Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Brzydkie domy!!!!

dziwny

Recommended Posts

Każdy inaczej postrzega piękno i niech tak będzie. Ale nie bardzo rozumiem kogos, kogo stac na styl pałacowy i o takim domu marzy, ze wybiera dzialke w poblizu rudery. Jakś niekonsekwencja. W pewnym stopnu rozumiem tych którzy postuluja tu o nie zasmiecaniu krajobrazu, ale też rozumiem racje tych którzy nie chcą aby im za bardzo ingerowac w to co budują. Po prostu trzeba zachowac umiar i rozsadek.

Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. W sumie jakies 6 tysięcy metrów. A ta działka z walącym się starym domem jest również do sprzedania, tylko jak to u nas bywa jest 100 spadkobierców, którzy nie moga się dogadać między sobą.

• Odpowiedzi 333
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co robić, co robić :roll: :roll:

Czekac .Jak zima bedzie udana , to odpadna .

W ogrodzie nasadzenia musisz zrobic wedlug klucza : jak siadziesz z kolezanka aby flaszke rozpracowac , to zeby ludzie nie widzieli , bo nie wypada .

No to kaska rob szybko te nasadzenia żeby zdazyły urosnąc jak przyjadę :lol:

Każdy inaczej postrzega piękno i niech tak będzie. Ale nie bardzo rozumiem kogos, kogo stac na styl pałacowy i o takim domu marzy, ze wybiera dzialke w poblizu rudery. Jakś niekonsekwencja. W pewnym stopnu rozumiem tych którzy postuluja tu o nie zasmiecaniu krajobrazu, ale też rozumiem racje tych którzy nie chcą aby im za bardzo ingerowac w to co budują. Po prostu trzeba zachowac umiar i rozsadek.

Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. W sumie jakies 6 tysięcy metrów. A ta działka z walącym się starym domem jest również do sprzedania, tylko jak to u nas bywa jest 100 spadkobierców, którzy nie moga się dogadać między sobą.

No to teraz rozumiem :wink:

Co robić, co robić :roll: :roll:

Czekac .Jak zima bedzie udana , to odpadna .

W ogrodzie nasadzenia musisz zrobic wedlug klucza : jak siadziesz z kolezanka aby flaszke rozpracowac , to zeby ludzie nie widzieli , bo nie wypada .

No to kaska rob szybko te nasadzenia żeby zdazyły urosnąc jak przyjadę :lol:

Nie doczytałaś znowu :-? Juz zasadziłam 8)

Przyjechać możesz :wink:

Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem.

To nie musisz dopasowywac sie do golebnika czy kurnika :wink:

Ale jak posadzisz thuje .... to bedzie makabra

Makabra już jest, thuje posadzone :lol:

GMP, no ta działka z lasem i jeziorem niestety nie moja :cry:

Sąsiedztwo moje widać na zdjeciach. Mam jeszcze jednego sąsiada, ale zdjęć nie robiłam, bo gospodarze na swojej posesji coś robili. Ci właśnie ludzie mają kurnik i gołębnik graniczący z moją działką.

Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem.

To nie musisz dopasowywac sie do golebnika czy kurnika :wink:

Ale jak posadzisz thuje .... to bedzie makabra

ale tu nie chodziło o działkę kaski tylko jej znajomych :o

no tak to jest właśnie :roll:

czytac należy uważnie :roll:

Sąsiedztwo moje widać na zdjeciach. Mam jeszcze jednego sąsiada, ale zdjęć nie robiłam, bo gospodarze na swojej posesji coś robili. Ci właśnie ludzie mają kurnik i gołębnik graniczący z moją działką.

Dostrzegam tu powazne zagrozenie . Otoz krowa sasiada , rowniez gospodarza , mojego kolegi , zezarla kawalek jego trabanta .

Dostrzegam tu powazne zagrozenie . Otoz krowa sasiada , rowniez gospodarza , mojego kolegi , zezarla kawalek jego trabanta .

Z tego co mi wiadomo krowy nie posiadają, ino tylko kozę.

podobno to ta co to zwiała z Psychola :roll: