kofi 15.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiecie co? Też tak spróbuję. Bo strasznie jestem ciekawa miny męża jak mu przyniosę piwo ze sklepu. Może Twoja żona też gdzieś przeczytała coś podobnego i tez była ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiecie co? Też tak spróbuję. Bo strasznie jestem ciekawa miny męża jak mu przyniosę piwo ze sklepu. Może Twoja żona też gdzieś przeczytała coś podobnego i tez była ciekawa. I to juz jest wyrafinowany sadyzm..hehehehe zburzysz mu cały porządek świata co z jego systemem wartości hihi.. Jeśli też zaglada na muratora mamy nowy topic jak amen w pacierzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiecie co? Też tak spróbuję. Bo strasznie jestem ciekawa miny męża jak mu przyniosę piwo ze sklepu. Może Twoja żona też gdzieś przeczytała coś podobnego i tez była ciekawa. a może by tak iść na całość i podać mu to piwo w nowej, seksownej bieliźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiecie co? Też tak spróbuję. Bo strasznie jestem ciekawa miny męża jak mu przyniosę piwo ze sklepu. Może Twoja żona też gdzieś przeczytała coś podobnego i tez była ciekawa. a może by tak iść na całość i podać mu to piwo w nowej, seksownej bieliźnie... mógłby się z tego nie otrząsnąć .. albo by było jak w tym kawale: Pewna facetka chciała się przypodobać mężowi, więc poszła do fryzjera i "strzeliła" sobie extra fryz. Przychodzi do domu .. a mąż nic.. czyta gazetę nawet nie zauważył żadnej zmiany.. Na następny dzień myśli: "Trzeba sobie zrobić porządny makijaż to na pewno zauważy.." Tak też zrobiła. Przychodzi do domu a mąż nic nie zauważył. Facetka na trzeci dzień poszła kupić jakieś wdzianko. Ale mąż nic dalej nie zauwazył. Więc sobie myśli: 'On mnie w ogóle nie zauważa. Jutro założę maskę przeciwgazową..' Nazajutrz siedzą sobie przy obiadku. Mąż spogląda znad gazety, patrzy, patrzy i mówi: - A coś ty ku..a brwi zgoliła???!? na szczęście nie mam tego problemu .... mój chop piwa ani żadnego innego alkoholu nie pija (oprócz lampki szampana na sylwestra ) ...ale gdybym mu tak zrobiła np. ...hm ...kolacje przy świecach to by się chyba zaczął zastanawiać co tu nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 moja żona niekiedy kupuje piwo, ale niestety szybko otwiera i niby, że jakieś tam gardło czy inny pretekst wymyśli i piwko wypija leczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiecie co? Też tak spróbuję. Bo strasznie jestem ciekawa miny męża jak mu przyniosę piwo ze sklepu. Może Twoja żona też gdzieś przeczytała coś podobnego i tez była ciekawa. a może by tak iść na całość i podać mu to piwo w nowej, seksownej bieliźnie... Elutek odnosnie wyborów..męskich.. http://img235.imageshack.us/img235/8939/poiffoes2.th.jpghttp://img235.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 15.10.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 retrofood - cisz sie póki możesz Za kilka/kilkanaście dni pewnie sie dowiesz czego chce/potrzebuje Twoja żona - myślę, że bedzie to coś dużego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Uuuuuu... Stasiu - coś małżonkja Twoja dużego przeskrobała albo coś dużego chce. Pewnie... czeka aż wyciągnie kiełbasę i zapuści sondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 z dowcipów damsko męskich Kobitka miała agresywnego męża, który cały czas szukał pretekstu żeby zacząć awanturę, więc wymyśliła, że będzie dla niego ideałem żeby nie miał pretekstu do awantury. Mąż wraca z pracy, a ona przy drzwiach podaje mu ciepłe kapcie, kieruje do pokoju, podaje smaczny obiad, piwko, chipsy, włącza mecz w tv. Gościu nie wytrzymuje ale nie ma się do czego przyczepić i mówi do żony "na czworaki". ta pada na ziemię "właź pod stół", ona wchodzi, powoli kończą się gościowi pomysły. "szczekaj" ona szczeka. Gościu ściąga kapeć "NA SWOJEGO SZCZEKASZ??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 filmik poglądowy dla prawdziwych piwoszyhttp://www.funpic.hu/en.picview.php?id=34938&c=-1&s=dd&p=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ...napiłbym się piwa, moja własna, osobista żona powiedziała, żeto ja pobiegnę do kiosku i ci zaraz przyniosę. Po czym własnie to zrobiła. Ponieważ stało się to pierwszy raz w zyciu (niemal 30 lat po slubie), ze przyniosła mi piwo, uważam, że chyba jest chora, bo inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć. To proste. Bała się, że jak sam pójdziesz kupisz sobie więcej niż jedno... Nic nadzwyczajnego. Wiele kobiet tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 kurcze to może byc właśnie to..mogła Cie subtelnie kobieco własnie tak zrobić heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 15.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 retrofood mysle że jutro ty powinines isc do kiosku i zrobic zakupy dla żony tylko pomysł jak ona będzie się głowic gdy jej cos kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No i nie ciesz się za bardzo, to może nie być choroba przewlekła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 kurcze, dopiero co wróciłem z pracy a tu... obiad jest... i nikt na mnie nie krzyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 w tej sytuacji retro idz na calosci. popros Ja o cos jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 15.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 w tej sytuacji retro idz na calosci. popros Ja o cos jeszcze Retro zniknal, to moze nawet nie musial prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Retro, czyżby kolejny pamiętnik? Trzyma w napieciu, nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 masakra...sie chłopu stała rzecz niespodziana..i stracił orientacje..hhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 kurcze, dopiero co wróciłem z pracy a tu... obiad jest... i nikt na mnie nie krzyczy... może adres pomyliłeś, sprawdzałes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts