Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tofee, ogromniaste gratulacje dla Tymcia - dzielny chłopak :D To dopiero teraz zacznie się ganianie za synciem ;) :D

gratuluję również szybkiej akcji z kostką :D fajnie jest ją mieć, co nie ? :D

i wyluzuj kobieto, bo się wrzodów nabawisz. Nie zrywaj kartonów z podłóg, aż wniosą ci wszystkie meble do domu, żeby ci parkietów nie poniszczyli. Kurz będzie ci jeszcze wychodził przez kilka tygodni, więc musisz się na to przygotować psychicznie. Ja do tej pory muszę codziennie odkurzać cały dom, bo ciągle słyszę pod kapciami chrzęszczący piasek

matjel? google mi zgłupiało

Moni chodziło o MarJel :). Ale ona ma zwykłe klosze, jeżeli chodzi ci o sam kształ i żeby były białe to widziałam bardzo tanio w IKEA (zastanawiałam się nad Tymowym pokojem) jest tego kształtu co mój okap, biały i do tego kilka rozmiarów. Do tego możesz sobie kupić to mocowanie w Castoramie za 35 zł i lampa gotowa ;). Tylko że ja mówię o kloszu materiałowym ...

Lidka ja mam już prawie wszystkie meble. brakuje tylko szaf które będą w poniedziałek reszta stoi w paczkach (jak u Moni :lol2:) i się kurzy ... I nie powiem załamałaś mnie że ponad miesiąc od wprowadzenia się nadal piach ci chrzęści http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif

Monia a nie da rady jakoś jeszcze kogoś zaczepić w temacie kostkowym, podobno początek grudnia ma być jakieś giga ocieplenie http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif, może uderzaj do jakiś ekip ???

Tofee ... ale ja nie mam pomysłu na tą kostkę (tzn mam, ale jakbym zaczęła teraz wybierać, przebierać, decydować ... już się*boję :lol2:) i tyle mam teraz na głowie spraw. Chyba jeszcze kostki bym nie dźwignęła. No i nadal nie wiemy co zrobimy z ogrodzeniem. I co? potem rozbiórka kostki?

Oczywiście chodziło mi o MarJel i jej lampy jadalniane :yes:

Tofee ... ale ja nie mam pomysłu na tą kostkę (tzn mam, ale jakbym zaczęła teraz wybierać, przebierać, decydować ... już się*boję :lol2:) i tyle mam teraz na głowie spraw. Chyba jeszcze kostki bym nie dźwignęła. No i nadal nie wiemy co zrobimy z ogrodzeniem. I co? potem rozbiórka kostki?

Aaaaaaaaaa to zupełnie inna inszość ;), nie było pytania ...

Idę sprawdzić

Ale patrz, koleżance za podsunięcie nie podziękuje :p

koleżanko, biję dziękczynne pokłony za podsunięcie :) pasują mi pasują.

a teraz wypatrzyłam to http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=147&id=9054 w wątku z lampami i wsiąkłam... tylko ta cena! a jeszcze jak bym chciała 3 sztuki!

myślę, że i tak muszę mu kupić własny migomat - inaczej nie będzie mial motywacji do zabawy.

a ten abażur, to trzeba pomyśleć z jakieś cienkiego materiału.. coś ala firanowy... musiałabym poćwiczyć na starych resztkach po szyciu firan. maszynę mam... myślę, że trzeba temat zbadać - spieszy Ci się? bo ja to będę wieszać najprędzej za rok.