Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co oznacza symbol ryby na samochodzie..? Jehowych..?

revalidon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

buraka?

albo buraczycę :)

Ludzie różne rzeczy przyklejają do samochodów ... chyba nie zawsze wiedzą w jakim celu ..

Zmartwię Was. Dobrego marketingowca. Bardzo przewidującego. Wiecie ile musiałby kasy wywalić, żeby jego domenę obejrzało (i zapamiętało) tyle osób?

Prześlecie jeszcze na kilka innych forów? I jeszcze mailem znajomym? :D

Niesmaczne, ale może obiadki robi lepsze. :-) (Musi - jeśli lubi kasę i naprawdę wie coś o relacjach z rynkiem).

No chyba, że... jest tak głupi, że nie wie, jakie ma szczęście. Auto dostał w spadku, knajpę założyła żona itd...

Zmartwię Was. Dobrego marketingowca. Bardzo przewidującego. Wiecie ile musiałby kasy wywalić, żeby jego domenę obejrzało (i zapamiętało) tyle osób?

Zmartwię Cię. Zapewne niewielu spośród oglądających to zdjęcie obejrzało jego domenę, że o zapamiętaniu nie wspomnę. Póki nie zwróciłaś mi uwagi nie zauważyłam nawet tej domeny na zdjęciu.

Czasy pod tytułem : " Nie ważne jak mówią byle mówili "Dawno minęły. Zapewniam Cię, ze nawet nie pamiętam jakiego miasta dotyczy ten "fantastyczny marketing".

Nie przesadzałbym...

Wrocławia :lol:

Ja akurat zajrzałam na stronę :lol: :lol:

Najpierw zobaczyłam adres a potem dopiero napis na tablicy :oops:

Czasy pod tytułem : " Nie ważne jak mówią byle mówili "Dawno minęły. Zapewniam Cię, ze nawet nie pamiętam jakiego miasta dotyczy ten "fantastyczny marketing".

Nie przesadzałbym...

Wrocławia :lol:

Ja akurat zajrzałam na stronę :lol: :lol:

Najpierw zobaczyłam adres a potem dopiero napis na tablicy :oops:

Ja tez zajrzałam na stronę, z czystej ciekawości, bo rejestracja niezupełnie z moich okolic.

Nie przesadzałbym...

A ja mam wrażenie, że jest własnie na odwrót... Przykład "świńskiego ryja" z biłgoraja dobrze o tym świadczy...

Zmartwię Cię. Zapewne niewielu spośród oglądających to zdjęcie obejrzało jego domenę, że o zapamiętaniu nie wspomnę. Póki nie zwróciłaś mi uwagi nie zauważyłam nawet tej domeny na zdjęciu.

JoShi, starannie zwróciłam uwagę - że żarty zaczęły się od nawiązań do "dodatkowych usług po obiadku" - więc nawet jeśli Ciebie to ominęło, to przynajmniej część osób dworując z wulgaryzmów - w tle kodowała inne elementy: Wrocławianie - Wrocław, inni - domenę, niektórzy - obie te informacje. To właśnie oni stanowią tzw. target - i wierz mi, żeby na tyle skutecznie dotrzeć - trzeba duuuużo wykupić (czasu, powierzchni, odsłon itd). Jeśli weźmiesz pod uwagę nakłady (koszt naklejanych literek) to już 1 klient pokrywa je z nawiązką.

W dzisiejszych czasach byle wulgaryzm mało komu apetyt zepsuje - natomiast na brak czasu narzeka wielu, i jest to segment rosnący. Kto pierwszy więc ten lepszy - jeśli pierogi będą smaczne - zderzak właściciela nie będzie miał znaczenia.

Smiem więc twierdzić, że autor jednak siedzi w fotelu, kręci młynka i z radością spogląda na monitor, jak kolejne osoby zupełnie za darmo robią "copy-paste". I myśli o tych wszystkich lawinowo rosnących mailach z dowcipami, i o kolejnych forach (wykop, you tube, itd) - gdzie jego 48 groszy za literki będzie żyło po wiek wieków.

Nie twierdzę, że mi się to wszystko podoba - ale skuteczne jest z pewnością (nawet jeśli wyszło przypadkiem). :D

kiedyś porządni Chrześcijanie se sami wperd...l musieli rózgami spuścić, coby pamiętali kim są... dziś naklejka na furaku wystarczy... znaczyć ewolucja trwa... :lol:

p.s. jakoś na co dzień na ulicy nie widać znikąd pomocnej ręki, czy tam za wiele życzliwości , dla nikogo...., hmm? a mochery to już przodują w awanturnictwie... :lol:

pozdr dla wszystkich dobrych ludzi, i tych złych też... a co tam... niech mają...

noooooooo to rzeczywiście ślicznie się wypozycjonowali :) A jak ładnie wyglądają na mapie percepcyjnej na tle konkurencji - miodzio :)

P.S. a co to świński ryj z Biłgoraja :o

Zdaje sie, ze chodzi o posla Palikota. Przy okazji - obrazanie kogokolwiek na FM jest wbrew regulaminowi. :roll:

Gość M@riusz_Radom
Zdaje sie, ze chodzi o posla Palikota. Przy okazji - obrazanie kogokolwiek na FM jest wbrew regulaminowi. :roll:

Mówiąc Świński Ryj z Warszawy mogę mieć na myśli kogokolwiek - choćby samego Prezia i włos mi za to z głowy nie spadnie ... Tak więc chybiony strzał z tym regulaminem

Mówiąc Świński Ryj z Warszawy mogę mieć na myśli kogokolwiek - choćby samego Prezia i włos mi za to z głowy nie spadnie ... Tak więc chybiony strzał z tym regulaminem

Kogokolwiek, obojetnie kogo sie ma na mysli.