tofee 19.11.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) kcem !!!!!!!!!!!! :yes: Jakie w nie włożyłaś*żarówki (tzn z jakim kątem, bo od tego zależy pewnie ten fajny efekt) Ja mam w kuchni z ramkami (mówisz że mogę po malowaniu wyciąć dziurę skoro są ramki?) wszystko srebrne Do czarnej łazienki chcę wziąć te bezramkowe czarne. Tzn biorę. Tyle się namyślałam czy to czarne wnętrze będzie fajne. Widziałam na żywo białe, i bez porównania! Nie mogłaś wcześniej zdj wstawić? No i co z tym waszym koncertem? Nie poszliście w końcu? Mam je od 3 dni, a wiesz ile ja się głowiłam czy będzie ok? a to nie łazienka tylko kuchnia widoczna z salonu . Na koncert nie poszliśmy , rodzice wrócili ok 21 więc było po ptakach ... ostatnio strasznie dużo kasy tracę w ten sposób ... kupuję jak przed dzieckiem a później okazuje się że nie możemy wykorzystać ... koncert, knajpy na gruponie itp muszę przestać kupować . U mnie takie kasowanie nie działa jak napisałaś ... wciskam kasuj i nic . edit: Nie wiem które żarówy wsadził A, dzisiaj M posprawdza to dam znać gdzie jakie są wsadzone ... ale wydaje mi się że te mocniejsze z większym kontem padania. Edytowane 19 Listopada 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja też wyślę wycenę na chorsy, może wezmę zamiast aquaformów - Toficzku a czy do tych kuchennych musiałaś kupowac jeszcze jakieś transformatory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja też wyślę wycenę na chorsy, może wezmę zamiast aquaformów - Toficzku a czy do tych kuchennych musiałaś kupowac jeszcze jakieś transformatory? na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.11.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja też wyślę wycenę na chorsy, może wezmę zamiast aquaformów - Toficzku a czy do tych kuchennych musiałaś kupowac jeszcze jakieś transformatory? Do tych wstropowych tak , te kinkietowe mają wbudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Do tych wstropowych tak , te kinkietowe mają wbudowany. dzięki:) w moich kinkietowych aquaformach tez jest wbudowany:yes: a nie mam żadnych wstropowych jeszcze;) dlatego pytam Edytowane 19 Listopada 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.11.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Rozpoczęłam temat balustrad wew. Po cichu myślę o szklanych. Mam strasznie wąsko na górze i pomyślałam że "niewidoczne" balustrady byłyby na plus. Pisząc maila z prośbą o ofertę na zachętę wymieniłam jeszcze inne rzeczy które potrzebuję ze szkła do domu i qrcze jakoś straszenie dużo jeszcze tego mi potrzeba : * szkło do kuchni * szkło przed kominek (wymyśliłam sobie takie zabezpieczenie na parkiet) * szkło na podłogę podświetlaną ... plus ok 6,5 m balustrady ... oj będzie bolało. Wypisałam też na kartce rzeczy do zrobienia przed przeprowadzką wyszło 3 strony punkt po punkcie i nie ma tam słowa o listwach czy wieszaniu lamp . Wczoraj z koncertu nici ... dzisiaj mieliśmy jechać na urodziny do mojej przyjaciółki (od 20-stej) M jeszcze z budowy nie wrócił ... moje życie to budowa, FM, Tymo (książeczki, kaszki, żłobek, duplo, książeczki ... książeczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.11.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Dodam że pan od drzwi obiecał poprawę ... no coment! I po reprymendzie się rozchorował . Podobno ma gorączkę i dzisiaj nie mógł przyjechać, ma być jutro (jak mu przejdzie) albo od rana w poniedziałek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 * szkło na podłogę podświetlaną ... What!??? Ej, a co Ty masz na tych 3 stronach? ... nie masz może skanera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Toficzku jestem ciekawa co z tymi balustradami wymyśliłaś...... bo my też decydujemy się na szklane tylko chyba w jakiejś ramie, jak już będziesz miała jakąś wycenę to się nią podziel bo ja i tak najpierw schody muszę obłożyć aaaa ta podłoga podświetlana i mnie zaintrygowała:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Toficzku, mnie też świetlna podłoga spokoju nie daje co Ty tam sobie wymyśliłaś? maskownica na syfonie mistrzowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Oświetlenie korytarza ... nadal mam tylko beznadziejny aparat z wąskim ujęciem wrrrrrrrrr ale skoro korytarz też jest wąski http://desmond.imageshack.us/Himg829/scaled.php?server=829&filename=sdc13049v.jpg&res=medium i powiedz jeszcze, co za pomieszczenie masz tam na końcu korytarza? tam gdzie ta folia w drzwiach? czy tam otwor jest do samego sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam się po przerwie Z podłogą z szybą to na razie sichooooooooooo szaaaaaaaaaa bo jest kilka nierozwiązanych kwestii i jak na razie to trochę jak stopnice u Moni dużo problemów a pomysłów jak to rozwiązać brak. Balustrady niestety milczą widać moja lista zakupów jakaś mało atrakcyjna, będę musiała szukać dalej. A chcę montowane do stropu i bez niczego ... żadnych poręczy najlepiej jakby ich zupełnie nie było widać. Boję się jednak, że cena mnie wbije w podłogę a wiadomo dno worka tuż przed przeprowadzką niestety dawno świeci po oczach. Psiula jak mi ktoś coś przyśle to dam znaka Ell to coś pod folią na końcu korytarza to lodówka, nie ma tam żadnego przejścia dziura nie jest do sufitu tylko "nad" jest grafitowa ściana, a dziura będzie zamaskowana listwą taką jak fronty szafek. Ps. i jak tam twoje SPA? M dzisiaj nocuje pierwszy raz (sam ) u nas w domu. Panowie od kostki zadzwonili dzisiaj że jutro wchodzą o 7 rano . Mieli być w czwartek ... a u nas żaden kabel jeszcze nie przeciągnięty ... do furtki, bramy, oświetlenia, ogrodu ... nic więc M po pracy w samochód i chyba do rana będzie bidulek te kable męczył. Strasznie się cieszymy, że ta kostka jednak wyjdzie w tym roku, ale słabo że tak wszystko na hura, jestem pewna że wyjdzie jakiś fuck up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 nie kracz nie kracz;) dobrze będzie, zobaczysz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam się po przerwie Z podłogą z szybą to na razie sichooooooooooo szaaaaaaaaaa bo jest kilka nierozwiązanych kwestii i jak na razie to trochę jak stopnice u Moni dużo problemów a pomysłów jak to rozwiązać brak. Balustrady niestety milczą widać moja lista zakupów jakaś mało atrakcyjna, będę musiała szukać dalej. A chcę montowane do stropu i bez niczego ... żadnych poręczy najlepiej jakby ich zupełnie nie było widać. Boję się jednak, że cena mnie wbije w podłogę a wiadomo dno worka tuż przed przeprowadzką niestety dawno świeci po oczach. Psiula jak mi ktoś coś przyśle to dam znaka Ell to coś pod folią na końcu korytarza to lodówka, nie ma tam żadnego przejścia dziura nie jest do sufitu tylko "nad" jest grafitowa ściana, a dziura będzie zamaskowana listwą taką jak fronty szafek. Ps. i jak tam twoje SPA? M dzisiaj nocuje pierwszy raz (sam ) u nas w domu. Panowie od kostki zadzwonili dzisiaj że jutro wchodzą o 7 rano . Mieli być w czwartek ... a u nas żaden kabel jeszcze nie przeciągnięty ... do furtki, bramy, oświetlenia, ogrodu ... nic więc M po pracy w samochód i chyba do rana będzie bidulek te kable męczył. Strasznie się cieszymy, że ta kostka jednak wyjdzie w tym roku, ale słabo że tak wszystko na hura, jestem pewna że wyjdzie jakiś fuck up Toficzku, ależ Ty tajemnicza jesteś a ja tu aż nóżkami przebieram z niecierpliwości, aż odkryjesz w końcu swoje super pomysły i realizacje Ale dziękuję za zaspokojenie ciekawości w sprawie folii w drzwiach U mnie tej balustrady tylko ciut więcej jak u Ciebie, o ile dobrze pamietam to ceny oscylowały wokół 15-17 tysięcy. Szkoda M, że nockę miał z głowy, ale powiem w sekrecie, że dla kostki przed zimą ja też bym swojego J poświęciła w ten sposób Co znaczy jedna nocka w porównaniu do całej zimy bez odśnieżania auta A spa jak to spa - takie samo jak inne, dupy nie urywa... Zabiegi takie jak wszedzie, standard przyzwoity. Ale za to masaż wspaniały... wprawdzie myślałam, że się przesłyszałam jak pan mi kazał przekręcić się na plecki i pierwszy raz miałam masowany "przód" ale doznania przyjemne Teraz w Krakowie jestem, dla odmiany służbowo, a w hotelu też są dostępne masaże, może sobie powtórkę zafunduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.11.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 jakoś ten mały druczek magicznie wzrok przykuwa (czytaj: ciekawość) to daj znać jaki ten masaż był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 erotyczny:D Toficzku ja dziś pierwsze rozeznanie balustradowe robiłam: 1050zł szkło 12mm 1300zł 15mm 1500zł klejone 8+8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.11.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 erotyczny:D Toficzku ja dziś pierwsze rozeznanie balustradowe robiłam: 1050zł szkło 12mm 1300zł 15mm 1500zł klejone 8+8 Oooooooo a gdzie dokładnie? I dzięki za info bo ja nadal nic nie dostałam (na 4 maile żadnej odpowiedzi). I mamy skończoną KOSTKĘ http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 jak to już w sprawie balustrad ja sama zadzwoniłam do pierwszej lepszej firmy w okolicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 I mamy skończoną KOSTKĘ What!??????????????????????? Już? W jeden dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.11.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 8 chłopa od 8 rano i mała powierzchnia = 1 dzień pracy a ja jestem szczęśliwą posiadaczką kostki http://emotikona.pl/emotikony/pic/2bujawka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts