Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy to jeszce milość, czy to juz coś innego!!!

fred211979

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Metoda sprawdzona setki lat temu:

Pławienie w wodzie - najlepiej ze związanymi rękami. Jak utonie - znaczy, że kochasz ją naprawdę. Jak przeżyje - znaczy czarownica - zadała Ci czegoś.

hahaha morderstwo..każ jej wejść pod stół i szczekać jak sie nie zgodzi nie kocha!!

Stary...już zupełnie poważnie..ja po trzech latach..jak się oswiadczyłem i zostałem przyjęty ...to wszyscy pytali..kiedy slub odpowiedź mojej byłej była - "po remoncie"(mam firme budowlana)..nie przejmowałem sie tym bo ja kochałem..i jej syna tez potem no cóż dostała lepiej płatna pracę i dostałem po miesiacu kopa..

Najważniejsze jest to co Ty do niej czujesz..reszta stanie się sama..dbaj o nią nie dociekaj kocha sie bezinteresownie..jeśli tez Cie kocha bedzie dalej dobrze pielegnuj miłość..staraj się..a życie ci odpłaci..i nie zadawaj takich pytań..odpowiedz sobie sam..nie dziw się reakcji..ale zadawanie takich pytań naprawdę naraża cie na osmieszenie..związek ma kilka etapów bywa lepiej bywa gorzej..ważne jest aby patrzeć dalej jesli sie chcesz przy niej zestarzeć nie pytaj rób!!

Stary...już zupełnie poważnie..ja po trzech latach..jak się oswiadczyłem i zostałem przyjęty ...to wszyscy pytali..kiedy slub odpowiedź mojej byłej była - "po remoncie"(mam firme budowlana)..nie przejmowałem sie tym bo ja kochałem..i jej syna tez potem no cóż dostała lepiej płatna pracę i dostałem po miesiacu kopa..

Najważniejsze jest to co Ty do niej czujesz..reszta stanie się sama..dbaj o nią nie dociekaj kocha sie bezinteresownie..jeśli tez Cie kocha bedzie dalej dobrze pielegnuj miłość..staraj się..a życie ci odpłaci..i nie zadawaj takich pytań..odpowiedz sobie sam..nie dziw się reakcji..ale zadawanie takich pytań naprawdę naraża cie na osmieszenie..związek ma kilka etapów bywa lepiej bywa gorzej..ważne jest aby patrzeć dalej jesli sie chcesz przy niej zestarzeć nie pytaj rób!!

Przyjacielu .. dzięki za odpowiedz.. co ja do Niej czuję ... i tu sie pojawia rebus!!!! problem!!!!... i własnie o to chodzi... tu się pojawia kłopot.. bo na to pytanie nie potrafie odpowiedzieć.... !!!

wiem, że narażam się na to o czym piszesz.. zdaję sobie sprawę...

Boje sie tego, że wezme ślub... i sie szybko będe chiał rozwieść ... a Tego NIE CHCĘ!!

No niestety tak jest , że po kilku latach to już przeważnie nia ma fajerwerków i przyspieszonego bicia serca na odgłos kroków na schodach :wink: . Ale jest za to szacunek, wzajemne zrozumienie, przyzwyczajenie , stabilność ....itd :roll: .

Nie znam związku w którym partnerzy po kilku latach byliby tak w sobie zakochani jak na początku ...chemia mija i zastępują ją inne uczucia....niestety albo i stety ...zależy kto co lubi :wink: :lol: .

Natomiast jeśli zastanawiasz się w temacie to jest sygnał że coś nie halo .... nikt Ci tu nie pomoże ...sam siebie znasz i sam powinieneś wiedzieć czego od życia /siebie/jej oczekujesz .

Wyjazd (osobny) to dobry pomysł ...byle nie za bardzo rozrywkowy :wink: ...cobyś nie zapomniał po co wyjechałeś :D .

masz wątpliwości ? wyjedź, wyślij kobietę, żebyście nie widzieli się kilka dni/tygodni :) jak zatęsknisz :) wszystko jasne, jak poczujesz ulgę też :)

No właśnie, może zacznij pływać...to jest dopiero próba wytrzymałościowa 8)

zacznij od basenu krótkiego, czyli 25m.

retrofood !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D

widzę, że moja propozycja się podoba, więc mam nastepne:

1. udaj się do agencji towarzyskiej. Jesli ci lepiej, niż z NIĄ... to zmień lokal

2. wyślij ją tam na próbę. jeśli pożegnasz ją bez żalu, to znaczy, że na slub za wczesnie.

3. zaproś kilku (nastu) znajomych na wieczór kawalerski, a potem późno w nocy wyjdź z domu. Jesli bedziesz wychodził bez zalu, że ONA zostaje z nimi, to się nie żeń. Jesli ci żal będzie to też się nie żeń. bedzie za późno.

Powiem brutalnie, to nie ta kobieta. Jak trafisz na swoją to nawet po czterech latach nie będziesz miał wątpliwości, może nie być motyli w brzuchu i takich tam, ale jest coś innego. Jak się zastanawiasz to juz pierwszy krok do końca, nic nie trwa wiecznie, musi być jakaś ewolucja uczuć, nie musi być wielkiej miłości jak w filmie, bo każda miłość jest inna, ale emocje muszą być. Czasem pierwsza faza zauroczenia jest fazą ostatnia, kończy sie chemia kończy sie związek, tak to już jest. Najgorsze co można zrobić to ciągnąć taki układ, bo cztery lata, bo to, bo tamto, bo były plan i takie tam. Tak to wszystko było, ale sie zmyło. Całe życie przed Toba, jak po czterech latach masz dylematy to pomyśl co będziesz miał po np. 15. Kończenie związków do miłych nie należy, ale tkwienie w marazmie jest jeszcze tragiczniejsze, są związki na chwile i są na całe życie , każdy wie najlepiej w jakim się obecnie znajduje. Jesuu ,gadam jak stara ciotka.

sorry że będę kaszanił ale jestem po 3 piwach 7% i mam ciemną klawiaturę.

Po pierwiej to wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Postaraj się wyobraźić sobie jak to jest jak jej nie ma. Ile wieczorów możesz spędzić w knajpie, przed tv albo z "kimpopadnie"? Po prostu JEJ nie będzie - nie że będzie zła , obrazona, albo cię nie rozumie. W Ogóle nie...

Czy nie martwisz się jak długo jej nie ma, albo jest w delegacji. choć cię w wqurwia. I ta jej Matka!!!! Nie poznajesz jej kroków na schodach? Bo ja kroki swojej poznaję na chodniku. TE KROKI!IDĄ TU!SZIT!

Po wtorej jak było kiedyś? Może to nie TYLKo ona jest inna, ty też się zmieniłeś. I co ona na to? Pisze pozew?

Po 3cie to zanim się rozstaniecie to se fundnijcie dziecko. to najleszy cement dla związku. niektórzy powiedzą że to słaby argument itd ale to gówno prawda, dzieci są najlepszym co może wyniknąć z małżeństwa/związku.

A jak ci to wszystko nie pomoże to se oglądnij M jak Miłość.

Po 3cie to zanim się rozstaniecie to se fundnijcie dziecko. to najleszy cement dla związku. niektórzy powiedzą że to słaby argument itd ale to gówno prawda, dzieci są najlepszym co może wyniknąć z małżeństwa/związku.

A jak ci to wszystko nie pomoże to se oglądnij M jak Miłość.

No jak rany jo ciebie prosza..wszystko fajnie aż do tego momentu..

Cementuje cement..jak sama nazwa wskazuje..