Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaką wersję Andromedy budujesz?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką wersję Andromedy budujesz?

• Odbicie lustrzane z pojedynczym gara

Recommended Posts

Witam po długiej przerwie

PO PIERWSZE chciałabym przeprosić tych którzy wysyłają maile w sprawie oglądania mojej Andromedy - nie chce mi sie juz odpisywać:

Ja nie mam Andromedy

Mam projekt, owszem, lustrzanka z podwójnym garażem, ale to wszystko.

Nic nie stoi, oglądać nie ma co.

Powiem tak: plany nam się nieco zmieniły. Będziemy się budować, ale za kilka lat. Nie teraz.

No i nie wiemy czy za kilka lat Andromeda nadal nam się będzie podobała. W związku z tym:

PO DRUGIE czyli ogłoszenie drobne: Sprzedam Projekt jak wyżej

Gdyby ktoś był chętny zapraszam na maila: [email protected]

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie po przerwie - no właśnie, dawno mnie tu nie było :(

wojew, tomekd, pozostali nowi, aktywni i bierni - witam

Jane - przykro słyszeć że wypadasz z klubu.

Jolciu, Ty już skończyłaś na ten rok a ja dalej ciągnę :) (co widać na zdjęciach). Chciałbym jeszcze zimą zrobić trochę instalacji w środku, ale na razie ekipia budująca ma obsuwę czasową :wink: więc zima się zaczęła a u mnie ciągle budują. Widziałem Twoje foty - powiedz, czy na górze przesuwałaś ścianki działowe pomiędzy schodami a łazienką i długim pokojem? Tak, żeby poszerzyć przejście obok schodów? Na planie wygląda to nie najlepiej, a na Twoich zdjęciach całkiem całkiem. Daj trochę szczegółów jeżeli coś zmieniałaś.

Krulik - jak chcesz konstruować umowę? Materiały + robocizna? Czy Twoja prośba jeszcze aktualna?

sivva - gdzie budujesz?

A wogóle to czuję się osamotniony geograficznie :( koło mnie czyli gdzieś pomiędzy Małopolską a Śląskiem chyba nikt nie andromeduje

Pozdrawiam

Witam :p WSZYSTKICH Andromedowiczków i co przedewszystkim serdecznie POZDRAWIAM :lol: :lol: :lol:

Bartek na ten rok :( to już u nas dość :o :o :o ....

ściany od łazienki i "kiszki" pokoju nie przesuwaliśmy, a szerokość do schodów jest niezmieniona-wg projektu...to co zmieniliśmy juz chyba wszystko opisałam...i teraz jest mi smutno :cry: że nic dalej nie robimy....będzie jeszcze jedna mała zmiana -ale już poczeka do wiosny...w łazience na piętrze jest garderoba-schowek----jest dość długa (nie tak jak w projekcie-kwadrat;bo przedłużaliśmy o metr garaż) i wejście do niej zrobiliśmy od pokoju "kiszka" a nie z łazienki... no i tu podzielić jednak trzeba na dwie części i zrobić drugie wejście z łazienki :roll: i będzie tak::: w pokoju "kiszka" będzie mała garderoba a w łazience mała suszarnia - bardzo się przyda.....sama łazienka jest ogromna ....

no i to na tyle chyba ...wszystkie MOJE :wink: sekrety ---wyłożyłam do publicznej oceny.... :roll: :roll: :roll:

POZDRAWIAM gorąco :p :p :p

Witam wszystkich ANDROMEDOWICZÓW

Marzy mi się Andromedka i mam zamiar zacząć wprowadzać moje marzenie w życie od wiosny :)

Mam wielka prośbę do tych odwiedzających forum, którzy mają już wybudowaną Andromedę i byliby uprzejmi pokazać swoje dzieło, szczególnie od środka. Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim ale często bywam w Warszawie. Jeśli ktoś znajdzie chwilkę na popkazanie Andromedki proszę o kontakt.

POZDRAWIAM

Co się dzieje? Czy Andromedowicze zasnęli na zimę? Toż za chwilę wiosna!!!

Jakie plany? No i czy zauważyliscie że nie jesteśmy na pierwsej stronie.To nasza wina.

Kto ma jakies świerze fotki?

No i gdzie te Andromedy koło Warszawy?

Pozdrawiam

Witamy wszystkich budujących Andromedę!

Życzymy radosnych, spokojnych, pozbawionych budowlanych nerwów, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz lepszego 2006 Roku - szybkich budów oraz szybkich przeprowadzek :)))

PS. chcieliśmy się wprowadzić na święta do Andromedy, ale przenosimy to na styczeń.

POZDRAWIAMY

Dorota i Paweł