Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaką wersję Andromedy budujesz?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką wersję Andromedy budujesz?

• Odbicie lustrzane z pojedynczym gara

Recommended Posts

Witam

Szukam kogos, kto wybudowal dom opierajac sie na projekcie ANDROMEDA z Domus.

Zalezy mi na tym, aby jak najszybciej moc zobaczyc ten dom od srodka i upewnic sie, ze wybierajac Andromede dokonam trafnego wyboru.

Prosilbym o zglaszanie sie w tym topicu wszystkich posiadaczy Andromedy

Pozdrawiam Marian :):)

Kładę dach na andromedzie. Szukam kogoś kto ma już schody wew.budynku. :lol:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Działkowiec :p :p :p GRATULUJĘ!!!!!!!! jaki kolor elewacji dasz Andromedzie przy tym kolorze dachu ? :lol: ..... uffffff....jestem bardzo ciekawa ostatecznego wyglądu zewnętrzenego właśnie przy grafitowym dachu!!!!!!!!!!!! :-? mam cichą nadzieję, że zadowolisz moją próżność??????? co prawda mam ukształtowaną wizję zewnętrzną Andromedy tylko w kolorze jak z obrazka :wink: bo taka właśnie podbiła nasze serca, ale bardzo ciekawi mnie też z ciemnym dachem....i już z elewacją kolorystyczną....

:D życzę szybkiego zakończenia tychże prac :wink: :wink: :wink:

witam,

pozdrawiam wszystkich wielbicieli Andromedy i za pozwoleniem dołaczę się do Waszego grona :D

mam pytanie czy jest jakaś Andromeda w Wielkopolsce, którą właściciel byłby skłonny pokazać moim wścibskim oczom :wink:

Andromeda urzekła nas po prostu zresztą czytając ten post widzę że nie tylko nas :)

gratuluję wszystkim postępów w budowie i dziękuję za pokazanie zdjęć

pozdrawiam

Witam wszystkich forumowiczów i sympatyków Andromedy i oczywiście szczęśliwych posiadaczy już takiego domku. :D

Przeglądalśmy chyba z 1000 projektów ale zawsze powrót do Andromedy - chyba coś ma jadnak w sobie ten domek. :p

Czy moglibyście podzielić się ze mną kosztorysami, byłbym wdzięczny!

Będe wdzieczny również za inne dokumenty , wyceny i inne informacje, które pomogłyby w rozpoczęciu budowy.

Narazie naprawde jestem zielony w tych sprawach

Pozdrawiam

Witamy cala rodzine Andromedowiczow!!!

Dawno juz nas tu nie bylo ale sledzimy wasze poczynania z zaciekawieniem. U nas niestety nic nie ruszylo bo nadal nas nie ma ale jedno jest pewne Andromeda to byl dobry wybor!!!! :D

Mysle ze i ty dzialkowiec jestes tego samego zdania bo twoja otynkowana Andromedka wyglada po pprostu cudnie. My tez mamy grafitowy dach wiec bylismy bardzo ciekawi ja to bedzie wygladac!

Jestesmy ciekawi czy moglbys podzielic sie z nami informacjami o kosztach ocieplenia jak i na temat okien! Jaka byla ich cena i jaka firma itd.

Andromedowicze gora :D

Witam serdecznie wszystkich "Andromedowiczów".

Jestem przyszłym właścicielem tego domku i gratuluje wszystkim gustu. Wśród setek projektów dostępnych na necie, w gazetach itp... Andromeda to jest TO co użeknie każdego.

Mam do Was tylko jedno pytanko. Czy ktoś wybudował taką Andromedkę na dolnymśląsku lub w bliższych jego okolicach.

Byłbym bardzo wdzięczny, co innego zobaczyć w rzeczywistości a co innego na projekcie.

Pozdawiam i czekam na odpowiedz.

witam, mam zapytanie i prośbę

czy ktoś ma plan Andromedy z wymiarami pomieszczeń nie w m2. chciałabym dokładnie znać wymiary np. kuchni czy małej łazienki a metraż nie mówi mi tego - będę wdzięczna

poprosze również o poprawioną kalkulacje cieplną - jeśli ktoś posiada :)

mój email; [email protected]

pozdrawiam