Waleriana 12.10.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Nastawiłam się ,ze wannę kupię z panelem, jednak w sklepie zaczeli mi odrodzać i poradzili abym obudowała wannę mozaiką teraz już nie wiem co robić Czy to prawda ,ze panel odpada i brzydko wygląda? Jeśli ktoś ma wannę z panelem prosze o zdjęcia .Może zdjęcia pomogą mi w podjęciu decyzji ... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 12.10.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 mamy wannę z panelem. nie jest to szczyt estetyki. wanna jest akrylowa, z koła. zdecydowałam się na panel, bo wanny akrylowe się szybko niszczą. zdjęcia w linkach. wanna rodziców po 3 latach nadajje się do wymiany. nasza, raz używana już jest porysowana. jakby ją trzeba było wymienić za jakieś 5- 7 lat, to nie wyobrażam sobie kucia mozaiki. no chyba że zaopatrzysz się w podwójną ilość kafelek, żeby mieć na za kilka lat, ja ta seria nie będzie produkowana. albo w ogóle wymienić całą łazienkę za kilka lat. najlepsze wyjście to wanna emaliowana + obudowa z kafelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts