piu 11.10.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 w ktorej zadomowił się krytoryjek olchowiec ?Nie ma żadnego sposobu poza wykopaniem i spaleniem drzewka? Drzewko jest niedrogie, można kupić kolejne, ale czytałam, że nie powinnam sadzić już w tym samym miejscu.I tu jest kłopot, bo hakuro nishiki rosną u mnie w rzędzie, usunięcie jednego popsuje koncepcję... Może da się coś wstrzyknąć w otwór, z którego sypią się trocinki?? dziekuję za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 12.10.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 chyba jednak nie można...szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 28.06.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A jednak można! Miałam zalany wódką kit pszczeli - taki od pszczelarza - zrobiłam sobie nalewkę na wzmocnienie. Nalewkę wypiłam, kit został. Pomyślałam sobie, że spróbuję, bo i tak drzewko by było do wyrzucenia. Zalepiłam na jesień tym kitem miejsca na pniu, z których wysypywały się trociny, okryłam lekarskim plastrem. Na wiosnę nie było śladu po robalach. Być może to przypadek, a może udało mi się uratować propolisem moje hakuro nishiki. Nie wciskam kitu Rośnie cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts