Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaką wersję Andromedy budujesz?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką wersję Andromedy budujesz?

• Odbicie lustrzane z pojedynczym gara

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Ładne:)))) Nawet bardzo. Tylko zastanawiam się jak ten pan naliczył tam 611 m?hmmmm Ścianki kolankowe nie podnoszone, ścianka między jadalnią a holem nie istnieje a jakimś cudem mi metrów ściennych przybyło:D Cóż.....budowlańcy zawsze mnie zaskakują.....

Pozdrawiam gorąco.

J.

• 3 weeks później...

Witamy wszystkich Andromedowiczów!

Od dłuższego już czasu szukamy z mężem odpowiedniego dla nas projektu i wreszcie trafiliśmy na ten. Interesuje nas Andromeda z podwójnym garażem w odbiciu lustrzanym. Oczywiście drobne zmiany byśmy wnieśli, jak większość. Nie czytaliśmy jeszcze całego forum, a dopiero fragmenty, co z pewnością w wolnych chwilach nadrobimy, by czerpać z doświadczenia innych, ale póki co bardzo bylibyśmy wdzięczni za udzielenie informacji odnośnie kosztu stanu surowego zamkniętego. Jest to jak wiadomo ważne kryterium, niestety. No i marzy nam się możliwość obejrzenia Andromedy w "realu" Jednak jakoś lepiej podjąć ostateczną decyzję mogąc zwiedzić wnętrza i sprawdzić czy rzeczywiście są funkcjonalne tak jakbyśmy tego chcieli. Jeśli ktoś kto zbudował lub buduje Andromedę w okolicach Zielonej Góry, zechciałby nam pokazać jej wnętrza, bylibyśmy niezmiernie wdzięczni.

Z pozdrowieniami, Kamila i Mariusz

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Panie Piotrze (LEW33) buduję andromede w Ornontowicach a jestem z Gliwic. Bardzo chciałbym skorzystac z Pana propozycji spotkania. Obecnie jadę na urlop ale w sierpniu będę dostpeny. Prosze przesłac swoje namiary na adres [email protected] to zadzwonie.

Pozdrawiam Aleksander

• 2 weeks później...
Czy ktoś mnie może nauczyć jak wkleić tutaj zdjęcie, właśnie 2 tygodnie temu wprowadziliśmy się do Andromedy - mogę pokazać jak prezentuje się ona w naszym wydaniu.

Póki co mieszka się bardzo dobrze, każdy kto wchodzi do domu stwierdza że jest bardzo przestrzenna.

Gosiu i Andrzeju, instrukcje wysylam na priva!

Wklejajcie zdjęcia jak najszybciej- nie mogę się doczekać :D

Sami widzicie - mała posucha w "Andromedach"

Pozdrawiam

Gość tadeusz Freudenreich
Elewacja - koniec

Zdjęcia z wnętrza dorzucę bo mam je jeszcze w aparacie

http://img190.imageshack.us/img190/299/obraz373.th.jpg

Napisz również jakiego rodzaju oświetlenie ( co to sa za halogeny ) wykorzystałeś w podbitce dachowej, właśnie jestem na etapie wykonywania podbitki i przyznam że nie jestem do końca przekonany do posiadanych halogenów.

Witam, właśnie kończę budować dom wg projektu Andromeda 2 lustrzana w Szałszy koło Gliwic. Gdyby ktoś chciał zobaczyć to zapraszam. Pzdr Piotr

Witam

Panie Piotrze ja również byłbym zainteresowany obejrzeniem Pana Andromedy, proszę o kontakt na adres [email protected].

Pozdrawiam

Łukasz

• 2 weeks później...