revalidon 14.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Czy cos innego..? Ryba to symbol chrześcijaństwa, to powszechnie jest wiadome, ale po co to umieszczać na aucie..? Niektórzy maja też łosia..? Mysliwi..??? Sorry, że nie na temat, ale mnie to nurtuje... Admina proszę z czasem o przeniesienie do działu porad życiowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 to żebyś wiedział, że nawet jak przyp... w okolice nalepy, to zostaniesz potraktowany po chrześcijańsku z dodatkowym bonusem w większych miastach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas7 14.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 to żebyś wiedział, że nawet jak przyp... w okolice nalepy, to zostaniesz potraktowany po chrześcijańsku z dodatkowym bonusem w większych miastach Uznaję to za żart , niesmaczny zresztą a tak poważnie - zawsze możesz liczyć na pomoc ze strony kierowcy autka z naklejonym znakiem ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.10.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ... zawsze możesz liczyć na pomoc ze strony kierowcy autka z naklejonym znakiem ryby. chyba, że masz taki numer http://www.kolesqueeste.nl/images/hungary_licence_plate.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 to żebyś wiedział, że nawet jak przyp... w okolice nalepy, to zostaniesz potraktowany po chrześcijańsku z dodatkowym bonusem w większych miastach Uznaję to za żart , niesmaczny zresztą a tak poważnie - zawsze możesz liczyć na pomoc ze strony kierowcy autka z naklejonym znakiem ryby. jakoś tego nie kupuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 15.10.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 to żebyś wiedział, że nawet jak przyp... w okolice nalepy, to zostaniesz potraktowany po chrześcijańsku z dodatkowym bonusem w większych miastach Uznaję to za żart , niesmaczny zresztą a tak poważnie - zawsze możesz liczyć na pomoc ze strony kierowcy autka z naklejonym znakiem ryby. jakoś tego nie kupuję.... dla mnie ta naklejka mowi o tym że jedzie niedzielny kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.10.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dla mnie ryba na samochodzie oznacza, że nalezy on do smazalni ryb na wynos i mozna zamawiać jak pizzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 15.10.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a może to wędkarze..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Czy cos innego..? Ryba to symbol chrześcijaństwa, to powszechnie jest wiadome, ale po co to umieszczać na aucie..? Niektórzy maja też łosia..? Mysliwi..??? za przewodnikiem katolickim: "Umieszczając naklejkę z rybą na naszym samochodzie, pamiętajmy, że dokonujemy w ten sposób niezwykle ważnej deklaracji wiary i jednocześnie dajemy sygnał innym uczestnikom ruchu drogowego: tym samochodem kieruje chrześcijanin. Jesteś bezpieczny." a co z tym losiem to nie wiem ... moze milosnik "przystanku Alaska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.10.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 "...dajemy sygnał innym uczestnikom ruchu drogowego: tym samochodem kieruje chrześcijanin. Jesteś bezpieczny." To lepsze niż kurs na prawo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 "Umieszczając naklejkę z rybą na naszym samochodzie, pamiętajmy, że dokonujemy w ten sposób niezwykle ważnej deklaracji wiary i jednocześnie dajemy sygnał innym uczestnikom ruchu drogowego: tym samochodem kieruje chrześcijanin. Jesteś bezpieczny." Jakże to pieknie wyglada na papierku..heheeh napisać i nakleić można wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 czyli odłam toruński ma na autkach .... radyjko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Losia naklejaja milosnicy Skandynawi, a byka Hiszpanii. Delfiny maja fani Chorwacji, kangury i rekiny - Australii ... Eskimosa kajakarze.Dziwne czarne plamy w roznych formach, to sa to przewaznie "plamy" np Jeziora Bodenskiego albo Jeziora Garda albo czegos innego. Zarysy tz czarne kontury niezidentyfikowane to przewaznie jacys zapalency torow wyscigowych hihi Jest jeszcze duzo "hobbystycznych" naklejek, nurek, spadochron, narty, kon, deski widnsurfingowe itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja tam wolę się wyrażać przez tablice rejestracyjne http://img122.imageshack.us/img122/5158/chwdptk7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Czy cos innego..? Ryba to symbol chrześcijaństwa, to powszechnie jest wiadome, ale po co to umieszczać na aucie..? Niektórzy maja też łosia..? Mysliwi..??? za przewodnikiem katolickim: "Umieszczając naklejkę z rybą na naszym samochodzie, pamiętajmy, że dokonujemy w ten sposób niezwykle ważnej deklaracji wiary i jednocześnie dajemy sygnał innym uczestnikom ruchu drogowego: tym samochodem kieruje chrześcijanin. Jesteś bezpieczny." a co z tym losiem to nie wiem ... moze milosnik "przystanku Alaska" Ooooo misiaczków z rybką to ja omijam szerokim łukiem. To gorzej niż pani w kapeluszu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Jest jeszcze duzo "hobbystycznych" naklejek, nurek, spadochron, narty, kon, deski widnsurfingowe itd i motór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 To gorzej niż pani w kapeluszu ... ja tam nie wiem, ale nic nie przebije faceta w czapce-lenince i z zacietoscia na twarzy A jesli jeszcze do tego dochodzi fura rodzimej, zabytkowej produkcji to juz mamy totalny alert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ...i motór sam wycinałem Za to w ostatnim "Świecie Motocykli" taką dawali. Troszkę tylko za duża na moto A może z tyłu na kurtce sobie walnąć http://bi.gazeta.pl/im/5/5614/z5614595M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 http://images28.fotosik.pl/285/03046080085bad87.jpg co myśleć o takiej naklejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.10.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 za dużo pieszych za mało motocyklistówwidać, że preferuje słabszych od siebie, niedowartościowany, w młodości babcia go gwałciła, dziadek lał lagąrodzice nie kupili mu rowerka, zazdrościł dzieciom sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts