tofee 17.11.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Wymyśliłam? Żartuję oczywiście. Ale wyszło super I nie rób sobie żartów. Oświetlenie korytarza i syfon! Phi Nogę kupiłam JA ale faktycznie TO wszystko DZIĘKI WAM, ocaliłyście ta łazienkę No zgrywa się ale zdjęć jest mało ... bo wszędzie albo zamaskowane, albo SYFFFFFFFFFFFFFFF Zawisł też biały montaż w wc http://img140.imageshack.us/edit_preview.php?l=img140/5082/sdc13045.jpg&action=rotate i haczyki http://img841.imageshack.us/edit_preview.php?l=img841/2885/sdc13044r.jpg&action=rotate Dzisiaj zawisły jedyne lampy jakie mamy (salon i jadania) ale jeszcze nie skręcone w całości bo nie miałam żarówek i pokarzę jak będzie już całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Koniec tuż tuż szkoda że nie można powiedzieć tego samego o problemach. Pan A wczoraj pojechał. Dzisiaj jak dotarłam na budowę było tam tak pusto i smutno ... niby nie mogłam się doczekać kiedy skończą i się wyniosą a teraz ... jakoś mi ich brakuje, ja to chyba świrnięta jestem. Niestety nie dogadaliśmy się w kwestii oświetlenia łazienki i panowie pojechali a nie zrobili. Wychodzi że to nasza wino bo nie było na liście rzeczy do zrobienia . Jestem wściekła bo myślałam że będzie wszystko a wychodzi że M będzie musiał się z tym bujać, a wiąże się to m.in. z wierceniem w płytce ... Bosko! Pan od montażu drzwi niestety nie spełnia oczekiwanych standardów. Robi niechlujnie, niedokładnie idzie mocno na łatwiznę. Tam gdzie wszystko jest pod gotowca jeszcze to jakoś wygląda, ale już w miejscach gdzie trzeba coś dopasować, porażka. Nie wiem co zrobić bo przy dwóch parach mam ochotę nie dość, że mu nie zapłacić to jeszcze obciążyć go kosztami nowej ościeżnicy. Nie znam nikogo kto mógłby to po nim przejąć, pan A już i tak przegiął czasowo u nas bo czeka kolejna inwestycja na niego więc do nas nie wróci a obecny pan J jest do d. M ma dzisiaj z nim poważnie rozmawiać, ale jakoś czarno to wiedzę. Nie mam już siły ... Weekend przed nami i znowu jesteśmy z M osobno. Wczoraj wrócił z budowy o 1 w nocy. W sobotę ja kibluje z młodym w domu a on na budowę ... czekają go do ułożenia kable pod kostką, sprzątanie, pstryczki, szpachlowanie dziur przy drzwiach i gładzenie ... Mam bilety na dzisiejszy koncert T. Love i zupełnie nie mam ochoty iść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 tofee, wspolczuje przejsc z fachofffffcem od drzwi:(oswietlenie na korytarzu bardzo fajne. A pokazesz te czarne wbudowane oprawy o ktorych kiedys rozmawialysmy w watku u Moni?Strasznie ich jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mogę na chwilę wkleić bardzo robocze bo dzisiaj już ściana pomalowana i wszystko dokończone ale zdjęć brak ... tutaj jeszcze przed malowaniem . Ale prezentują się mniej więcej tak http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=sdc13050.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No i widzisz!!! Czasami takie jedno robocze nic nieznaczące zdjęcie a tyle jednak jest warte! Dzięki! Cały czas się zastanawiałam co mam dać nad kibelek, bidet i prysznic w naszej łazience. Już nawet złożyłam zamówienie na chorsy czarne bez ramek, ale cały czas się wahałam czy to dobra decyzja. Mam mieć pojedyncze nad kibelkiem i bidetem i podwójne nad prysznicem Teraz już widzę jak to wygląda, i super! Robię Te Twoje też chorsy? Gdzie kupowałaś? Bo coś się mi chyba pani z homelight obraziła kiedy poprosiłam ją o jeszcze większy rabat (ale zamówienie nie małe) A z mężem możemy sobie przybić 5 Mój to samo, wczoraj wrócił ok 1 a dziś już o 5 miał nastawiony budzik i gnał z powrotem. I nadal go nie ma. Dobrze że zrobiłam wielką miednicę sałatki jarzynowej, zapakowałam bo by chłopina tam umarł z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tylko mi nie mów jaki rabat dostałaś , cieszę się że się podoba, ja też byłam w stresie jak będzie wyglądało ... do tego gdzieś wyczytałam że komuś się nie podobały (a w ciemno zamawiałam te czarne) ale uważam że są super. Jestem bardzo zadowolona i dają super światło, blat i moje kafle na podłodze super się prezentują przy nich A zamawiałam w http://www.light-s.pl Pan miał do mnie anielska cierpliwość bo zamawiałam chyba z miesiąc ciągle coś zmieniając a on cierpliwie za każdym razem poprawiał ofertę ... byłam bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nasze wyjście na koncert chyba sam się rozwiąże bo rodziców do tej pory nie ma i nie ma kto z Tymem zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 bardzo fajnie to wyglada-super dopasowalas te kinkiety.Calosc-bomba!dzieki:hug:co do koncertu-moze jednak zdazycie-Dobry koncert nigdy nie jest zly:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tofee, wysłałam do tego sklepu zapytanie.Długo czekałaś na realizację?Jakie żarówki włożyłaś w te chorsy i gdzie kupowałaś?Właśnie policzyłam, że muszę kupić 26szt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super te chorsy - ja najchętniej bym w całym domu takie trochę techniczne oświetlenie zrobiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super te chorsy - ja najchętniej bym w całym domu takie trochę techniczne oświetlenie zrobiła;) Vickyyyyyyy techniczne u Ciebie do kuchni pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Vickyyyyyyy techniczne u Ciebie do kuchni pasują no właśnie miałam dopisać, że Monia mi wszędzie Vicky wciska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Łoooooo matko to zaszalałaś kochana 26 szt Przez to, że chciałam czarne to czas oczekiwania chyba 2 tygodnie, te szare były z tego co pamiętam od ręki ... Ja czekałam dłużej bo jeszcze cubetto brałam i chciałam wszystko jednym transportem i chyba wyszło coś ok 5 tygodni. Żarówki też u nich brałam, M sprawdzał i wyszło podobnie jak w każdym innym sklepie internetowym więc już się nie bawiłam w szukanie gdzie taniej. Poza tym u mnie tylko to co w kuchni więc skala mikro . Kupiliśmy osram moc 35 i 50 (różnią się kontem padania światła z tego co pamiętam to im mocniejsza moc tym też kont większy a ja chciałam żeby było jak najbardziej rozproszone a nie padające de facto w dół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Super te chorsy - ja najchętniej bym w całym domu takie trochę techniczne oświetlenie zrobiła;) Dzięki, jestem z nich na prawdę zadowolona, chociaż miałam duże obawy i jakie będą te oprawy i jak to wyjdzie z ich obsadzeniem, bo bez tej ramki a wszyło bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Przy ponad 2 tys postów to wstyd mi pytać ale jak tu do jasnej anieli można kasować hurtowo posty? Potrafię tylko przez wejście w post i każdy kasowany kolejno ... szlag mnie trafia, ktoś pomoże? Bo nie wierze że się nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Łoooooo matko to zaszalałaś kochana 26 szt Nie wiem jak ja to zrobiłam Mam 4 podwójne w kuchni, do tego 3 kinkiety jak u Ciebie nad oknem, to razem 11 żarówek, w łazience jednej podwójny i pojedynczy=3, w drugiej dwa pojedyncze, jeden podwójny=4 w salonie 3 podwójne aquaformy=6, razem 26. Właśnie policzyłam że tysiaka muszę wydać na żarówki Niech was nie dziwi jeśli będę miała oprawy bez środka O co chodzi z tym kasowaniem? Posty czy wiadomości chcesz kasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kasować chce priv'y które mi zalegają w skrzynce i chciałabym to zrobić łącznie kilka na raz a nie pykać po jednym. Jezzzzzzzuuuuuu ja myślałam że ty opraw masz 26, żarówki to jeszcze rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nie wiem jak ja to zrobiłam Mam 4 podwójne w kuchni, do tego 3 kinkiety jak u Ciebie nad oknem, to razem 11 żarówek, w łazience jednej podwójny i pojedynczy=3, w drugiej dwa pojedyncze, jeden podwójny=4 w salonie 3 podwójne aquaformy=6, razem 26. Właśnie policzyłam że tysiaka muszę wydać na żarówki Niech was nie dziwi jeśli będę miała oprawy bez środka O co chodzi z tym kasowaniem? Posty czy wiadomości chcesz kasować? Jaki kolorek wybrałaś? Mnie jeszcze te białe ciekawią i ciut kusiły, ale M wolał czarne a że to była moja pierwsza koncepcja to tak zostało. edit: te nad oknem dają strasznie fajne światło ... mam mmsa z włączonymi jak chcesz to ci prześlę bo wstawić tutaj nie mam jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.11.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 edit: te nad oknem dają strasznie fajne światło ... mam mmsa z włączonymi jak chcesz to ci prześlę bo wstawić tutaj nie mam jak ... kcem !!!!!!!!!!!! :yes: Jakie w nie włożyłaś*żarówki (tzn z jakim kątem, bo od tego zależy pewnie ten fajny efekt) Ja mam w kuchni z ramkami (mówisz że mogę po malowaniu wyciąć dziurę skoro są ramki?) wszystko srebrne Do czarnej łazienki chcę wziąć te bezramkowe czarne. Tzn biorę. Tyle się namyślałam czy to czarne wnętrze będzie fajne. Widziałam na żywo białe, i bez porównania! Nie mogłaś wcześniej zdj wstawić? No i co z tym waszym koncertem? Nie poszliście w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.11.2011 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 A!ZapomniałamKasujesz privy bardzo łatwoZaznaczasz ptaszkiem po kolei to co chcesz (z prawej strony, na samym końcu), pod tabelką z wiadomościami masz "wybrane wiadomości" też*po prawej stronie, najeżdżasz na to i tak wybierasz "usuń" i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts