efilo 20.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No tak wy wszyscy szkóleni w tym kierunku - ale to dobrze wiedziec ze sie ma takich fachowcow "pod reka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 24.11.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Cześć, nie było nas parę dni w kraju dlatego dopiero teraz odpisuję. Jesli chodzi o kran to Franke Diapason. Donice jak najbardziej na zewnatrz, ale kupione nie w Polsce więc nie bardzo wiem co to za firma. A stoją na kostce brukowej. Dobroszka- ciesze sie, ze Ci sie podoba nasz domek. A przeprowadzke planujemy na te weekend wiec do gwiazki to juz mam nadzieje miec wszystko zapiete na ostatni guzik:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 26.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 hatti - zanim wpadniesz w wir przeprowadzkowy napisz prosze cos o kanapie, i lampach nad nia no bo oczywiscie bardzo mi sie podobaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 26.11.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Kanapa to KLER C 200 - polecam - jest baaaardzo wygodna!Niestety nie pamiętam nazwy lamp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 No prosze, nie zaglądałam tu chwilke, a juz kanapa stoi, lampy wiszą, kuchnia gotowa. Piękne to wszystko i takie szare jak kocham. Zastanawiam sie juz jakie dacie dodatki, zeby nadać troche przytulności, a nie przytłoczyć. Lampa w sypialni cudna. Fajnie "kopnięta" ta kuchnia. Tam idzie sciana za nią, czy jest jakis schowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.12.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 widzę że priorytetem w urządzaniu jest 'inność' nie mogę się doczekac na dodatki - mam nadzieję że ocieplą te wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 06.12.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Cześć, sorry, że dopiero teraz, ale na razie nie mamy internetu. Pewnie Was rozczaruję, ale nie jestem fanką obstrajania domu i właśnie takie wnętrza to jest to co oboje z meżem lubimy. Stąd też np nie mamy żadnych kafelek-dekorów ani kolorowych ścian. Celem była chłodna, powściągliwa elegancja, no i jak Efilo słusznie zauważyła "inność". Jedyną ozdobą, którą planujemy są obrazy na ścianach. Na razie są u ramiarza, więc dopiero w przyszłym tygodniu pojawią się w domu. A za kuchnią jest ściana, natomiast za ścianą pomieszczenie gospodarcze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Hej Hatti! Jak się mieszka??? GRATULACJE!!! Domyślam sie, że jesteście teraz w poprzeprowadzkowej ekstazie i nie w głowie Ci FM, ale jak następnym razem zajrzysz, to skrobnij coś jeszcze i wklej parę zdjątek, plisss Mnie ten Wasz domek rozgrzewa jak bossski grzaniec w te chłodne dni! I jeszcze ogromna prośba na koniec - kto wam zrobił taką zaje...bistą bramę wjazdową??? Proszę zdradź mi namiary tego cudotwórcy pozdrawiam mikołajkowo asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 07.12.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Czesc Rasia! Nie chodzi o przeprowadzkowa ekstaze tylko o brak internetu Brama jest zaprojektowana przez moją mamę, a wykonawca jest ze śląska (jeśli chcesz namiary to napiszę na priva). pozdrawiam i obecuję, że postaram się wkleić jakieś lepsze fotki. Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Bardzo podoba mi sie ten narożnik Klera. Jest śliczny. Szkoda, ze nie mogę takiego wstawic do siebie. U Was bardzo pasuje. I jeszcze ten stół..... całkiem inny ale równie fajny i ładny. Sliczne wnetrza powstają. Milo ogladać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Nioooo ślicznie! Nowe zjątka sią!!! A cóż to za okap ciekawy??? Głowię się, główkuję i nic nie wykombinuję. Proszę o podpowiedź Tak, tak! Bardzo poproszę na priv tego wykonawcę bramy może jeszcze by mi zrobił okiennice zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Cześć, sorry, że dopiero teraz, ale na razie nie mamy internetu. Pewnie Was rozczaruję, ale nie jestem fanką obstrajania domu i właśnie takie wnętrza to jest to co oboje z meżem lubimy. Stąd też np nie mamy żadnych kafelek-dekorów ani kolorowych ścian. Celem była chłodna, powściągliwa elegancja, no i jak Efilo słusznie zauważyła "inność". Jedyną ozdobą, którą planujemy są obrazy na ścianach. Na razie są u ramiarza, więc dopiero w przyszłym tygodniu pojawią się w domu. A za kuchnią jest ściana, natomiast za ścianą pomieszczenie gospodarcze. pozdrawiam wiedziałam że jednak coś się pojawi. nie chodziło mi oczywiście o tysiące bibzdów ale raczej o to że na razie jest wrażenie braku kropki nad i Widziałam Wasz narożnik w Klerze - jest boski. I te ruchome zagłówki... wow! Szkoda że nas nie stać zwłaszcza mając w pamięci nasz mały tajfun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mik-duś 20.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witam serdecznie,piękne wnętrza, bardzo nowoczesne i przestronne - zupełnie w moim guście.Poza tym jestem fanką mało zagraconych powierzchni i tym podobnych. Zaintrygowały mnie lampy, które macie w ogrodzie. Te kule - są fantastyczne.Poszperałam i znalazłam coś takiego: http://www.twojelampyogrodowe.pl/product_info.php?products_id=116&osCsid=e4bafbbc5c5d71185bbc69493eec480d Ale to racze nie to, bo te Wasze są różnej wielkości.Jeśli mogłabyś podzielić się nazwą firmy to byłoby super. Bardzo się cieszę,że zestawiliście jasny tynk, ciemną dachówkę i białą stolarkę.Trudno spotkać takie połączenie-szczególnie w mojej okolicy i bałam się, że źle wyjdzie. Wręcz przeciwnie - wygląda fantastycznie. Na pewno zdecyduję się na takie rozwiązanie.Co prawda budowę zaczynamy na wiosnę(ze względu na papiery), ale już wszystko "projektuję", potem nie będę miała czasu. Jeszcze raz dziękuje za inspirację, na pewno jeszcze tu zawitam;) Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 20.12.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Cześć Mik-duś, cieszę się, że Ci się podoba. Kule są z firmy Quelle (http://www.quelle.pl)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.12.2008 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Hejka! Pomęczę raz jeszcze... na śląsku bywam często... wykonawcę bramy i ... rozszyfrowanie okapu proszę... ale Wam zazdroszczę, że już mieszkacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatti 21.12.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 rasia, wyslalam Ci wiadomość z namiarami na wykonawcę i model okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.12.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesolych, zdrowych Swiat, duzo milosci i spelnienia marzen w Nowym Roku zyczy malgos2. http://img212.imageshack.us/img212/6214/0504ajw9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 hatti http://www.dachy.org/InfinityCMS/files/news/948.jpg i co by Wam się cudownie mieszkało w tym waszym wyśnionym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts