Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzęt AGD z IKEA

JANEK J

Recommended Posts

• 7 months później...
  • Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...

Albo i lepiej, Whirpool i Electrolux, te dwie firmy możesz kupić nabywając sprzęt w szwedzkim sklepie. Co do jakości mebli nie będę się wypowiadał, ponownie zamówiłbym kuchnie w studiu kuchennym. Ja osobiście mam kuchnie z BRW a sprzęt kupiłem Bosch`a. Duży plus stanowił raz serwis w Łodzi, dwa okazyjne ceny z racji zamawianych sztuk demo w byłej pracy, oszczędność to ok 3 tys zł.

Pozdrawiam

Wojtek

• 8 months później...
  • 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...

Mam na myśli zmywarkę 60 cm, w pełni zabudowaną. Spotkałem się w internecie z (nieuzasadnionymi bliżej) uwagami, iż fronty bez modyfikacji nie pasują i trzeba ponadto zamawiać jakiś dodatkowy element mocujący w Siemensie.

Czy zatem może lepiej kupić zmywarkę Siemens z odkrytym panelem i odpowiedni front? Kolejna alternatywa - wybrać zmywarkę z Ikei?

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

podbijam temat, interesuje mnie:

lodówka ikea ta wysoka za 1299,

oraz płyta indukcyjna ta z 4 polami za 999

W sumie ceny są atrakcyjne, ale ważniejsze dla mnie gwarancja, 5 lat, nigdzie takiej nie dają. Płyty nawet na allegro i w sklepach są droższe, lodówkę mozna dostać 150-200 zl taniej ale z gwarancja 24 mce.

Macie jakiś doświadczenia z tym sprzętem?

• 1 month później...
  • 5 months później...
  • 2 weeks później...