Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaką wersję Andromedy budujesz?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką wersję Andromedy budujesz?

• Odbicie lustrzane z pojedynczym gara

Recommended Posts

Ja z pomieszczenia gospodarczego robię typową kotłownię: czyli będzie tam tylko piec gazowy + zbiornik na podgrzaną wodę, hydrofor (bo mam wodę głębinową) i filtr. Więcej nie będę tam pchać by było przejście do garażu. Pralkę zaplanowałam umieścić w łazience na górze (w rogu zaraz przy wejściu).

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witamy Wszystkich!! :D

Mamy już kupiony projekt, jesteśmy na etapie załatwiania formalności :( . Może jeszcze w tym roku dołączymy do Was. Oglądałam zdjęcia Waszych Andromedek i jestem zachwycona, już wiem, że dobrze wybrałam.

Jesteście kopalnią wiedzy i pomysłów.

Pozdrawiam wszystkich już budujących lub zaczynających.

I moje zapytanie, które zadają na początku wszyscy - kto buduje Andromedę w okolicach Krakowa, ewentualnie trochę dalej??? Chcielibyśmy zobaczyć szczególnie wnętrza.

pozdrawiam

Ilona

:D :p :lol:

Pytanie do najbardziej zaawansowanych, którzy już docieplali i poddasze (wełna + regipsy). Ile płaciliście? Ile wyszło Wam w sumie, albo ile za robociznę? Dajcie informacje które macie. Mnie jeden powiedział 18.000 z materiałem, drugi 6500 robocizna i maksymalnie drugie tyle materiały.

I&A - mam Andromedę z widokiem na Kraków

Pytanie do najbardziej zaawansowanych, którzy już docieplali i poddasze (wełna + regipsy). Ile płaciliście? Ile wyszło Wam w sumie, albo ile za robociznę? Dajcie informacje które macie. Mnie jeden powiedział 18.000 z materiałem, drugi 6500 robocizna i maksymalnie drugie tyle materiały.

I&A - mam Andromedę z widokiem na Kraków

nasza najlepsza oferta to 15000 za wszystko

pozdrawiamy

Mam pytanie do właścicieli ANDROMED II. Na forum kilkukrotnie pojawiło się zapytanie o pokój nad garażem obok łazienki z lukarną, oznaczony jako 2/6 ( bez odpowiedzi niestety ). Na projekcie wydaje się on wąski i długi. Dlatego chciałbym zapytać czy tak jest faktycznie ? Czy nie jest trochę za mały. Czy kombinowaliście coś ze zwiększeniem tego pokoju kosztem łazienki ?

Pozdrawiam

Cześć Monika Zarzycka,

kto by pomyslał, że znajdziemy się właśnie na forum muratora i to zainteresowane tym samym projektem. Widzę, że ty zdecydowałaś już na 100%, że będzie to Andromeda. My się jeszcze wachamy. Właśnie jutro (piątek - 30 września) jedziemy ogladać wybudowany już dom z tego projektu. Myslę, że ta wizyta zadecyduje o naszym wyborze.

No, no - kto by pomyslał. Znaku życia nie daje, a tu proszę.

pozdrawiam całą twoją rodzinkę :D (christopher) tj. Aneta z Legionowa

Mam pytanie do właścicieli ANDROMED II. Na forum kilkukrotnie pojawiło się zapytanie o pokój nad garażem obok łazienki z lukarną, oznaczony jako 2/6 ( bez odpowiedzi niestety ). Na projekcie wydaje się on wąski i długi. Dlatego chciałbym zapytać czy tak jest faktycznie ? Czy nie jest trochę za mały. Czy kombinowaliście coś ze zwiększeniem tego pokoju kosztem łazienki ?

Pozdrawiam

jesli podniosłeś ściankę kolankową, nie będzie za mały

OOO

Czyli w okolicach beda 2 Andromedy...

Tzn 3 - bo jeszcze Sylwuni - ale to w Markach..

Ja również stawiam Adnromede - Jabłonna/Chotomów - a ty gdzie ?

Pozdrawiam

Centrum Legionowa.

Tylko... wachamy się pomiędzy Librą, Sagą (z MGProjekt) i właśnie Andromedą. Mamy jeszcze ze dwa dłuuugie tygodnie na podjęcie decyzji.

Czy przestawiacie (likwidujecie) słup na dole???

Pozdrawiam Krzychu