Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tofee, współczuję wtopy z tapetą na drzwiach szafy :( Ja bym nie zapłaciła panom całości za szafy, skoro popsuli tapetę (dziura, którą starali się zalepić :mad:). Nawet o tym wam nie powiedzieli i mieli nadzieję, że coś takiego przejdzie. Walcz kochana o swoje, chociaż wiem, że nie masz już siły na nic :hug:

ja wiem! ja wiem!

zrobić dla nas foty :lol2: ;)

:rotfl:

Foty mam tylko komórą któraś chętna wstawić zdjęcia za mnie?

Zdjęcia wybrane na szafy to:

wiatrołap

http://t2.ftcdn.net/jpg/00/22/29/47/400_F_22294738_LmniQ7RYn59LoTnp7YDuTmz1HHJA20HE.jpg

sypialnia

http://t1.ftcdn.net/jpg/00/00/05/06/400_F_50687_XI6pU5Ngcvrf6ui9xkuD1KuheRNTQr.jpg

Nie do końca wyszło tak jak na powyższych zdjęciach bo ze studiem odpowiednio kadrowaliśmy ujęcia poza tym pierwsza fota jest w pionie nie w poziomie ... ale generalnie coś w tym klimacie.

Z tapetą w sypialni oprócz kwestii oczywistych (że nadaje się tylko do wymiany) jest jeszcze taki problem że fota ostatecznie wyszła trochę w zieleń (sypialnie w szaro-beżu) , czego zupełnie się nie spodziewałam i z dwojga złego zaczynam się po cichu cieszyć że będzie zdjęta. Nie wiem tylko na co to teraz na szybko wymieniać :(.

Od jutra mieliśmy ja - sprzątać, M - robić poprawki malarskie plus łatać dziury przy ościeżnicach itp. Później już tylko sprzątać ,sprzątać sprzątać ... M miał mieć urlop - trudno uwierzyć ludziom spoza FM ale nie mogliśmy się tego momentu doczekać.

Aleeeeeeee Tymo coraz gorzej, do żłoba zupełnie się nie nadaje (od 1 grudnia idzie na "cały etat"), wiec mój udział w akcji nagle się zrobił niemożliwy :(. Przenosimy urlop na pon-wt oby Tymuszka był już w lepszej formie :(.

Toficzku glowa do gory...Kazdy ma jakies swoje budowlane niespodzianki, zwlaszcza przy koncowce. Wszystko - no moze prawie da sie naprawic

Bardzo fajne zdjecia wtbraliscie, szkoda ze spartolili to sypialniane..

Duzo zdrowka dla Synusia a dla Mamci anielskiej cierpliwosci do wykonczeniowki...

A ja skomentowałam, no i pytam się gdzie fanfary??!?! :p :lol2:

:hug:, jakoś za szybko czytałam :oops:.

Niestety tu na focie ta koncepcja wygląda dużo lepiej niż w realu :(.

Tymo nic nie chce jeść :cry:. Od dwóch dni staję na rzęsach co by mi dzieć zjadł cokolwiek i na WSZYSTKO jest :no: . Za chwilę nie będzie miał siły żeby się na nogach utrzymać. Generalnie wyznaję zasadę: nie to nie, zjesz jak zgłodniejesz a teraz ... kaszka, kanapeczka, jajeczniczka, paróweczka (tonący brzytwy się chwyta!), nawet ciasteczko było na :no: . Wczoraj chociaż mleko było ok, dzisiaj nawet mleka nie chciał. Zjdł pół pomidora do godziny 14. Już nie wiem co mam z nim zrobić.

Tymo nic nie chce jeść :cry:. Od dwóch dni staję na rzęsach co by mi dzieć zjadł cokolwiek i na WSZYSTKO jest :no: . Za chwilę nie będzie miał siły żeby się na nogach utrzymać. Generalnie wyznaję zasadę: nie to nie, zjesz jak zgłodniejesz a teraz ... kaszka, kanapeczka, jajeczniczka, paróweczka (tonący brzytwy się chwyta!), nawet ciasteczko było na :no: . Wczoraj chociaż mleko było ok, dzisiaj nawet mleka nie chciał. Zjdł pół pomidora do godziny 14. Już nie wiem co mam z nim zrobić.

Tofee, wiem, że się martwisz, ale może mu odpuść na razie. Dziecko nie da się zagłodzić. Dawaj mu dużo picia, żeby się nie odwodnił.

Tofee, wiem, że się martwisz, ale może mu odpuść na razie. Dziecko nie da się zagłodzić. Dawaj mu dużo picia, żeby się nie odwodnił.

Podobno, ale podobno też dotyczy to - zdrowego dziecka :(.

Ale chyba nie mam wyjścia bo oboje ześwirujemy ...