daggulka 22.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 To ja też się przyznam ... ale tylko dlatego żeby dodać otuchy tym, którzy zdają po ileś tam razy . Pierwszy egzamin miałam na maluchu jakieś 16 lat temu ... oblałam na mieście , wkurzyłam się i więcej nie poszłam (czytaj-znalazłam sobie męża z prawkiem ). No i tak sobie żyłam w błogiej nieświadomości aż 8 lat temu se pomyślałam, ze może przydałoby się kurcze to prawko ...małe dziecko w domu ... no i poszłam .... to już były te czasy kiedy egzaminatorzy chodzili i mierzyli z linijką - podchodziłam 3 razy i za każdym razem oblałam na mieście - obraziłam sie na amen po trzecim oblanym egzaminie i powiedziałam "cholera...nie będę im kapsy napychać" ... rezygnuję . No i najstał czas budiowy domu - działke kupiliśmy na zadupiu , więc jakoś do miasta do pracy trza było dojeżdżać i zaś zawisnęło nade mną widmo zdobycia prawka . Zdałam za czwartym razem . Dziś - jeżdżąc już samochodem od 14 miesięcy patrzę na ten cały cyrk z innej strony . Po prostu bałam się samochodu - a żaden instruktor nie pofatygował się żeby przyjrzeć się mojemu problemowi "z bliska" ...traktują ludzi przedmiotowo . Na dziś poznałam samochód jeżdżąc w róznych warunkach , wiem co można z nim zrobić i z czym się to je - strach przed prowadzeniem zniknął. Tak, że kochani nie zdający po kilka razy - nie poddawajcie się - czasem wystarczy zmienic nastawienie psychiczne. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 b za pierwszym wszystko oki c za drogim wyprzedzali mnie z prawej strony i instruktor stwierdzil ze to moja wina e do c za pierwszym bez najmniejszego problemu d za pierwszym tylko autobusik jakis do dupy wiadomo z pks-u skzynia do wymiany kazdy c niezdal mial adnotacje brak znajomosci skrzyni biegow a poprostu nie wchodzila tak jak powinna dwojka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.10.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 a i jeszcze swiadectwo kfalifikacji 3 razy robilem nieda sie tego niezdac chyba ze slepy lub bez rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 22.10.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 To zapytam z grubej rury: a czy komuś zabrali za punkty i musiał poddać się "sprawdzeniu kwalifikacji", czyli pełnemu egzaminowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 24.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bigbeat mój szanowny małżonek doświadczył tej wątpliwej przyjemności. Pewnego dnia dostał miły list z zaproszeniem na weryfikację umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bigbeat...no trza było tak od razu ...nie ma co sie wstydzić Aż tak nikt z moich znajomych i rodziny sobie nie nagrabił ...ale brat był na czymś w rodzaju ...hm ... szkolenia(?) które odejmowało od rachunku chyba bodajże z 6 punktów ...wiem, że to był pic na wodę zakończony jakimś niby egzaminem. Nie możesz czegoś takiego se fundnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioczek 25.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 O ile wiem szkolenie które odejmuje punkty można zrobić ale przed zgromadzeniem dopuszczalnej ilości punktów. Jeżeli zaproszenie na powtórny egzamin dostałeś to nie pozostaje nic innego jak przejrzeć testy i wykupić godzinę dwie jazdy samochodem na którym egzamin się zdaje. Podobno dla kierowcy już jeżdżącego plac manewrowy jest ciut ciasny w normalnych warunkach w tak wąski garaż nie wciskamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts