goszia 12.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jestem zainteresowana domem z charakterem 2 (z pracowni domy z wizją)jestem zakochana w tym projekcie ale nie wiem na jaki przyblizony koszt budowy mogę się nastawić. Czy ktoś może mi podać kosztorys budowy tego slicznego domku, a może jakieś fotki ... Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZO2 15.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kosztorys był kiedyś podany przy pierwszej wersji (może jeszcze jest -sprawdź) i to było "pod klucz" 575 tys. zl.Gdybyś znalazła coś konkretnego np. na temat jego budowy (może jest gdzieś też do obejrzenia) to prosiłbym o cynk. PozdrawiamWłodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszia 15.10.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Architekci z biura projektowego oceniają ze dom z charakterem 2 powinien być tanszy w budowie o około 15% a kosztorys dostępny bedzie do końca października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszia 18.10.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 My zdecydowaliśmy się z męzem na z charakterem 2, zaczniemy na wiosne bo jeszcze musimy przebrnąc przez papiery, oczywiście zrobimy małe zmiany bo zrezygnujemy z garażu i podpiwnicznymy go w części (ale nie bedziemy naruszać konstrukcji, ani nie będziemy przesuwać żadnych filarów, architekt nasz, który widział projekt powiedział że to nie są wielkie zmiany. Taki domek buduje "Komen" widziałam fotki i utwierdziłam się że jednak ten domek,, poszukaj go na forum "Doskonały i z charakterem z pracowni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts