Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomocy! Chłopaki i dziewczyny!!!

DPS

Recommended Posts

No mam sobie Orange bezprzewodowy i to jest absolutnie jedyna możliwośc posiadania jakiegokolwiek neta.

Zasięg najczęściej 1 kreska albo wcale. :evil: :evil: :evil:

Chciałabym kupić jakąś antenę zewnętrzną do modemu (mam zewnętrzny modem OptionIcon, podłączany przez port USB), może wtedy jakieś lepsze warunki pisania byłyby na forumie. :wink:

Czy moglibyście podrzucić mi parę linków do sklepów internetowych na właściwy typ anteny? :oops:

Wchodziłam do sklepów, ale tam tyle tego, że nie jestem w stanie się zorientować. :oops:

Jakies do WiFi (to chyba niedobre? :roll: ), jakieś... ech, za dużo tego.

Doradźcie coś, proszę... :oops: :oops: :oops:

No on ma wyjście na antenę na pewno, ale jakies chyba zepsute, bo jak kiedyś była dodatkowa antena pokojowa, to za nic nie identyfikował sieci, jak była wpięta w niego. :roll:

A co to jest ten "radar"? :roll:

a jak z zasięgiem telefonów?

może warto pomyśleć nad jakimś wzmacniaczem gsm

No on ma wyjście na antenę na pewno, ale jakies chyba zepsute, bo jak kiedyś była dodatkowa antena pokojowa, to za nic nie identyfikował sieci, jak była wpięta w niego.

to może antena zewnętrzna

a jeśli wyjście na antenę jest popsute to oddać na gwarancji - jeśli jeszcze jest na gwarancji

a skąd pewność że gniazdo anteny jest popsute? Jeśli masz znajomych z takim samym modemem to możesz przełożyć do swojego laptopa i będziesz miała pewność że to wina modemu.

Szczerze mówiąc trochę ciężko znaleźć przyczynę na odległość :/ może ta antena co miałaś przedtem byłe jakaś be be fuj fuj, Pozostaje gdybanie

Może i tak, ale nie chcę kupowac w ciemno.

Ale czy są jakies zewnętrzne anteny wzmacniające sygnał i jakie konkretnie?

Bo pokojowej to i tak nie kupie, za słaba jest - u mnie od zera do dwóch kresek w porywach sygnał ma. :roll:

Jakiś link do sklepu i konkretnego modelu/typu by mi się bardzo przydał... :oops: