retrofood 20.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A tak nawiasem mówiąc to ile mi brakuje do Ciebie ? to tylko Bozia wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 21.10.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A tak nawiasem mówiąc to ile mi brakuje do Ciebie ? to tylko Bozia wie Dla ułatwienia policz tylko tych, na których łożyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Stokrotko, czy ty jesteś zakamuflowaną Moniką Olejnik? bo cuś niedawno Pan Prezydęt o Tobie wspominał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 22.10.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Stokrotko, czy ty jesteś zakamuflowaną Moniką Olejnik? bo cuś niedawno Pan Prezydęt o Tobie wspominał... Kurczę, zgubiłam się - nie znam tematu A dobrze choć mówił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elka62 22.10.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Niestety Niedobrze. Złościł się, krzyczał, groził nawet. A może to taka jego gra wstępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.10.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 to tylko Bozia wie O żeby Cię .... rozpustniku jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Stokrotko, czy ty jesteś zakamuflowaną Moniką Olejnik? bo cuś niedawno Pan Prezydęt o Tobie wspominał... Kurczę, zgubiłam się - nie znam tematu A dobrze choć mówił? nooooo..., tak, rzekłbym dyplomatycznie, niespecjalnie wykwintnie, własciwie, to pienił się cały i powtarzał, że: ... Stokrotko, stokrotko ty, już ja cie załatwię! już ja cię wykończę! cała bezpieka Walterów cię nie ochroni!... no i dalej w tym stylu. ale na drugi dzień wysłał Monice 11 róż i zadzwonił z przeprosinami, więc Monika sprawę uznała za zakończoną. Tyle, że oper.olił ją w obecności innych osób, a te róż nie dostały, więc i milczeć nie zamierzają. Stąd i pytam o Stokrotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 to tylko Bozia wie O żeby Cię .... rozpustniku jeden to za to, że po prostu byłem posłuszny i wypełniałem to co mi kazano, to tak mię nazywasz??? To niesprawiedliwe i oszczercze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 23.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Stokrotko, czy ty jesteś zakamuflowaną Moniką Olejnik? bo cuś niedawno Pan Prezydęt o Tobie wspominał... Kurczę, zgubiłam się - nie znam tematu A dobrze choć mówił? nooooo..., tak, rzekłbym dyplomatycznie, niespecjalnie wykwintnie, własciwie, to pienił się cały i powtarzał, że: ... Stokrotko, stokrotko ty, już ja cie załatwię! już ja cię wykończę! cała bezpieka Walterów cię nie ochroni!... no i dalej w tym stylu. ale na drugi dzień wysłał Monice 11 róż i zadzwonił z przeprosinami, więc Monika sprawę uznała za zakończoną. Tyle, że oper.olił ją w obecności innych osób, a te róż nie dostały, więc i milczeć nie zamierzają. Stąd i pytam o Stokrotkę. Ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts