Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moja żona chyba zachorowała. Leczyć ją?

retrofood

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiecie co?

Też tak spróbuję.

Bo strasznie jestem ciekawa miny męża jak mu przyniosę piwo ze sklepu. 8)

Może Twoja żona też gdzieś przeczytała coś podobnego i tez była ciekawa. :wink:

I to juz jest wyrafinowany sadyzm..hehehehe zburzysz mu cały porządek świata co z jego systemem wartości hihi..

Jeśli też zaglada na muratora mamy nowy topic jak amen w pacierzu..:p

Gość elutek
Wiecie co?

Też tak spróbuję.

a może by tak iść na całość i podać mu to piwo w nowej, seksownej bieliźnie... :roll:

Wiecie co?

Też tak spróbuję.

a może by tak iść na całość i podać mu to piwo w nowej, seksownej bieliźnie... :roll:

mógłby się z tego nie otrząsnąć :wink: :roll: .. albo by było jak w tym kawale:

Pewna facetka chciała się przypodobać mężowi, więc poszła do fryzjera i "strzeliła" sobie extra fryz. Przychodzi do domu .. a mąż nic.. czyta gazetę nawet nie zauważył żadnej zmiany.. Na następny dzień myśli: "Trzeba sobie zrobić porządny makijaż to na pewno zauważy.." Tak też zrobiła. Przychodzi do domu a mąż nic nie zauważył. Facetka na trzeci dzień poszła kupić jakieś wdzianko. Ale mąż nic dalej nie zauwazył. Więc sobie myśli: 'On mnie w ogóle nie zauważa. Jutro założę maskę przeciwgazową..' Nazajutrz siedzą sobie przy obiadku. Mąż spogląda znad gazety, patrzy, patrzy i mówi:

- A coś ty ku..a brwi zgoliła???!?

na szczęście nie mam tego problemu .... mój chop piwa ani żadnego innego alkoholu nie pija :D (oprócz lampki szampana na sylwestra :lol: ) ...ale gdybym mu tak zrobiła np. ...hm ...kolacje przy świecach to by się chyba zaczął zastanawiać co tu nie gra :wink: :lol:

Wiecie co?

Też tak spróbuję.

Elutek odnosnie wyborów..męskich..

http://img235.imageshack.us/img235/8939/poiffoes2.th.jpghttp://img235.imageshack.us/images/thpix.gif

z dowcipów damsko męskich

Kobitka miała agresywnego męża, który cały czas szukał pretekstu żeby zacząć awanturę, więc wymyśliła, że będzie dla niego ideałem żeby nie miał pretekstu do awantury. Mąż wraca z pracy, a ona przy drzwiach podaje mu ciepłe kapcie, kieruje do pokoju, podaje smaczny obiad, piwko, chipsy, włącza mecz w tv. Gościu nie wytrzymuje ale nie ma się do czego przyczepić i mówi do żony "na czworaki". ta pada na ziemię "właź pod stół", ona wchodzi, powoli kończą się gościowi pomysły. "szczekaj" ona szczeka. Gościu ściąga kapeć "NA SWOJEGO SZCZEKASZ??"

...napiłbym się piwa, moja własna, osobista żona powiedziała, że
to ja pobiegnę do kiosku i ci zaraz przyniosę.
Po czym własnie to zrobiła.

Ponieważ stało się to pierwszy raz w zyciu (niemal 30 lat po slubie), ze przyniosła mi piwo, uważam, że chyba jest chora, bo inaczej nie mogę sobie tego wytłumaczyć.

To proste. Bała się, że jak sam pójdziesz kupisz sobie więcej niż jedno... Nic nadzwyczajnego. Wiele kobiet tak robi.