wykrot 13.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 rybka rybką ale co ma oznaczać naklejony na tylnej klapie nurek ? Pogotowie wod-kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 13.08.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a ciekawe co to oznacza.... http://obczaj.net/obrazki/72754.jpg To jest reklama usług komplesowych; nakarmi,obkupi i przeleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.08.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 buraka? albo buraczycę Ludzie różne rzeczy przyklejają do samochodów ... chyba nie zawsze wiedzą w jakim celu .. Zmartwię Was. Dobrego marketingowca. Bardzo przewidującego. Wiecie ile musiałby kasy wywalić, żeby jego domenę obejrzało (i zapamiętało) tyle osób? Prześlecie jeszcze na kilka innych forów? I jeszcze mailem znajomym? Niesmaczne, ale może obiadki robi lepsze. (Musi - jeśli lubi kasę i naprawdę wie coś o relacjach z rynkiem). No chyba, że... jest tak głupi, że nie wie, jakie ma szczęście. Auto dostał w spadku, knajpę założyła żona itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czasy pod tytułem : " Nie ważne jak mówią byle mówili "Dawno minęły. Zapewniam Cię, ze nawet nie pamiętam jakiego miasta dotyczy ten "fantastyczny marketing".Nie przesadzałbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.08.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Zmartwię Was. Dobrego marketingowca. Bardzo przewidującego. Wiecie ile musiałby kasy wywalić, żeby jego domenę obejrzało (i zapamiętało) tyle osób? Zmartwię Cię. Zapewne niewielu spośród oglądających to zdjęcie obejrzało jego domenę, że o zapamiętaniu nie wspomnę. Póki nie zwróciłaś mi uwagi nie zauważyłam nawet tej domeny na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czasy pod tytułem : " Nie ważne jak mówią byle mówili "Dawno minęły. Zapewniam Cię, ze nawet nie pamiętam jakiego miasta dotyczy ten "fantastyczny marketing". Nie przesadzałbym... Wrocławia Ja akurat zajrzałam na stronę Najpierw zobaczyłam adres a potem dopiero napis na tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 13.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Wrocławia Idę sprawdzić czy mi się coś z tyłu auta nie przykleiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 13.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czasy pod tytułem : " Nie ważne jak mówią byle mówili "Dawno minęły. Zapewniam Cię, ze nawet nie pamiętam jakiego miasta dotyczy ten "fantastyczny marketing". Nie przesadzałbym... Wrocławia Ja akurat zajrzałam na stronę Najpierw zobaczyłam adres a potem dopiero napis na tablicy Ja tez zajrzałam na stronę, z czystej ciekawości, bo rejestracja niezupełnie z moich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 13.08.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Czasy pod tytułem : " Nie ważne jak mówią byle mówili "Dawno minęły. Zapewniam Cię, ze nawet nie pamiętam jakiego miasta dotyczy ten "fantastyczny marketing". Nie przesadzałbym... A ja mam wrażenie, że jest własnie na odwrót... Przykład "świńskiego ryja" z biłgoraja dobrze o tym świadczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.08.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 noooooooo to rzeczywiście ślicznie się wypozycjonowali A jak ładnie wyglądają na mapie percepcyjnej na tle konkurencji - miodzio P.S. a co to świński ryj z Biłgoraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.08.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Zmartwię Was. Dobrego marketingowca. Bardzo przewidującego. Wiecie ile musiałby kasy wywalić, żeby jego domenę obejrzało (i zapamiętało) tyle osób? Zmartwię Cię. Zapewne niewielu spośród oglądających to zdjęcie obejrzało jego domenę, że o zapamiętaniu nie wspomnę. Póki nie zwróciłaś mi uwagi nie zauważyłam nawet tej domeny na zdjęciu. JoShi, starannie zwróciłam uwagę - że żarty zaczęły się od nawiązań do "dodatkowych usług po obiadku" - więc nawet jeśli Ciebie to ominęło, to przynajmniej część osób dworując z wulgaryzmów - w tle kodowała inne elementy: Wrocławianie - Wrocław, inni - domenę, niektórzy - obie te informacje. To właśnie oni stanowią tzw. target - i wierz mi, żeby na tyle skutecznie dotrzeć - trzeba duuuużo wykupić (czasu, powierzchni, odsłon itd). Jeśli weźmiesz pod uwagę nakłady (koszt naklejanych literek) to już 1 klient pokrywa je z nawiązką. W dzisiejszych czasach byle wulgaryzm mało komu apetyt zepsuje - natomiast na brak czasu narzeka wielu, i jest to segment rosnący. Kto pierwszy więc ten lepszy - jeśli pierogi będą smaczne - zderzak właściciela nie będzie miał znaczenia. Smiem więc twierdzić, że autor jednak siedzi w fotelu, kręci młynka i z radością spogląda na monitor, jak kolejne osoby zupełnie za darmo robią "copy-paste". I myśli o tych wszystkich lawinowo rosnących mailach z dowcipami, i o kolejnych forach (wykop, you tube, itd) - gdzie jego 48 groszy za literki będzie żyło po wiek wieków. Nie twierdzę, że mi się to wszystko podoba - ale skuteczne jest z pewnością (nawet jeśli wyszło przypadkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Możliwe. Na marketingu nie bardzo się znam, a i targetem jestem raczej niełatwym A może mi się tylko tak wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No na wielbicielkę kanału Mango, to zdecydowanie nie wyglądasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.08.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Wręcz przeciwnie. Jestem jego ogromną wielbicielką. To najlepszy serial komediowy jaki widziałam. Nawet nie muszą mi podpowiadać kiedy mam się śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 13.08.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Wręcz przeciwnie. Jestem jego ogromną wielbicielką. To najlepszy serial komediowy jaki widziałam. Nawet nie muszą mi podpowiadać kiedy mam się śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 13.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 kiedyś porządni Chrześcijanie se sami wperd...l musieli rózgami spuścić, coby pamiętali kim są... dziś naklejka na furaku wystarczy... znaczyć ewolucja trwa... p.s. jakoś na co dzień na ulicy nie widać znikąd pomocnej ręki, czy tam za wiele życzliwości , dla nikogo...., hmm? a mochery to już przodują w awanturnictwie... pozdr dla wszystkich dobrych ludzi, i tych złych też... a co tam... niech mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 noooooooo to rzeczywiście ślicznie się wypozycjonowali A jak ładnie wyglądają na mapie percepcyjnej na tle konkurencji - miodzio P.S. a co to świński ryj z Biłgoraja Zdaje sie, ze chodzi o posla Palikota. Przy okazji - obrazanie kogokolwiek na FM jest wbrew regulaminowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.08.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Zdaje sie, ze chodzi o posla Palikota. Przy okazji - obrazanie kogokolwiek na FM jest wbrew regulaminowi. Mówiąc Świński Ryj z Warszawy mogę mieć na myśli kogokolwiek - choćby samego Prezia i włos mi za to z głowy nie spadnie ... Tak więc chybiony strzał z tym regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Zdaje sie, ze chodzi o posla Palikota. Przy okazji - obrazanie kogokolwiek na FM jest wbrew regulaminowi. Mówiąc Świński Ryj z Warszawy mogę mieć na myśli kogokolwiek - choćby samego Prezia i włos mi za to z głowy nie spadnie ... Tak więc chybiony strzał z tym regulaminem Kogokolwiek, obojetnie kogo sie ma na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts