Bigbeat 13.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Tak dla niepoznaki zapytam: czy ktoś z Was zdawał go więcej niż raz? A jeśli tak, to ile razy -zapraszam do ankiety Oczywiście nie chodzi o oblanie egzaminu, tylko tzw. sprawdzenie kwalifikacji - Ci, co robili, wiedzą o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 13.10.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 tylko jeden egzamin - za to potrójny A B T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zdawałem raz w 2004 raku i facio wyskoczył z linijeczka..po dokładnym obmiarze..stwerdził ze stoje o 7,5 cm za blisko słupka.. Trzasnołem drzwiami powiedziałem - nie bede was ....niecenzuralne słowo utrzymywał Do tej pory nie wybrałem się na ponowny egzamin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 13.10.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Właśnie tak w okolicach 2003-2005 najbardziej się chyba Panowie panoszyli Linijki itp. Wtedy czarną sławę zdobył ośrodek egzaminacyjny na Bemowie w Warszawie Teraz jest lajcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ...Linijki itp.... Najlepiej ujął to Kazik (głośniki!): http://www.wrzuta.pl/images_2/audio.gif http://www.teksty.org/k/kazik/prawojazdy.php Raz - kat "B" w 1977, za tydzień kat "A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 1973 r. za pierwszym razem. Samochód "warszawa 203". Placu manewrowego nie było, a egzamin praktyczny trwał jakies 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ...Placu manewrowego nie było, a egzamin praktyczny trwał jakies 10 minut. Taak, a jeszcze budowy nas uczono - pamiętasz te modele silników na korbkę (dwusuw, czterosuw... Nie wiadomo, czy teraz jeszcze pokazują jak się sprawdza poziom oleju. A ja kręcę teraz jak gupi te ósemki na placyku i już wiem, że egzamin można oblać, jak się do moto podejdzie z prawej strony, a nie z lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Aha - jeszcze jedno prawko zdawałem - też za pierwszym podejściem To bez czterech kółek - ee...w ogóle bez kółek W ogóle to off-topic uprawiam, założycielowi wątku zdaje się chodzi o powtórny egzamin - ten "za karę" - aaa to współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.10.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ...Placu manewrowego nie było, a egzamin praktyczny trwał jakies 10 minut. Taak, a jeszcze budowy nas uczono - pamiętasz te modele silników na korbkę (dwusuw, czterosuw... Nie wiadomo, czy teraz jeszcze pokazują jak się sprawdza poziom oleju. A ja kręcę teraz jak gupi te ósemki na placyku i już wiem, że egzamin można oblać, jak się do moto podejdzie z prawej strony, a nie z lewej Przyznam się. Po raz pierwszy na forum. Pracę dyplomową pisałem z silników spalinowych tłokowych.... Punktów t zyciu trochę uzbierałem, ale nigdy nie zbliżyłem się do "Cienkiej czerwonej linii" . Mandatów trochę też mam na koncie, kilka rozbitych samochodów i ca 2.000 K km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ...Punktów t zyciu trochę uzbierałem ... Mandatów trochę też mam na koncie, kilka rozbitych samochodów i ca 2.000 K km... To ja też się przyznam... zero punktów, zero mandatów przez te 30 lat jeżdżenia A bynajmniej nie jeżdżę jak emeryt-kapelusznik w 125p (z całym szacunkiem dla emerytów). Nawet mnie w Niemczech trzy razy fotoradary sfociły i... też nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ...Punktów t zyciu trochę uzbierałem ... Mandatów trochę też mam na koncie, kilka rozbitych samochodów i ca 2.000 K km... To ja też się przyznam... zero punktów, zero mandatów przez te 30 lat jeżdżenia A bynajmniej nie jeżdżę jak emeryt-kapelusznik w 125p (z całym szacunkiem dla emerytów). Nawet mnie w Niemczech trzy razy fotoradary sfociły i... też nic Mnie w Niemczech raz, pare lat temu, 30/60. Błysnęło. Poczekamy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.10.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 parę mandatów, zero punktów, prawko za pierwszym razem... ale egzaminator mnie z kims chyba pomylił, bo cały egzamin to było z pół kilometra jazdy po prostej drodze. nagle kazał się zatrzymać, powiedział, że zdałem i kazał siadać następnemu... do dzisiaj nie wiem dlaczego tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 14.10.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Hmmm... To ja się nie przyznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 14.10.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja mam 16 punktów, bo pani sobie zachamowała , bo kotek jej wyskoczył, ja byłem czwarty za panią i przestawiłem 4 samochody przed sobą -10pkt,wrażenia bezcenne Musiałem kupić CB- przed następnymi punktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ja w sumie wydałem 400 zł na 3 mandaty w ciągu 8 lat posiadania prawka. - 60 na 40 100zł - brak dokumentów - 100zł - 100m od domu - 170 na 70 - 200zł - pałkarz był też motocyklistą i zrozumiał że inaczej nie szło jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 taki mały rekord http://www.nadrogach.pap.pl/depesze/144-punkty-karne-201ezarobil-pirat-drogowy-w-belchatowie?tab_name=Policja%20informuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.10.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Tylko raz. Od tego czasu - punktów zero, ale dwie malutkie stłuczki się zdarzyły . jak na 14 lat jazdy chyba nie najgorzej. Ale wiecie, co mnie zaskoczyło - najpierw był pisemny, i z dziesięciu zdających zdało go trzy osoby Ja rozumiem, że na placu moze sieręka i noga podwinąć sto razy, ale żeby się nie nauczyć na teorię? przecież zwyczajnie szkoda kasy...(aha, dwóch wywalili za ściąganie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja zdałem teoretyczny za pierwszym razem , uwalili mnie na placu..Mam kolege który juz zdawał 11scie razy teoretyczny dla niego akurat test wielokrotnego wyboru jest cieeeezzzkkii i jakos nie potrafi....a do kretynów naprawde nie należy..nie wiem co jest grane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.10.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bo test wielokrotnego wybory jest ciężki, i naprawdę nie trzeba być kretynem, żeby go nie zdać... tylko po prostu trzeba niestety przysiąść i wkuwać. ja wkuwałam naprawdę ostro, z pazerności bo byłam wtedy na studiach i z kasą kiepsko Zastanowiła mnie tylko ta proporcja - żeby aż 7 na 10 nie zdało teoretycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 22.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Chodzą plotki, ze derektor jednego MORD-u na południu Polski zdawał wiele lat temu.....17 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts