revalidon 15.10.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 miejmy nadzieję, że ten "portret psychologiczny" w Twoim wykonaniu, to tylko takie nieudanie wybrane hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 15.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 z tymi rybkami to mnie zaskoczyliście komnpletnie mam takie dziwne szczęście, że zawsze mi ktoś taki zajedzie drogę, wymusi pierszeństwo... ja bym to definiowała jako "rybka lubi pływać" czyli UWAGA! JADĘ NA BANI!" *) * mam nadzieję, że nie uraziłam niczyich uczuć religijnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 W kwestii tytułu wątku - "Jehowych" - mniemam, że chodzi Ci o Swiadków Jehowy - to raczej na pewno nie, bo oni są bardzo restrykcyjni jeśli chodzi o używanie wszelkiego rodzaju symboli religijnych. Dzisiaj jechałam z pracy za facetem z sygnaturką "Uważaj na motocyklistów - ONI SĄ WSZĘDZIE!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 miejmy nadzieję, że ten "portret psychologiczny" w Twoim wykonaniu, to tylko takie nieudanie wybrane hobby oooo Forumowicze mają swoją tubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 15.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzisiaj jechałam z pracy za facetem z sygnaturką "Uważaj na motocyklistów - ONI SĄ WSZĘDZIE!!!" święta prawda, z 2 powodów - mentalność i umiejętności jeżdżących wyłącznie samochodami często pozostawia wiele do życzenia - wielu początkujących motocyklistów ma więcej koni pod bakiem (przecież nie pod maską ) niż IQ w głowie - powinien być jakiś przelicznik, ale chyba Hayabusy by się nie sprzedawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor 16.10.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzisiaj jechałam z pracy za facetem z sygnaturką "Uważaj na motocyklistów - ONI SĄ WSZĘDZIE!!!" święta prawda, z 2 powodów - mentalność i umiejętności jeżdżących wyłącznie samochodami często pozostawia wiele do życzenia - wielu początkujących motocyklistów ma więcej koni pod bakiem (przecież nie pod maską ) niż IQ w głowie - powinien być jakiś przelicznik, ale chyba Hayabusy by się nie sprzedawały to co piszesz to prawda.kierowcy samochodow nie umieja jezdzc i na dodatek patrzenia w lusterka i używanie kierunkowaskazów sprawia im spore problemy a drugie to fakt że moto stało sie bardzo popularne i mam wielu kolegów którzy pokupowali sobie moto co wali setke w mniej niz 4 sekundy ale kompletnie nie umieją tym jezdzi .odkreci na prostej każdy umie ale nic wiecej. w większosci sytuacji panikuja i zwykle konczy sie gleba no i to nie hayabusa sie dobrze sprzedaje tylko R1 .do hayabusy jednak większosc czuje respekt bo to jest naprawde wielka(droga tez) maszyna i już potrzeba wiecej umiejętnosci żeby tym jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 16.10.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no i to nie hayabusa sie dobrze sprzedaje tylko R1 .do hayabusy jednak większosc czuje respekt bo to jest naprawde wielka(droga tez) maszyna i już potrzeba wiecej umiejętnosci żeby tym jezdzic dokładnie R1 jest typowo sportowym sprzętem i cenowo wychodzi korzystniej od suzuki. Busa jest tak na prawdę przerośniętym turystykiem, ale baaaardzo mi się podoba, Teraz śmigam gsx-r 750, przedtem miałem gsx 750F i jakoś czuję pociąg do Suzuki - szkoda że nie robią żadnych fajnych samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenus 23.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Jeżeli chodzi o Łosia naklejonego na samochodzie to jest to znak że mieszkasz w Księstwie Łoś. A Łoś to wioska pod Piasecznem k. Warszawy. Moja wioska prawie sąsiaduje z Łosiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alvarez 23.07.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 I tak najlepszy tekst to był bodajże na starym poldku: "Nie trąb, robim co możem" xD Także parę razy na Czesia się też trafił, mnie już nic nie zdziwi, a w ramach tematu to nawet specjalnie nad tą rybką się nie zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.07.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Tak mi się tu skojarzyło: moim odwiecznym marzeniem jako kierowcy, jest mieć na tylnej szybie wyświetlacz, który na bieżąco umożliwiałby mi czytelną expresję tego co myślę o postępowaniu kierowcy jadącego za mną. Eeeech! Biblioteczka standardowa - nie byłaby duża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.07.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 kiedys widzialem naklejke TYM AUTEM JEDZIE CHRZESCIJANIN W RAZIE WYPADKU ZADZWON PO KSIEDZA zawsze myslalem ze najpierw po karetke ale co tam jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikeelrapido 24.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 to żebyś wiedział, że nawet jak przyp... w okolice nalepy, to zostaniesz potraktowany po chrześcijańsku z dodatkowym bonusem w większych miastach Uznaję to za żart , niesmaczny zresztą a tak poważnie - zawsze możesz liczyć na pomoc ze strony kierowcy autka z naklejonym znakiem ryby. jakoś tego nie kupuję.... dla mnie ta naklejka mowi o tym że jedzie niedzielny kierowca Dokładnie!!! Z rybka z tyłu jeżdżą stare dziady w lanosach... (nie obrażając nikogo, kto jeździ Lanosem..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 24.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Sa też naklejki typu "Dziecko w aucie". Sam taką woziłem . Ale wyrzuciłem kiedy sie zorientowałem, że zbyt często określa ona tylko mentalność tych co za kółkiem Tak więc naklejka wyrzucona, a mentalność została hyhyhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 11.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja mam rybkę na swoich samochodach i znaczy to nie mniej nie więcej tylko to że jestem świadomym chrześcijaninem. Powierzyłem swoje życie Jezusowi. Chętnie podzielę się ewangelią z innymi. Nie jestem człowiekiem religijnym ale sprawy relacji z moim Zbawicielem są dla mnie nr 1 priorytetem. Jezus jest Panem.Staram się znosić innych użytkowników drogi w miłości. Nie jestem niedzielnym kierowcą (robię tysiące kilometrów), nie mam leninówki, nie jestem starym dziadem, nie jestem jehową, nie lubię pływać i powodem mojego smutku są wszyscy pośmiewni ignoranci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja mam rybkę na swoich samochodach i znaczy to nie mniej nie więcej tylko to że jestem świadomym chrześcijaninem. Powierzyłem swoje życie Jezusowi. Chętnie podzielę się ewangelią z innymi. Nie jestem człowiekiem religijnym ale sprawy relacji z moim Zbawicielem są dla mnie nr 1 priorytetem. Jezus jest Panem. to co napisałeś to prawie jak agitacja wiary i piszesz, ze nie jesteś ........ religijny? Staram się znosić innych użytkowników drogi w miłości. Nie jestem niedzielnym kierowcą (robię tysiące kilometrów), nie mam leninówki, nie jestem starym dziadem, nie jestem jehową, nie lubię pływać i powodem mojego smutku są wszyscy pośmiewni ignoranci. jezus maria ...... i jak można znosić wszystkich użytkowników drogi w miłości? przecież takie nagromadzenie złych emocji musi kiedyś wybuchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.08.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 to taka sama demonstracja prywatnych poglądów, jak krzyżyki, obrazki itd. Z tym, że obrazki czasami są wożone "na szczęście" a te rybki są bardziej ostentacyjnym podkreśleniem religijności. A tak naprawdę to "czyny świadczą za nas". Niezależnie od naklejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 12.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czy cos innego..? Ryba to symbol chrześcijaństwa, to powszechnie jest wiadome, ale po co to umieszczać na aucie..? Niektórzy maja też łosia..? Mysliwi..??? Sorry, że nie na temat, ale mnie to nurtuje... Admina proszę z czasem o przeniesienie do działu porad życiowych... O taką chodzi? http://www.moto-mix.pl/photo/sushi-red.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Uznaję to za żart , niesmaczny zresztą a tak poważnie - zawsze możesz liczyć na pomoc ze strony kierowcy autka z naklejonym znakiem ryby. http://i235.photobucket.com/albums/ee66/spookannie/Icons/matthew_lol.gif http://i235.photobucket.com/albums/ee66/spookannie/Icons/rotfl.gif http://i235.photobucket.com/albums/ee66/spookannie/Icons/hillbilly_chic_laughing.gif http://i235.photobucket.com/albums/ee66/spookannie/Icons/Grizzlaugh.gif Za dużo jeżdżę, za dużo widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja mam rybkę na swoich samochodach i znaczy to nie mniej nie więcej tylko to że jestem świadomym chrześcijaninem. Powierzyłem swoje życie Jezusowi. Chętnie podzielę się ewangelią z innymi. Nie jestem człowiekiem religijnym ale sprawy relacji z moim Zbawicielem są dla mnie nr 1 priorytetem. Jezus jest Panem. to co napisałeś to prawie jak agitacja wiary i piszesz, ze nie jesteś ........ religijny? Staram się znosić innych użytkowników drogi w miłości. Nie jestem niedzielnym kierowcą (robię tysiące kilometrów), nie mam leninówki, nie jestem starym dziadem, nie jestem jehową, nie lubię pływać i powodem mojego smutku są wszyscy pośmiewni ignoranci. jezus maria ...... i jak można znosić wszystkich użytkowników drogi w miłości? przecież takie nagromadzenie złych emocji musi kiedyś wybuchnąć POproszę o nie znoszenie mnie z miłości :) Dzięki, postoję chętnie nawet jak się to może przydać :) Niezły koleżka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 powodem mojego smutku są wszyscy pośmiewni ignoranci. Ignoranci - a gdzie miłość do bliźniego chrześcijaninie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts