Gość M@riusz_Radom 14.08.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Kogokolwiek, obojetnie kogo sie ma na mysli. http://skurwysyn.be/dane/foto/swinia.jpg Mam nadzieję, że Admiralicja mnie nie usunie z forum za tego Świńskiego Ryja skąd on by nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.08.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Kogokolwiek, obojetnie kogo sie ma na mysli. http://skurwysyn.be/dane/foto/swinia.jpg Mam nadzieję, że Admiralicja mnie nie usunie z forum za tego Świńskiego Ryja skąd on by nie był taż widać że z chlewika. Pochodzenie trudno ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 14.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Według mnie rybka oznacza iż kierowca lubi zakąsić śledzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.08.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 I tak najlepszy tekst to był bodajże na starym poldku: "Nie trąb, robim co możem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 14.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 starannie zwróciłam uwagę - że żarty zaczęły się od nawiązań do "dodatkowych usług po obiadku" - więc nawet jeśli Ciebie to ominęło, to przynajmniej część osób dworując z wulgaryzmów - w tle kodowała inne elementy: Wrocławianie - Wrocław, inni - domenę, niektórzy - obie te informacje. To właśnie oni stanowią tzw. target - i wierz mi, żeby na tyle skutecznie dotrzeć - trzeba duuuużo wykupić Zgadzam się w 100%, albo ślepe szczęście (do mnie raz dowożą żarcie maluchem , a raz nówka BMW -ta sama firma ), albo to dobrze przemyslane jest. Wystarczy popatrzec, kto zamiawiawia żarcie z dowożeniem - target się zgadza. Ja akurat zamawiam (ale ja to taki bardziej poboczny target jestem, hehe) i dla mnie to , wstyd przyznac, ale jest śmieszne. I natychmiast skojarzyłam to zdjęcie z adresem żarcia na wynos. Mogą otwierac u nas filię, maja pierwsza klientkę bo zdjęcia na stronce zachęcające Ale ze mnie to mysz doświadczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Kogokolwiek, obojetnie kogo sie ma na mysli. http://skurwysyn.be/dane/foto/swinia.jpg Mam nadzieję, że Admiralicja mnie nie usunie z forum za tego Świńskiego Ryja skąd on by nie był ... pięne ryło ... w sam raz na salceson smaczniutko pozdrawiam ps - resztę kabana również mogę wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.08.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wracając do meritum ryba to znak akwarysty (akwarystki) i do tego niemowy bo jak wszystkim wiadomo ryby głosu nie mają . Czy ktoś widział aby jakiś ksiądz miał na swoim samochodzie taki znaczek? Wniosek nasuwa się jeden: żaden ksiądz Ci nie pomoże! Ło Boże. . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 20.08.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ciekawe wnioskowanie, Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 20.08.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 W temacie nalepek różnych.Jakiś czas temu wyprzedził mnie delikwent (sporo przekraczając ograniczenie prędkości, ale to pryszcz), na centymetry minął jadący środkowym pasem samochód, po czym na czerwonym świetle wjechał na skrzyżowanie i z lewego pasa z piskiem opon skręcił w prawo. na koniec zaparkował na trawie między jezdniami i spokojnym kroczkiem udał się do kiosku.Z tyłu miał nalepkę http://img190.imageshack.us/img190/7731/logostopwariatomdrogowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 W temacie nalepek różnych. Jakiś czas temu wyprzedził mnie delikwent (sporo przekraczając ograniczenie prędkości, ale to pryszcz), na centymetry minął jadący środkowym pasem samochód, po czym na czerwonym świetle wjechał na skrzyżowanie i z lewego pasa z piskiem opon skręcił w prawo. na koniec zaparkował na trawie między jezdniami i spokojnym kroczkiem udał się do kiosku. Z tyłu miał nalepkę http://img190.imageshack.us/img190/7731/logostopwariatomdrogowy.jpg piękne facet ma wysoką samoocenę (to nie ja, to inni) tak mniej więcej działają nalepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.08.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Piekny watek, piekny dawno sie tak nie obśmiałam A ja mam taki znaczek: http://forum.krc.cn.pl/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif Koledzy z pracy mnie pytają, dlaczego mam widły na bagażniku Miałem taki... i tydzień piłem jak się tejże fury pozbyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Piekny watek, piekny dawno sie tak nie obśmiałam A ja mam taki znaczek: http://forum.krc.cn.pl/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif Koledzy z pracy mnie pytają, dlaczego mam widły na bagażniku A dlaczego masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Miałem taki... i tydzień piłem jak się tejże fury pozbyłem . na tyle tylko starczyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a mnie korci coby se pierdyknąć mojego avatarowego smoczka w niewielkich rozmiarach ... smok zielony , auto zielone ...pasować bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 21.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 (...) smok zielony , auto zielone ...pasować bedzie Na logike to nie bedzie go widac, no nie? Czy sie smiertelnie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 bedzie widać, bo smok jest ciemniejszy i ma czarnobrązowe elementy i czerwono w paszczy a tło smoka jest niebieskawe sie nie martw .... kto ma widzieć- zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 bedzie widać, bo smok jest ciemniejszy i ma czarnobrązowe elementy i czerwono w paszczy a tło smoka jest niebieskawe sie nie martw .... kto ma widzieć- zobaczy smok na samochodzie to wersja light ...wstepnie planowałam dziarę ...ale oczyma wyobraźni zobaczyłam siebie za 25 lat z tą dziarą ... i mi przeszło aczkolwiek dziare sobie i tak planuje - mam obiecaną u kumpla tatuażysty .... ale w jakimś dyskretnym miejscu i nie smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 21.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja osobiscie personalnie nie lubie tatuazy u siebie ale u innych to i owszem obserwowac lubie. Jeden z tych, ktory zapadl mi w pamiec zauwazylem na lydce pewnej dziewczyny. Byl to muminek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja też lubię patrzeć trzy nawet oglądam na codzień : kolorowego smoka i dwa czarne tribale muminek fajna rzecz .... dobrze że na łydce ... jakby muminek wygladał na pośladku lub łopatce jeśli laska by przytyła 20 kilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 21.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Miałem taki... i tydzień piłem jak się tejże fury pozbyłem . na tyle tylko starczyło ? He, he A ja się z moim jakos nie moge rozstać... To chiba miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts