anjamen 28.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no i ja tu trafilam chociaz szarosci nie dla mnie, ale ta balia na tarasie REWELACYJNA dom tez fajny i bedzie taki hmmmm... konsekwentny. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 28.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Serdeczne dzięki wszystkim za komplementy! Na razie zastój w dostawie fotek,mąż zostawił w pracy aparat:( jak tylko przywiezie pokażemy postępy! Na razie kończą kafelki, na piątek planowany jest montaż drzwi wewnętrznych, poniedziałek- kuchnia (huraaaaa:)! pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 hattizazdroszcze postepow i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 28.10.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Cześć efilo, widzę, że u Was też postępy, SSO gotowy:) GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nio dzięki teraz czekamy na okna. ale chyba poczekamy jeszcze z półtora miesiąca, bo nadal trwa weryfikacja zamówienia. niektóre okna mają 5m2 więc to nie lada zagwostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 29.10.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 efilo, 5 m kwadratowych czy długości?? u nas 2 okna w salonie mają 3,5 m długości, a wysokość chyba standardowa (czyli ponad 2 metry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 29.10.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 hatti!dzieki za odp. o podbitce.,mam nadzieje że pokażesz wiecej zdjęć z Waszego pieknego i eleganckiego domu.REWELKA!POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassis 30.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witaj Hatti, proszę o informację odnośnie dachówki-jaka firma i nazwa. Koncepcja domu bardzo ciekawa- już czekam niecierpliwie na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 30.10.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 cassis - Dachówka Tegalit firmy Brass. kolejne zdjęcia już wkrótce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 efilo, 5 m kwadratowych czy długości?? u nas 2 okna w salonie mają 3,5 m długości, a wysokość chyba standardowa (czyli ponad 2 metry) tak jak napisałam- kwadratowych. u ciebie z tego co widze są dzielone. a u mnie nie ale już wszystko opanowane. z zewnątrz będzie hartowana szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 30.10.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 na pewno będzie to wyglądało superu nas chodziło o to, zeby pasowały do rozmieszczenia okien dachowych no i chciałam mieć wyjście na ogród:) a te wasze mega-szyby będą otwierane?? (nawet nie wiem czy to możliwe do wykonania?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 możliwe bo podobne miałam w mieszkaniu kiedyś. ale nie będą otwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.11.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Śliczny dom. Podoba mi się. No i szarości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 teraz powiem tylko elegante, (bo dalej to mnie juz zatkało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dom piekny no i ta balia jacuzzi ......odjazd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 DOM ZARĄBISTY, ODJAZDOWY, PONADCZASOWY !!!!!!!!! No wpadłam przez przypadek i normalnie spać nie będę mogła! A szarości piękności! Jesuuuuuu! Tegalit mój ukochany, cudnie u Ciebie wygląda! Ja jutro na 7.00 po tynk do hurtowni, a tu takie cuuudo mnie kreci!!! Owacje na stojąco! Dla Was i dla Mamy - pomysłodawczyni! Pozdrówka, asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 13.11.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzięki wszystkim za wpisy i wszystkie pochwały. Bardzo miło usłyszeć tylko komplementów. No i człowiek ma poczucie, że te wszystkie wysiłki jednak się opłacają pozdrawiam i zapraszam do oglądania nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.11.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Pięknieje Ci dom z dnia na dzień , podpatruję wszystkie szczegóły bo jak na razie mamy 100 % zgodności gustów Już coraz bliżej przeprowadzka , zdążycie przed Gwiazdką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzień dobry hatti 1. co to za kran do kuchni? 2. co to za donice? nadają się na zewnątrz? bardzo mi pasuje kolor. i jeszcze jedno. na czym one stoją? P.S. teraz już wiem skąd u Ciebie taki dobry smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 P.S. teraz już wiem skąd u Ciebie taki dobry smak A skad??? Ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts