aha26 14.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Mam pytanie:Czy moze ktos z Was wie gdzie w okolicach Warszawy badz w Warszawie mozna nabyc dobry gatunkowo miod i propolis. Zalezy mi bardzo na dobrym gatunku bo to do celow leczniczych ma sluzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.11.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Pod Hala Wola na Jelonkach W piatki,lub sobote jest Bartnik.Tylko nie w każdy Zna się na temacie i ma ekologiczny.Sam kupuje dla siebie, Lub na targach Medycyny Naturalnej w Hali Warszawianki. Kupujmy miód .kiedy pszczół zabraknie to bedzie bida. i to bedzie koniec. Przekazniki telefonów komórkowych mieszaja pszczołom w powrocie do ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.11.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 kiedy pszczół zabraknie to bedzie bida. i to bedzie koniec. Przekazniki telefonów komórkowych mieszaja pszczołom w powrocie do ula Oj będzie będzie i to nie tylko z miodem ale z żywnością w ogóle. Pszczoły to zapylacze ogromnej ilości roślin. Przepraszam za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 15.11.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Widzialem gdzies zdjecie przedstawiajace chinskich robotnikow rolnych zapylajacych pedzelkami drzewa owocowe w sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.11.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Pod Hala Wola na Jelonkach W piatki,lub sobote jest Bartnik.Tylko nie w każdy Zna się na temacie i ma ekologiczny.Sam kupuje dla siebie, Lub na targach Medycyny Naturalnej w Hali Warszawianki. Kupujmy miód .kiedy pszczół zabraknie to bedzie bida. i to bedzie koniec. Przekazniki telefonów komórkowych mieszaja pszczołom w powrocie do ula Wielkie dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts