tomasz_wedas 24.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ja również nie przepadam za agd w ikea. Zawsze kupuje w internecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia176 07.08.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witajcie, wraz z kuchnią kupiłam m.in. zmywarkę Skinande i nie mogę wysunąć górnego kosza - blokuje go przymocowane do niego ramię zraszacza, które nie chce się wysuwać razem z koszem. Przeczytałam instrukcję, jest tylko informacja jak przełożyć kosz na wyższą/niższą półkę. Przypuszczam, że powinnam coś odkręcić / wyłamać, jaką blokadę na czas transportu czy coś. Obejrzałam dokładnie i nic takiego nie widzę. Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 08.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Odnośnie sprzętu AGD z IKEI.Szykują się zmiany.Można spotkać duże przeceny na dotychczasowe AGD w IKEI, bo IKEA wprowadza powoli nowe modele (niektóre już są na oficjalnych książeczkach i stronie internetowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula1122 03.09.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Mam z Ikei: okap, płytę indukcyjną, ekspres do kawy do zabudowy, piekarnik do zabudowy i lodówkę.Wszystkie sprzęty działają bardzo dobrze, użytkujemy je już 2 lata. Dwie rzeczy do których mogłabym się doczepić - w piekarniku na trybie z termoobiegiem wiatrak potrafi głośno furczeć. Nie wiem, czy to cecha mojego konkretnego egzemplarza i powinnam to zareklamować. Druga rzecz dotyczy lodówki. mam taką z jedną szufladą i szuflada ta zaczęła już pękać, kiepsko pomyślana jest też przegródka w tej szufladzie, ciągle się przewraca i wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miniak_29 20.02.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Czy użytkuje ktoś najnowsze sprzęty IKEA?Zastanawiam się nad takim AGD:-piekarnik i mikrofala Bejublad 603.008.97 903.009.28-płyta indukcyjna Otrolig 403.039.34-okap do zabudowy Underverk 903.046.10-lodówka Effektful 402.822.86-zmywarka Skinande 802.993.84. Proszę o opinie i ewentualne propozycje zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 18.08.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Ja bym mebli kuchennych w Ikea nie kupił, bo jakość nie jest dobra. AGD do domu tym bardziej bym tam nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoman00 18.08.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Meble z IKEI jakościowo się pogorszyły na przestrzeni lat, tym samym do sprzętów AGD byłbym sceptycznie nastawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 19.08.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Też to zauważyłem. Część elementów metalowych zastąpiono plastikiem, szuflady jakieś mniej solidne.. chyba też bym się nie odważył na agd, ale trudno powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoman00 22.08.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Nawet z 15 lat temu te ich słynne stoliki za 20 zł były przynajmniej robione z płyty pilśniowej, a teraz w środku zwykły karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nouvre 22.08.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Muszą jakoś budować przewagę konkurencyjną, więc kombinują na rzeczach, których na pierwszy rzut oka nie widać. Fakty są takie, że te ich oszczędności produkcyjne odbijają się na jakości i wytrzymałości mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts