skorpio 12.10.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zmieniam właśnie nomenklaturę i u mnie, miast pokoju rekreacyjnego, będzie bawialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zmieniam właśnie nomenklaturę i u mnie, miast pokoju rekreacyjnego, będzie bawialnia. Noooo nie wiem - do bawialni to musisz bonę zatrudnić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 12.10.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zmieniam właśnie nomenklaturę i u mnie, miast pokoju rekreacyjnego, będzie bawialnia. Noooo nie wiem - do bawialni to musisz bonę zatrudnić ... Istnieje wszak ryzyko, że historia się powtórzy i zostanie królową . A wtedy cały dom by trzeba przemianować . I wieżyczkę dobudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 12.10.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 I od dziś pomieszczenie, w którym parkują samochody to nie garaż a autosalon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zmieniam właśnie nomenklaturę i u mnie, miast pokoju rekreacyjnego, będzie bawialnia. Noooo nie wiem - do bawialni to musisz bonę zatrudnić ... Istnieje wszak ryzyko, że historia się powtórzy i zostanie królową . A wtedy cały dom by trzeba przemianować . I wieżyczkę dobudować. Gorzej jak zostanie tylko księżniczką -skąd Ty smoka wytrzaśniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 12.10.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Myślę też, że ogród zimowy czy oranżeria to takie wypasione. Proponuję kwiaciarnia lub, dla bardziej wymagających, flowerroom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PavvelB 13.10.2008 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Hm, dwa komputery, drukarka, router, printserver. Chyba nazwę to serwerownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 13.10.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 I od dziś pomieszczenie, w którym parkują samochody to nie garaż a autosalon. Myślę, że wozownia brzmi bardziej z pańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 13.10.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Pomieszczenie w ktorym bede mial pompe ciepla -to nie jest tylko pomieszczenie gospodarcze, to nie jest kotlownia (brak kotla) to moze "pompownia"? Ciezki dylmat stoi przede mna Zamiast jadalni chyba bede mowil stolowka - w koncu stol bedzie tam stal Tez bede (wlasciwie juz stoi) gabinet, ale nie pomyslalem ze to snobizm Chyba zmienie nazewnictwo na proponowane tutaj albo np. archiwum? Wszak bede tam zbieral np. pity, f-ry etc... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ja nie mam sypialni, mam warsztat. Normalnie aż wióry lecą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.10.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Ja nie mam sypialni, mam warsztat. Normalnie aż wióry lecą! Miałem to pomieszczenie i jego wyposażenie dosadniej nazwać ale chyba nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 13.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No, to Ci z tu nieobecnych, ktorzy skusza sie na apartament 28m^2 chociaz nie beda mieli klopotow z nazewnictwem: "Prosze gosci, oto moj salono-gabineto-kancelario-biblioteko-skladziko-sypialnio-warsztato-pokojodzienno-pokojodziecinno-pokojogoscinno-serwerownio-pakamero-pralnio-suszarnio-jadalnio-stolowko-kuchnia. Uff, sprobojcie to powiedziec z prawidlowym akcentem." Konstatnynopolitykaneczka wysiada z tej naszej salono-gabineto-kancelario-biblioteko-skladziko-sypialnio-warsztato-pokojodzienno-pokojodziecinno-pokojogoscinno-serwerownio-pakamero-pralnio-suszarnio-jadalnio-stolowko-kuchni-uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zmieniam właśnie nomenklaturę i u mnie, miast pokoju rekreacyjnego, będzie bawialnia. Noooo nie wiem - do bawialni to musisz bonę zatrudnić ... Istnieje wszak ryzyko, że historia się powtórzy i zostanie królową . A wtedy cały dom by trzeba przemianować . I wieżyczkę dobudować. Gorzej jak zostanie tylko księżniczką -skąd Ty smoka wytrzaśniesz... ktoś mnie wołał ? mók pokój na parterze z kompem i książkami to pracownia ...choć kuźwa...ja to tam przeważnie przy kompie sobie czas uprzyjemniam ... może trza tam zacząć jakoś ...hm ...pracować??? a do "salonu" ( aż całe 20m2 ) musiałam się przyzwyczajać ...bo w blokach to zawsze był "stołowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ale Wam zazdroszczę tych gabinetów, bibliotek, salonów u mnie w domu to tylko zwykła ... śluza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ale Wam zazdroszczę tych gabinetów, bibliotek, salonów u mnie w domu to tylko zwykła ... śluza jest ło matko ... jak w łodzi podwodnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 13.10.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hm, elektrycy po zapoznaniu się z moją koncepcją co do pewnych spraw, pomieszczenie gospodarcze nazwali "maszynownią". i tak zostało opisane, udokumentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nie mam gabinetu - mam pracownię i to potrzebną Krańcowa ze mnie snobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 13.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Otóż to. Kancelaria, referentka na sznurku z plasteliny zatopionej w przybitym do futryny kapslu po piwie. Poza tym kancelaria to Maciarewicz, WSI, IPN, KGB itp... Masz jakieś doświadczenia z tymi referentkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 13.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Gabinet gabinetem, ale ja mieszkałem w domu, w którym była ... kapliczka Na dodatek w salonie. Pozdr. zlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 13.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Gabinet gabinetem, ale ja mieszkałem w domu, w którym była ... kapliczka Na dodatek w salonie. Pozdr. zlu Lepsze to niż jak w "Duchu" Spilberga To teraz trzeba znaleźć jakieś miejsce na oratorium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts