kaśka maciej 19.10.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Każdy inaczej postrzega piękno i niech tak będzie. Ale nie bardzo rozumiem kogos, kogo stac na styl pałacowy i o takim domu marzy, ze wybiera dzialke w poblizu rudery. Jakś niekonsekwencja. W pewnym stopnu rozumiem tych którzy postuluja tu o nie zasmiecaniu krajobrazu, ale też rozumiem racje tych którzy nie chcą aby im za bardzo ingerowac w to co budują. Po prostu trzeba zachowac umiar i rozsadek. Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. W sumie jakies 6 tysięcy metrów. A ta działka z walącym się starym domem jest również do sprzedania, tylko jak to u nas bywa jest 100 spadkobierców, którzy nie moga się dogadać między sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Co robić, co robić Czekac .Jak zima bedzie udana , to odpadna . W ogrodzie nasadzenia musisz zrobic wedlug klucza : jak siadziesz z kolezanka aby flaszke rozpracowac , to zeby ludzie nie widzieli , bo nie wypada . No to kaska rob szybko te nasadzenia żeby zdazyły urosnąc jak przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.10.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Co ja mam cytowac pare postow , ktore sa nieco wyzej zeby udawadniac ze nie o natrzasanie sie z lumpa mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Każdy inaczej postrzega piękno i niech tak będzie. Ale nie bardzo rozumiem kogos, kogo stac na styl pałacowy i o takim domu marzy, ze wybiera dzialke w poblizu rudery. Jakś niekonsekwencja. W pewnym stopnu rozumiem tych którzy postuluja tu o nie zasmiecaniu krajobrazu, ale też rozumiem racje tych którzy nie chcą aby im za bardzo ingerowac w to co budują. Po prostu trzeba zachowac umiar i rozsadek. Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. W sumie jakies 6 tysięcy metrów. A ta działka z walącym się starym domem jest również do sprzedania, tylko jak to u nas bywa jest 100 spadkobierców, którzy nie moga się dogadać między sobą. No to teraz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Co robić, co robić Czekac .Jak zima bedzie udana , to odpadna . W ogrodzie nasadzenia musisz zrobic wedlug klucza : jak siadziesz z kolezanka aby flaszke rozpracowac , to zeby ludzie nie widzieli , bo nie wypada . No to kaska rob szybko te nasadzenia żeby zdazyły urosnąc jak przyjadę Nie doczytałaś znowu Juz zasadziłam Przyjechać możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.10.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kaska I koniecznie nie siej trawy , bo kury i tak wydziobia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.10.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. To nie musisz dopasowywac sie do golebnika czy kurnika Ale jak posadzisz thuje .... to bedzie makabra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Co ja mam cytowac pare postow , ktore sa nieco wyzej zeby udawadniac ze nie o natrzasanie sie z lumpa mi chodzi? słuchaj, jest już późno, jestem po dwóch drinkach, może nie bardzo kumam o co ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. To nie musisz dopasowywac sie do golebnika czy kurnika Ale jak posadzisz thuje .... to bedzie makabra ale tu nie chodziło o działkę kaski tylko jej znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. To nie musisz dopasowywac sie do golebnika czy kurnika Ale jak posadzisz thuje .... to bedzie makabra Makabra już jest, thuje posadzone GMP, no ta działka z lasem i jeziorem niestety nie moja Sąsiedztwo moje widać na zdjeciach. Mam jeszcze jednego sąsiada, ale zdjęć nie robiłam, bo gospodarze na swojej posesji coś robili. Ci właśnie ludzie mają kurnik i gołębnik graniczący z moją działką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Bo działka jest w idealnym miejscu, z lasem i małym jeziorkiem. To nie musisz dopasowywac sie do golebnika czy kurnika Ale jak posadzisz thuje .... to bedzie makabra ale tu nie chodziło o działkę kaski tylko jej znajomych no tak to jest właśnie czytac należy uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Co ja mam cytowac pare postow , ktore sa nieco wyzej zeby udawadniac ze nie o natrzasanie sie z lumpa mi chodzi? ja raczej zrozumialam o co Tobie chodzi. ok - zapomnialam o tym znaczku wydaje mi się, że Ty źle odczytujesz intencje wspol-we-watkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dobra, późno już, spac idę. Jutro postaram się zrobić zdjęcia tego co mam za miedzą, to wtedy może wszyscy ( o święta naiwności ) zrozumią o co mi się rozchodzi Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.10.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Sąsiedztwo moje widać na zdjeciach. Mam jeszcze jednego sąsiada, ale zdjęć nie robiłam, bo gospodarze na swojej posesji coś robili. Ci właśnie ludzie mają kurnik i gołębnik graniczący z moją działką. Dostrzegam tu powazne zagrozenie . Otoz krowa sasiada , rowniez gospodarza , mojego kolegi , zezarla kawalek jego trabanta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Sąsiedztwo moje widać na zdjeciach. Mam jeszcze jednego sąsiada, ale zdjęć nie robiłam, bo gospodarze na swojej posesji coś robili. Ci właśnie ludzie mają kurnik i gołębnik graniczący z moją działką. Dostrzegam tu powazne zagrozenie . Otoz krowa sasiada , rowniez gospodarza , mojego kolegi , zezarla kawalek jego trabanta . Z tego co mi wiadomo krowy nie posiadają, ino tylko kozę. podobno to ta co to zwiała z Psychola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dostrzegam tu powazne zagrozenie . Otoz krowa sasiada , rowniez gospodarza , mojego kolegi , zezarla kawalek jego trabanta . przepraszam , ale nie zrozumialam do kogo dokładnie należał trabant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.10.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 przepraszam , ale nie zrozumialam do kogo dokładnie należał trabant. oczywiscie do ojca mego kolegi , ktory sasiadowal z gospodarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Z tego co mi wiadomo krowy nie posiadają, ino tylko kozę. podobno to ta co to zwiała z Psychola jeszcze gorzej, niestety koza podobno potrafi zjeść całego trabanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 19.10.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Z tego co mi wiadomo krowy nie posiadają, ino tylko kozę. To niedobrze , bo do koz Unia nie doplaca . Niech zamienia ja na owce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 oczywiscie do ojca mego kolegi , ktory sasiadowal z gospodarzem rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts