arkszu 13.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam!Właśnie dostałem wycene mojej inwestycji oto co zawiera :-rozbiórkę dachu kryteg papa 10x10-zburzenie ściany kolanowej ok.60cm -nadbudowa ścian kolanowych 110cm i szczytowych -wykonanie wiezby i pokrycia ceramika ,dach dwuspadowy dwie lukarny ok .200m2-obróbka blacharska , rynny -ściany działowe KG-osiem okien w tym dwa połaciowe i dwa połaciowo-kolanowe Jednym zdaniem stan surowy zamknięty ,ekipa sprawdzona Robocizna 40000 niby nie duzo ale z tego co widze na forum to niektórzy cała chate za to stawiaja .Co szanowni forumowicze o tej wycenie sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 14.10.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 W zasadzie podobnie jak u Ciebie, z tą różnicą, że u mnie 7 okien i wszystkie w ścianach, częściowa rozbiórka i nadbudowa 4 kominów z klinkieru, wykonanie dodatkowej płyty żelbetowej wzmacniającej dotychczasowy strop, więźba,deskowanie i jednokrotne pokrycie papą - koszt robocizny 18000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uszat 15.10.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 akte-Twoja wycena brzmi bardzo atrakcyjnie. Jak z jakoscia i terminowoscia, skad ekipa i gdzie prowadzone roboty. Napisz cos wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 16.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witam, Nadbudowa była prowadzona około miesiąca. Ekipa z Puczniewa zamówiona z rocznym wyprzedzeniem. Z jakości jestem zadowolony, choć zawsze można coś zrobić dokładniej Inwestycja to okolice Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts