Elena76 29.11.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 gdzie sobie idziesz? ja wiem! ja wiem! zrobić dla nas foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tofee, współczuję wtopy z tapetą na drzwiach szafy Ja bym nie zapłaciła panom całości za szafy, skoro popsuli tapetę (dziura, którą starali się zalepić ). Nawet o tym wam nie powiedzieli i mieli nadzieję, że coś takiego przejdzie. Walcz kochana o swoje, chociaż wiem, że nie masz już siły na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja wiem! ja wiem! zrobić dla nas foty myyyyyślisz??? obyś strzeliła w dychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nie zaplacenie nie rozwiaze problemu, niech panowie na swoj koszt jeszcze raz zamowia tapety i wymienia je razem ze szklem w szafie. po co dziewczyna ma sie z tym bujac sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ja wiem! ja wiem! zrobić dla nas foty Foty mam tylko komórą któraś chętna wstawić zdjęcia za mnie? Zdjęcia wybrane na szafy to: wiatrołap http://t2.ftcdn.net/jpg/00/22/29/47/400_F_22294738_LmniQ7RYn59LoTnp7YDuTmz1HHJA20HE.jpg sypialnia http://t1.ftcdn.net/jpg/00/00/05/06/400_F_50687_XI6pU5Ngcvrf6ui9xkuD1KuheRNTQr.jpg Nie do końca wyszło tak jak na powyższych zdjęciach bo ze studiem odpowiednio kadrowaliśmy ujęcia poza tym pierwsza fota jest w pionie nie w poziomie ... ale generalnie coś w tym klimacie. Z tapetą w sypialni oprócz kwestii oczywistych (że nadaje się tylko do wymiany) jest jeszcze taki problem że fota ostatecznie wyszła trochę w zieleń (sypialnie w szaro-beżu) , czego zupełnie się nie spodziewałam i z dwojga złego zaczynam się po cichu cieszyć że będzie zdjęta. Nie wiem tylko na co to teraz na szybko wymieniać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Od jutra mieliśmy ja - sprzątać, M - robić poprawki malarskie plus łatać dziury przy ościeżnicach itp. Później już tylko sprzątać ,sprzątać sprzątać ... M miał mieć urlop - trudno uwierzyć ludziom spoza FM ale nie mogliśmy się tego momentu doczekać. Aleeeeeeee Tymo coraz gorzej, do żłoba zupełnie się nie nadaje (od 1 grudnia idzie na "cały etat"), wiec mój udział w akcji nagle się zrobił niemożliwy . Przenosimy urlop na pon-wt oby Tymuszka był już w lepszej formie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.11.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tofee, fajne te foty, zwłaszcza do klimatu sypialni mi pasuje, bo sen też taki ulotny jest A Tymciowi zdrówka życzę, oby szybko mu przeszło i akcja przed-przeprowadzkowa poszła z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.11.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Toficzku, duzo zdrówka dla Synka a dla Ciebie siły-na tej ostatniej prostej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A dlaczego mój komentarz się nie był zamieścił??? Hę.Pisałam, że Cię dobrze rozumiem, bo też mam szpital w domu... A foty przewidziane na szafy są obłędne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A dlaczego mój komentarz się nie był zamieścił??? Hę. Pisałam, że Cię dobrze rozumiem, bo też mam szpital w domu... A foty przewidziane na szafy są obłędne!! Ale to pytanie do mnie? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hej Widzę że zmagań z przeciwnościami ciąg dalszy Zdrówka dla Tyma. Niech mu już przechodzi ten wirusisko bo ja chcę dom oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hej Widzę że zmagań z przeciwnościami ciąg dalszy Zdrówka dla Tyma. Niech mu już przechodzi ten wirusisko bo ja chcę dom oglądać Fochhhhhhhhhh nawet zdjęć nie skomentowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Toficzku glowa do gory...Kazdy ma jakies swoje budowlane niespodzianki, zwlaszcza przy koncowce. Wszystko - no moze prawie da sie naprawic Bardzo fajne zdjecia wtbraliscie, szkoda ze spartolili to sypialniane..Duzo zdrowka dla Synusia a dla Mamci anielskiej cierpliwosci do wykonczeniowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Fochhhhhhhhhh nawet zdjęć nie skomentowała Jakich zdjęć!!!?? Tych wstawionych obrazków dmuchawców???!!! Ja chcę ich zdjęcia zdjęć na szafach! i dźwióf zdjęcia! i całej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ale to pytanie do mnie? Nie to było pytanie w tak zwaną przestrzeń . Nie mam z kim pogadać to gadam sama ze sobą albo z monitorem... Nawala mi ciągle FM. Wam też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nawala mi ciągle FM. Wam też? Nie Ale języki zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.12.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Fochhhhhhhhhh nawet zdjęć nie skomentowała A ja skomentowałam, no i pytam się gdzie fanfary??!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.12.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 A ja skomentowałam, no i pytam się gdzie fanfary??!?! , jakoś za szybko czytałam . Niestety tu na focie ta koncepcja wygląda dużo lepiej niż w realu . Tymo nic nie chce jeść . Od dwóch dni staję na rzęsach co by mi dzieć zjadł cokolwiek i na WSZYSTKO jest . Za chwilę nie będzie miał siły żeby się na nogach utrzymać. Generalnie wyznaję zasadę: nie to nie, zjesz jak zgłodniejesz a teraz ... kaszka, kanapeczka, jajeczniczka, paróweczka (tonący brzytwy się chwyta!), nawet ciasteczko było na . Wczoraj chociaż mleko było ok, dzisiaj nawet mleka nie chciał. Zjdł pół pomidora do godziny 14. Już nie wiem co mam z nim zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Tymo nic nie chce jeść . Od dwóch dni staję na rzęsach co by mi dzieć zjadł cokolwiek i na WSZYSTKO jest . Za chwilę nie będzie miał siły żeby się na nogach utrzymać. Generalnie wyznaję zasadę: nie to nie, zjesz jak zgłodniejesz a teraz ... kaszka, kanapeczka, jajeczniczka, paróweczka (tonący brzytwy się chwyta!), nawet ciasteczko było na . Wczoraj chociaż mleko było ok, dzisiaj nawet mleka nie chciał. Zjdł pół pomidora do godziny 14. Już nie wiem co mam z nim zrobić. Tofee, wiem, że się martwisz, ale może mu odpuść na razie. Dziecko nie da się zagłodzić. Dawaj mu dużo picia, żeby się nie odwodnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.12.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Tofee, wiem, że się martwisz, ale może mu odpuść na razie. Dziecko nie da się zagłodzić. Dawaj mu dużo picia, żeby się nie odwodnił. Podobno, ale podobno też dotyczy to - zdrowego dziecka . Ale chyba nie mam wyjścia bo oboje ześwirujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts