AgaJeżyk 13.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Siedzę sobie i myślę, że wypadałoby się najpierw przywitac a potem zaczepiac .Witajcie więc balowicze i balinki. W stronę tych drugich wielki ukłon za męską wiedzę, która z babską wytrwałością zbuduje nie tylko dom...Mam nadzieję, że niebawem wpiszę się w poczet kobiet budujących bo moja chęc zbudowania takiego domu przeradza się właśnie w obsesję i jak nie zacznę o tym rozmawiac... to powinnam zacząc to leczyc.Na dzień dzisiejszy kibicuję tu kilku "okrąglakowym" kobietom śledząc pilnie każdy wpis i fotkę. Sama nie mam się jeszcze czym pochwalic - ale na to przyjdzie czas. Trzymam kciuki kobiety - Jesteście wielkie. Zawdzięczam wam wiarę że "baba też potarfi chałupę postawic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Baba potrafi nie tylko chałupę postawić Witaj w gronie budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 13.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witaj.(w dziale :"Forumowiczu,przedstaw się") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.10.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 witaj, powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 witaj, powodzenia w postawianiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts