siebie :), tak to bywa z tymi kosztami, ze zazwyczaj wychodza inne niz w zalozeniach.

oswiadczam wszem i wobec, ze senior egzamin zdal po wielu bojach i trudach.

w zwiazku z tym wyruszamy na urlop 2 lipca w czwartek, czyli pewnie w piatek w nocy dojedziemy do domu.

wtedy tez pewnie bedzie wiadomo jakie dalsze kroki poczynimy odnosnie budowy (czytaj na ile wystarczy kasy).

• 2 weeks później...

Dziennik przeczytałam... :wink:

Domek fajniutki... A ta dachówka wygląda b. ładnie.

Wczoraj jak nigdy przeglądałam wyceny okien z Brzeska, które robiono nam w styczniu... Również zatrzymałam się na tej firmie okien, co WY. Bo jak sobie przypomniałam, te okna wydawały się najbardziej solidne.

Cena fakt faktem może być inna... ale z ciekawości sobie zerkałam na wyceny. Do okien nam daleko... nie wiemy, czy w ogóle wstawimy w tym roku...

Babcię i ja mam taką pracowitą...ma 84 lata :wink: Jak ma ogórdek...to ziemia jest jak masło, zero grudki itp.

Ale babcia moja mieszka ode mnie 600 km...

Pozdrawiam jeszcze raz :wink:

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

pięknie! Zresztą zawsze było :D .....wiesz jak strasznie podoba mi sie wasz domek :D ale okna jak już są to robi się już iście domowy klimacik.

Gratuluję wody na działce.....i teren wokół ładnie uporządkowany :D mnie to właśnie teraz czeka.....

A inwestorek ma czaderski kapelusz :lol:

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia okien bez foli :wink:

dzieki laseczki za mile slowa.

do glasgow wybieramy sie dopiero na poczatku pazdziernika, bo mezus nie da rady wczesniej po nas przyjechac, a ja sama z malym nie pojade autem ponad 2 tys km.

ale moze to i dobrze bo wszystkie przylacza na spokojnie sobie pozalatwialam, samej pracy nie ma przy tym duzo, tylko strasznie duzo papierzysk i zalatwiania.

a kapelusz to jest zielona lakierkowa zaba, dobry jak pada :)))

zdjecia bez folii juz sa.

hmmm, nikt nic nie pisze, pewnie okna brzydkie :-?

Dziewczyno tak mnie zatkało że z zadrości to bym ci je wszystkie powybijał

już szukam chętnych na wypad do was wśród sympatyków HIBISKUSA :wink:

a mniej więcej wiem gdzie będziecie mieszkać

Ale tak poważnie to Bardzo Badzo ładnie narawdę super

Ale i tak was w tym roku dogonię :lol:

albo i nie :roll: