Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaką wersję Andromedy budujesz?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką wersję Andromedy budujesz?

• Odbicie lustrzane z pojedynczym gara

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jane :D :roll: owszem porządne fundamenty na naszym terenie (Trójmiasto) wyniosły nas prawie 20.000,-materiały +robocizna (w tym koparki i ładowarki )ale to jest bardzo solidny FUNDAMENT - zaznaczam cały stan ZERO.Robocizna męża się nie liczy w tym :p :p :p , z czego niestety nie za bardzo jest zadowolony ---ale cóż...bąbelki na rączkach i bolące plecki...taki to urok właścicieli jak chcą dopilnować solidności roboty wykonanej.Na budujących nam ludzi naprawdę nie możemy narzekać i bardzo to robili solidnie ..nie była to jakaś firma wynajęta ... i chwała nam za to...mieliśmy okazję przyjrzeć się budowniczym firmowym, chociaż proponowany koszt tego by wynosił prawie porównywalnie ...ale jaka solidność - nieporównywalna .....nie urażając nikomu :cry: :( ....WG kosztorysu a jest on sporządzony na bazie chyba jakiś średnich krajowych kosztów to mamy jednak spore oszczędności na tym etapie budowy....Pozdrawiam

Witam zakochanych w Andromedzie Mam juz takowa w stanie surowym Wybudowalismy na Podkarpaciu Niestety nie ma nas teraz w kraju ale mam ze soba zdjecia Andromedki mam tez cyferke i postaram sie zrobic zdjecie zdjecia Ale pomozcie jak je umiescic na stronce bo pojeca nie mam AAAA dach mam grafitowy Odlot Sorki za brak polskich znakow ale nie posiadam POZDROWIONKA Moze ktos napisze ile kosztuja do Andromedki onka, instalacje itp.

Jolcia dzięki za zdjęcia ach......ale ci zazdroszczę, a my podobnie jak jane na razie zostaliśmy bez działki, przed sama umową wstępną okazało się, że sprzedający działkę okazał się ......oszustem - dobrze, że mój teściu jest geodetą to otworzył nam oczy na parę spraw na które nie zwróciła bym uwagi a poza tym cena działki z 79 tyś zł w dniu podpisania umowy dziwnie urosła na 92 tyś bo tak sobie pan przeliczył ostatecznie.......ja to mam właśnie zawsze TAKIE szczęście :wink:

Pozdrawiam Andromedowiczów, mam nadzieję że na wiosnę coś tu się mocniej ruszy :D

Ewci@ :D przenieś się do Trójmiasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas działki o połowę tańsze i naprawdę WARTO!!!!!!!!! pomyśl :o :roll: :-? 8) : morze , jod i blisko do Szwecji

:lol: :lol: :lol: Nusia :p chodzi o te zdjęcia????(dołożyłam nowe,,,sorry,że tak kiepsko widać niektóre ,ale ochrona danych -sąsiadów :( )http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=31139&grupa=0&kat=2&nxt=0

Jane :cry: no cóż dziś każdy decyduje sam....ale może jeszcze raz dobrze przyjrzyj się TEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ WSPANIAŁEJJJJJJJJJJJJJJ @@@@@@@@@@@@@@ADNROMEDCE@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.....przecież nie ma NICCCCCCCCC piękniejszego 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo CUDOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewci@ :D przenieś się do Trójmiasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas działki o połowę tańsze i naprawdę WARTO!!!!!!!!! pomyśl :o :roll: :-? 8) : morze , jod i blisko do Szwecji

:lol: :lol: :lol: Nusia :p chodzi o te zdjęcia????(dołożyłam nowe,,,sorry,że tak kiepsko widać niektóre ,ale ochrona danych -sąsiadów :( )http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=31139&grupa=0&kat=2&nxt=0

Jane :cry: no cóż dziś każdy decyduje sam....ale może jeszcze raz dobrze przyjrzyj się TEJJJJJJJJJJJJJJJJJJ WSPANIAŁEJJJJJJJJJJJJJJ @@@@@@@@@@@@@@ADNROMEDCE@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.....przecież nie ma NICCCCCCCCC piękniejszego 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo CUDOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ile ty masz lat?? mialas juz komunie?? bo potym poscie chyba tego nie widac