Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

Przyjechała ładowarka do aparatu :wave:. W gratisie dostałam też końcówkę samochodową :jawdrop:. Jak mi się uuuuuuuuuuuda dojechać w weekend będzie relacja foto ;) o ile mój noname z allegro naładuje to co ma naładować ;) Edytowane przez tofee

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skoro ładowarka jest, to z niecierpliwością będę czekała na zdjęcia :D

Cieszę się, że humorek trochę lepszy i życzę wam, aby udało wam się przeprowadzić w ten weekend. A dziadkowie jeszcze zatęsknią za wnukiem, więc może niech się wykażą dopóki mają szansę i niech się nim zaopiekują.

Toffee - w takim razie aparat w dłoń i do dzieła! czy muszę Ci przypominać, o jakiej porze ostatnio Monsanbia kuchnię fotografowała? bierz przykład z koleżanki :)

Tylko koleżanka Moni dziecia sprzedała ;)

Foty będą już po zdjęciu tektury, tak więc proszę o cierpliwość i trzymanie kciuków za opiekę nad Tymem :p

Wpadłam na sekundę ...

To pierwsza noc w naszym NOWYM DOMU ... jestem ogromnie wzruszona, nadal nie mogę uwierzyć, że jednak nam się udało uporać z tym wszystkim w 1 weekend.

Płomień w kominku, szampan w lodówce, Tymuś śpi ... Jestem mega zmęczona, ale również mega SZCZĘŚLIWA!

Pozdrawiamy z naszego NOWEGO DOMU uciekam :stereo:.

Edytowane przez tofee

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa.

Mieszka się dziwnie ... przez przeprowadzkę trochę na wariackich papierach w domu nie ma setki rzeczy codziennego użytku. Codziennie gdzieś jadę co by kupić mopa, sól/nabłyszczacz/płyn do zmywarki, cała chemia do pralni, wczoraj cukier, noże do krojenia, coś na śniadanie ... dzisiaj papieo toaletto noszzzzzzzzzzz ciagle coś. Wiem, że nawet jakbyśmy dopieszczali ten dom przez kolejny miesiąc to i tak tych pierdół by nie było bo wychodzi w praniu że czegoś nie ma a przecież zawsze było ...

Zostawiłam u rodziców wszystkie moje makarony, mąki, ukochane pesto, oliwki i sryliard innych rzeczy które kupuje się co jakiś czas i zawsze są w domu. Teraz to wszystko muszę gromadzić na nowo.

Chciałam zrobić listę zakupów ... i okazało się że nie mam nawet skrawka kartki żeby sobie coś zapisać :rotfl: i tak sobie tutaj gospodarzę.

Na FM nie mam zupełnie czasu bo staram się wykorzystać godziny kiedy Tymuszka jest w żłobku żeby zrobić coś w domu. Kiedy młody wraca jest czyste szaleństwo. Biega po salonie, jedząc bułeczkę robi ścieżki z okruszków po całym domu ... :lol2:

Młody chyba się zaklimatyzował, chociaż nagle zapałał miłością do gniazdek :sick:.

Z pierwszych obserwacji ... kocham moje łóżko i mój materac, w życiu tak cudownie mi się nie spało :yes: dla równowagi dobija mnie pryszcząca w każdą stronę bateria w kuchni :rolleyes:, z biegiem dni zapewne po jednej i drugiej stronie będzie przybywać punktów za i przeciw.

Jedno co mnie zaskoczyło w nowym domu to to, że nie czuję się komfortowo urzywając tych wszystkich nowych sprzętów, dopadła mnie jakaś idiotyczna trema że zaraz coś zepsuję albo uszkodzę a byłoby mi mega szkoda ... I czuję się troszkę jak w komnacie ze szkła, niby cieszy ale nie do końca człowiek czuje się swobodnie ... mam nadzieję że mi przejdzie. Ekspresu do tej pory nie odpaliłam, a byłam taka szczęśliwa że go mam :wtf:.