Bard13 13.10.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Pomyślałem, że posty na forum długo wędrują i chciałbym zaproponować szybszą wymianę doświadczeń np. przez GG. Zdaję sobie sprawę, że jest to bardziej angażujące, niż pisanie na forum, ale chęnym składam propozycje. GG 1122762 - to moje Na razie bardziej bym pytała, ale mam szeroką wiedzę z pozostałych niż budownictwo dzidzin. Budownictwa się uczę Innych chętnych zapraszam do dopisywania się wraz z podaniem czego szukają lub w czym mogą pomóc, potem zrobimy może jakiś FAQ, co przyśpieszy szukania. ja np. po przeczytaniu wielu wątków nie doszedłem w wielu z nich do żadnych sensownych konkluzji. Są one zbyt rozproszone po wszystkim, więc proponuję, założyć FAQ, aby osoba zakładająca jakiś wątek mogła w nim opisać zwartą konkluzję z zadanego pytania. Kto pierwszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 13.10.2003 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Pierwsza rada która mi się nasunęła po czytaniu jednego wątku (przepraszam autora), to to, że przed laniem fundamentów, warto mieć wykopane trochę rowka pod ogrodzenie. Jak zostanie w gruszce betonu to można wylać nadmiar pod ogrodzenie i nie ma zmartwienia, gdzie go upchnąć, pomijając już oszczędności w późniejszym robieniu ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts