KaSeKa 30.10.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Oczywiście ze się cieszy. Jednak jeszcze nie miał okazji w nim spać gdyż autko jeszcze nie jest skończone Brakuje w nim jeszcze kilka elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 19.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 KaSeKa pochwal się efektem końcowym Twojego dzieła Ciekawi mnie jak wysoko umieściłeś materac - chcemy też zrobić podobne łóżeczko tylko muszę tak je zaprojektować żeby materac był wyżej niż obudowa - boję się, żeby podczas szaleństw dzieciaków któreś się nie uderzyło. Jakie wymiary ma łóżeczko i jakiej grubości sklejki użyłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 05.03.2009 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Masz jakiś rysunek to wklej - postaram się coś doradzić Może coś takiego http://images28.fotosik.pl/283/16e029b4fc3b67da.jpg Widziałem podobny: http://lh5.ggpht.com/_pTbFwOYgRcI/Sa9MQ2cOvoI/AAAAAAAALV4/SgZ9RZFz2Oo/s800/MVC03813.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 11.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 To ja się jeszcze pochwalę łóżeczkiem: http://forum.muratordom.pl/realizacja-marzenia-pewnej-malej-dziewczynki,t157073.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.04.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 To ja się jeszcze pochwalę łóżeczkiem: http://forum.muratordom.pl/realizacja-marzenia-pewnej-malej-dziewczynki,t157073.htm piękna realizacja marzeń córci podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 12.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 a jakie sa koszty takiego łóżeczka ?? mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 12.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 a jakie sa koszty takiego łóżeczka ?? mniej wiecej Razem z farbami było jakieś 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 12.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 piękna realizacja marzeń córci podziwiam Dziękuję Lubię takie "wyzwania majsterkowicza" - inny przykład zjeżdżalnia dziecięca: http://forum.muratordom.pl/hustawko-zjezdzalnia,t147597.htm Jakby ktoś chciał wymiary, to z chęcią służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 zostają nam stemple - to chyba sosna podobno nie warto, ale czy dałabym radę z tego zrobić cokolwiek dla dzieci ??? (nie sama, ale rękoma facetów ) marzy mi się zjeżdżalnia - sam ślizg chyba bym kupiła piaskownica huśtawki domek czy ja mogłabym prosić o wymiary, a może dokładniejszą instrukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.04.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 zostają nam stemple - to chyba sosna podobno nie warto, ale czy dałabym radę z tego zrobić cokolwiek dla dzieci ??? Dlaczego nie warto? Szkoda żeby się "surowiec zmarnował". Istotne jest dokładne okorowanie stempli i pomalowanie ich drewnochronem albo innym preparatem, który uchroni przed zbyt szybki rozsypaniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 no właśnie straszą, że sosna wytrzyma na dworze jakieś 2-3 lata więc dziękuję za nadanie mi optymizmu czyli czekam, aż ściągną las - jeszcze do 2 tygodni i coś będę planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 13.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 no właśnie straszą, że sosna wytrzyma na dworze jakieś 2-3 lata Jak dobrze pomalowana, to nic się nie stanie - potrzyma dłużej, ale okorowana musi być bardzo dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 14.04.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 jak najbardziej sie nadaja na chustawke i to nie tylko dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.04.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 czyli ... muszę sobie projekty przygotować i coś stworzyć dla dzieciaków mąż na budowie przesiedzi cały czas powiem, gdzie ma przewiercić, złączyć i będzie gotowe no ja pomaluję, żeby nie było a huśtawkę czy zjeżdżalnię - czy najlepiej zabetonować w ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.04.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 czyli ... muszę sobie projekty przygotować i coś stworzyć dla dzieciaków mąż na budowie przesiedzi cały czas powiem, gdzie ma przewiercić, złączyć i będzie gotowe no ja pomaluję, żeby nie było Tylko pamiętaj o okorowaniu najpierw a huśtawkę czy zjeżdżalnię - czy najlepiej zabetonować w ziemi? Lepiej zrobić jakieś słupki betonowe z kotwami stalowymi i dopiero do tego (nad ziemią) przykręcić huśtawkę nad ziemią - dłużej wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.04.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Tylko pamiętaj o okorowaniu najpierw okorować zakonserwować złożyć pomalować taka kolejność? Lepiej zrobić jakieś słupki betonowe z kotwami stalowymi i dopiero do tego (nad ziemią) przykręcić huśtawkę nad ziemią - dłużej wytrzyma dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.04.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Tylko pamiętaj o okorowaniu najpierw okorować zakonserwować złożyć pomalować taka kolejność? Ja bym pomalował przed złożeniem i potem poprawił po złożeniu, bo jak pomalujesz po złożeniu to w niektóre miejsca drewnochron/farba może nie dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.04.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Tylko pamiętaj o okorowaniu najpierw okorować zakonserwować złożyć pomalować taka kolejność? Ja bym pomalował przed złożeniem i potem poprawił po złożeniu, bo jak pomalujesz po złożeniu to w niektóre miejsca drewnochron/farba może nie dotrzeć dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.04.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 dzięki Nie ma sprawy Koniecznie pochwal się fotkami jak już będzie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.04.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 pochwalę się mam nadzieję, ze jeszcze przed latem z drugiej strony - do jakiego wieku dziecko ma ochotę na zabawę na przydomowym placu zabaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts