TAR 10.11.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 tofinku, prosze tu link do strony producenta. dzwonilam do BRW i ponoc wszystkie salony maja to w ofercie. Zmywacz kleju w spreju http://www.tesa.pl/consumer/solutions/tesa_glue_648901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 TAR dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Jakby ktoś tu jednak zaglądał to pokazuję moją rozwaloną kuchnię , my standardowo wszystko od dooopy strony to i z ostatnimi kwestiami nie może być inaczej rozpruta kuchnia http://img32.imageshack.us/img32/8614/sdc13007n.jpg mała demolka w jadalni http://desmond.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=sdc13012nj.jpg&res=medium i coś co mnie niszczy ... wszędobylski bałagan przez sprzęty, narzędzia i wykonawców http://desmond.imageshack.us/Himg254/scaled.php?server=254&filename=sdc13016.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg197/scaled.php?server=197&filename=sdc13020.jpg&res=medium Edytowane 12 Listopada 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 I małe głosowanie ...mam tutaj taką oto ścianę na której będzie tylko okap plus światełka nadblatowe, zawisną 2 czarne cubetto (przy końcu grafitowej ściany i w połowie jasnoszarej). http://desmond.imageshack.us/Himg256/scaled.php?server=256&filename=sdc13010w.jpg&res=medium Potrzebuję pomocy co dać na ścianę??? Myślałam o szybie, ale jakiej ?????? bezbarwnej, może czarnej, może jakiś grafit (ściana to ciemny szary) ... sama nie wiem. Wolałabym klejoną szybę ale boję się że klejona bezpośrednio do ściany będzie widać klej. Nie chcę tam żadnej tapety, a te śruby ... jakoś mi się to nie widzi. Klops, nie rozmawiałam nad możliwościami z żadnym z wykonawców ale zanim zacznę temat z fachowcami chciałam obgadać sprawę najpierw na sucho. Pomóżcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Toficzku, pierdzielnik szybko zniknie, jak już pozbędziesz się fachowców jak nie do kontenera to przynajmniej do garażu cześć możesz wyprowadzić, byle z salonu to zniknęło Ja bym chyba czarnej szyby nie dawała... poszukałabym albo szarej w odcieniu zbliżonym do ściany, albo bezbarwnej. Co do kleju, to już u siebie pisałam, że w przypadku szkla kolorowego kleju nie widać, ale nie wiem, jak by było przy bezbarwnym.... Zadzwoń chociażby do tego pyroflexu żeby podpytać. ps. śliczniusi ten okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Witanko, oczywiście ten bałagan to najmniejsze zmartwienie... Zerknij do zuz@nki, ona kleiła przezroczystą szybę i ostatnio o tym pisała, ale chyba w komentach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ja bym chyba czarnej szyby nie dawała... poszukałabym albo szarej w odcieniu zbliżonym do ściany, albo bezbarwnej. Co do kleju, to już u siebie pisałam, że w przypadku szkla kolorowego kleju nie widać, ale nie wiem, jak by było przy bezbarwnym.... Zadzwoń chociażby do tego pyroflexu żeby podpytać. ps. śliczniusi ten okap Szara byłaby fajna, ale przez to że mam dwie ściany w różnych kolorach to chyba jednak ten bezbarwny byłby lepszy. Myśląc nad tym to chyba wolałabym aby było to zabezpieczenie ściany, które nie przykuwa wzroku ... więc pozostaje zwykła szyba, tylko jak ją przymocować . Mam info od M że ogrodzenie się robi ... w dwóch przęsłach są już dechy ... niestety ze zdjęć widać że daliśmy doooopy z dechami. Są za wąskie i przez to będą za duże szpary. Koncepcja początkowo była taka jak jest obecnie realizacja, to mnie po drodze zachciało się mniejszych szpar i nie jestem do końca zadowolona z tego co zobaczyłam na mmsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Witanko, oczywiście ten bałagan to najmniejsze zmartwienie... Zerknij do zuz@nki, ona kleiła przezroczystą szybę i ostatnio o tym pisała, ale chyba w komentach... Widziałam, nawet męczyłam ją o to tylko że ona ma szafki nad szkłem i mieli patent żeby jak najcieniej położyć tego kleju, obawiam się że u nas ten myk się nie sprawdzi bo nie ma nic nad szybą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 posadzisz na wiosnę jakieś bluszczyki przy ogrodzeniu i szpary znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 mozna zamowic szklo wybarwione w palecie ral i dac ten sam kolor jak nr farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 mozna zamowic szklo wybarwione w palecie ral i dac ten sam kolor jak nr farby To chyba zapomniałam dodać, że wolałabym aby to szkło nie kosztowało tyle co blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 posadzisz na wiosnę jakieś bluszczyki przy ogrodzeniu i szpary znikną Już i tak bezpośrednio od sąsiadów (gdzie mam siatkę) planowałam kupić taką matę z witek ... qrcze wypadło mi słowo jak to się nazywa ... ale takie cuś co ludziska na balkonach montują... Pomyślałam że przymocuję do siatki na kilka sezonów zanim mi roślinki nie podrosną żeby mieć odrobinę prywatności a moje spotkania ogrodowe nie były lokalnym centrum rozrywki . To teraz front będę też musiała obsadzić po całej długości ... echhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 jak duże są te odstępy miedzy dechami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 no tak, nie wiem ile takie szklo moze kosztowac a moze bys cos dopasowala z lacobela? my tez takie panele wiklinowe montowalismy, bo zanim roslinki urosna to wlasnie tacy "na patelni " bylismy, teraz jest super, wieksza prywatnosc. najtaniej jak zawsze na al przebitka w casto i innych marketach x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 jak duże są te odstępy miedzy dechami? Ell 4 cm, mogę ci wysłać mmsa którego dostałam, bo ja nie mam jak zgrać foty z telefonu najtaniej jak zawsze na al przebitka w casto i innych marketach x3 Oooo serio? Nie przypuszczałam, planowałam właśnie w casto zakupić, tylko ja chciałam taką rolkę nie panele ... ale to chyba wszystko jedno, zastanawiam się tylko czy już nie po sezonie i czy nadal dostanę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) o rolke mi chodzilo, ja kupilam 3 mx1,5 m wysokosci w cenach wiosna i latem 49-54 zl / szt. w casto identyczne byly powyzej 100 zł tu masz namiary na tych od ktorych ja bralam, jakosc w porzadku (kupilam ponad 30 szt.)http://www.matpol.info/sprzedaja i przez al i bezposrenio. edit: wlasnie maz mi podpowiedzial ze w casto ten moj wymiar kosztowal 140 zl. Edytowane 12 Listopada 2011 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 A masz u siebie zdjęcia jak to wygląda już na ogrodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 zajrzyj do dziennika na ostatniej lub przedostatniej stronie sa wczorajsze zdjecia i tam je widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ell 4 cm, mogę ci wysłać mmsa którego dostałam, bo ja nie mam jak zgrać foty z telefonu no to kopsnij tego mmska masz numer? wydaje mi się, że 4cm to dobra odległość i póki nie zobaczysz na żywo to się nie stresuj żeby cokolwiek podejrzeć przez 4cm szparę to trzeba dosłownie włożyć nos między dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ze zdjęć wygląda że bez wkładania nosa w dziurę widać wszystko . Numer mam tyko szukam jak cię zapisałam ... poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts