tofee 09.12.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Przyjechała ładowarka do aparatu . W gratisie dostałam też końcówkę samochodową . Jak mi się uuuuuuuuuuuda dojechać w weekend będzie relacja foto o ile mój noname z allegro naładuje to co ma naładować Edytowane 9 Grudnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Skoro ładowarka jest, to z niecierpliwością będę czekała na zdjęcia Cieszę się, że humorek trochę lepszy i życzę wam, aby udało wam się przeprowadzić w ten weekend. A dziadkowie jeszcze zatęsknią za wnukiem, więc może niech się wykażą dopóki mają szansę i niech się nim zaopiekują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.12.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 no to trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Toffee - w takim razie aparat w dłoń i do dzieła! czy muszę Ci przypominać, o jakiej porze ostatnio Monsanbia kuchnię fotografowała? bierz przykład z koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Toficzku ale to już od niedzieli tam zamieszkacie:eek: tak czy siak trzymam kciuki:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.12.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Toffee - w takim razie aparat w dłoń i do dzieła! czy muszę Ci przypominać, o jakiej porze ostatnio Monsanbia kuchnię fotografowała? bierz przykład z koleżanki Tylko koleżanka Moni dziecia sprzedała Foty będą już po zdjęciu tektury, tak więc proszę o cierpliwość i trzymanie kciuków za opiekę nad Tymem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.12.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Toficzku ale to już od niedzieli tam zamieszkacie:eek: Na to wygląda że tak, ale ja szczerze w to wątpię i osobiście raczej nastawiam się na przyszły weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Tylko koleżanka Moni dziecia sprzedała szczęściara, nie? moje dziś w środku kuracji antybiotykowej z okazji anginy pełniło obowiązku budowalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.12.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Wpadłam na sekundę ... To pierwsza noc w naszym NOWYM DOMU ... jestem ogromnie wzruszona, nadal nie mogę uwierzyć, że jednak nam się udało uporać z tym wszystkim w 1 weekend. Płomień w kominku, szampan w lodówce, Tymuś śpi ... Jestem mega zmęczona, ale również mega SZCZĘŚLIWA! Pozdrawiamy z naszego NOWEGO DOMU uciekam . Edytowane 11 Grudnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tofee - gratulacje! Pamiętaj o pierwszym śnie w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Toficzku, OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!! niech wam się dobrze mieszka w nowym domku i cieszę się, że jednak wam się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.12.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Tofee, pierwsza nocka to mocne przeżycie Ogromnie się cieszę, że się udało Niech Wam się szczęści w nowym domku ! MEGA GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.12.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 gratulacje D Co się Wam śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 WOW GRATULACJE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Cześć Nadrabiam zaległości po kilkudniowej nieobecności i co ja czytam już po przeprowadzce!!!!! - GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Toffee,gratuluje!Super wiesci:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ojoj!!! Extra! Niech Wam się dobrze mieszka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 http://www.wondercliparts.com/congratulations/congratulation_graphics_3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Toficzku przegapiłam ten Wielki Dzień...Gratulacje ogromne:wave::wave:, niech się Wam cudnie mieszka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa. Mieszka się dziwnie ... przez przeprowadzkę trochę na wariackich papierach w domu nie ma setki rzeczy codziennego użytku. Codziennie gdzieś jadę co by kupić mopa, sól/nabłyszczacz/płyn do zmywarki, cała chemia do pralni, wczoraj cukier, noże do krojenia, coś na śniadanie ... dzisiaj papieo toaletto noszzzzzzzzzzz ciagle coś. Wiem, że nawet jakbyśmy dopieszczali ten dom przez kolejny miesiąc to i tak tych pierdół by nie było bo wychodzi w praniu że czegoś nie ma a przecież zawsze było ... Zostawiłam u rodziców wszystkie moje makarony, mąki, ukochane pesto, oliwki i sryliard innych rzeczy które kupuje się co jakiś czas i zawsze są w domu. Teraz to wszystko muszę gromadzić na nowo. Chciałam zrobić listę zakupów ... i okazało się że nie mam nawet skrawka kartki żeby sobie coś zapisać i tak sobie tutaj gospodarzę. Na FM nie mam zupełnie czasu bo staram się wykorzystać godziny kiedy Tymuszka jest w żłobku żeby zrobić coś w domu. Kiedy młody wraca jest czyste szaleństwo. Biega po salonie, jedząc bułeczkę robi ścieżki z okruszków po całym domu ... Młody chyba się zaklimatyzował, chociaż nagle zapałał miłością do gniazdek . Z pierwszych obserwacji ... kocham moje łóżko i mój materac, w życiu tak cudownie mi się nie spało dla równowagi dobija mnie pryszcząca w każdą stronę bateria w kuchni , z biegiem dni zapewne po jednej i drugiej stronie będzie przybywać punktów za i przeciw. Jedno co mnie zaskoczyło w nowym domu to to, że nie czuję się komfortowo urzywając tych wszystkich nowych sprzętów, dopadła mnie jakaś idiotyczna trema że zaraz coś zepsuję albo uszkodzę a byłoby mi mega szkoda ... I czuję się troszkę jak w komnacie ze szkła, niby cieszy ale nie do końca człowiek czuje się swobodnie ... mam nadzieję że mi przejdzie. Ekspresu do tej pory nie odpaliłam, a byłam taka szczęśliwa że go mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts