jacek f. 12.10.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Chętnie nawiążę kontakt z osobami budującymi lub już mieszkającymi w domu wg.projektu Agnieszka II firmy Archipelag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew_p 04.02.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Mieszkam od roku. Co ciebie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek f. 04.02.2004 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Niestety nie wykasowałem tego zapytania z forum,a jest już nieaktualne.Dzięki jednak za podjęcie tematu. Poza tym projekt bardzo mi się podobał, ciekawe jak się w nim mieszka?Pozdrawiam,JacekF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew_p 04.02.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Mieszkam na skraju lasu, a zatem widoki z salonu są niebywałe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 05.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam!Odświeżam post, gdyż przymierzam się do budowy Agnieszki II.W związku z tym mam parę pytań. Wydaje się, że w środku jest sporo przestrzeni, czy tak rzeczywiście jest? Czy dokonywałeś zmian w projekcie? Czy masz ten świetlik na szczycie dachu ? Jak to w końcu jest z tą więźbą, bo wyczytałam, że w tej pracowni projektują nieco przesadzoną. Z jakiego materiału budowałeś? Może masz zdjęcia swojego domu i mógłyś je wrzucić? Czy dokumentacja z tej pracowni jest tak mało szczegółowa, jak tu piszą forumowicze?Czy ktos jeszcze ma doświadczenia w budowie Agnieszki?Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje i wskazówki.pozdrawiamandrea_l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 07.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Czy naprawdę nikt nie buduje Agnieszki II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsat 14.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam Poszukuję osób które zrealizowały lub realizują projekt AGNIESZKA II z Archipelagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 06.10.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ponawiam prośbę o kontakt z kimś, kto buduje lub wybudował juz Agnieszkę II z Archipelagu.Kupiliśmy ten projekt, kompletujemy papierzyska. Myślę takze o założeniu dziennika, ale cos ciągle brakuje mi czasu. A tak, mam nadzieje w niedalekiej przyszłości będzie wyglądał mój dom.http://www.archipelag.pl/projekty-zopisem.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 06.10.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Raczej tak będzie wyglądał http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=144 mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts