lidszu 14.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Tofee, powoli się do wszystkiego przyzwyczaisz i zaczniesz bez skrępowania wszystkiego używać i się cieszyć A jeśli chodzi o brakujące rzeczy, to też tak miałam, że musiałam kupić absolutnie wszystko i ciągle mi czegoś brakowało, ale to w niedługim czasie da się uzupełnić. Ściskam mocno i delektuj się domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2011 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wpadłam na sekundę ... To pierwsza noc w naszym NOWYM DOMU ... jestem ogromnie wzruszona, nadal nie mogę uwierzyć, że jednak nam się udało uporać z tym wszystkim w 1 weekend. Płomień w kominku, szampan w lodówce, Tymuś śpi ... Jestem mega zmęczona, ale również mega SZCZĘŚLIWA! Pozdrawiamy z naszego NOWEGO DOMU uciekam . Ale się dziaaaałoooooooooooo!!!:lol2: Toficzku, ogromne gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Rasia dzięki Właśnie wyjrzałam przez okno ... moja "sąsiadka" myje okna ... a ja z takim budowlanym syfem na forum siedzę ... WSTYD!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.12.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Gratulacje z zamieszkania w nowym domku!!! A co tam okna. Ciesz się domkiem:wiggle:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) A takie oto piękne słoneczko dzisiaj wpadało mi przez okna do salonu http://img804.imageshack.us/img804/7392/salon.jpg Edytowane 15 Grudnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 w końcu pierwsza fota domu powiedz mi kochana, gdzie kupowałaś stół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 w końcu pierwsza fota domu powiedz mi kochana, gdzie kupowałaś stół ? Lidzia stół mam z Belbazaar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 cudne to słoneczko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 cudne to słoneczko:D Kto by pomyślał, że to połowa grudnia? Dzisiaj przełamałam swoją niechęć do okien i zmyłam naklejki firmowe które do tej pory nie chciały zejść ... biegałam w cienkiej bluzce po tarasie i zupełnie nie było mi zimno. Czy ktoś "przesiadał się" w nowym domu ze zmywarki 45 na 60 cm. Wydaje mi się, że ta którą do tej pory użytkowałam była dużo fajniejsza w "pakowaniu". Pomimo że była mniejsza, firmy Aristo i miała chyba z 10 lat a teraz mam większą wypasioną i lepszej marki to jak zaczynam układać szkło to wchodzi mi połowa tego co do starej . Nie mówię już o kieliszkach których nijak nie miałam jak wstawić i myłam ręcznie a kupiłam w Ikea 3 komplety po 6 szt . Mam nadzieję, że to tylko kwestia układania i jakoś się przyzwyczaję ... bo na razie mam delikatny wnerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.12.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Tofee, nie wiem, czy to kwestia słoneczka czy nie, ale jest pięknie Dawaj więcej fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.12.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ALe masz pięknie! Super podłoga.A krzesła masz z Jiska? Myślałam o takich czarnych do kuchni ale nie wiem czy wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.12.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Tofee, nie wiem, czy to kwestia słoneczka czy nie, ale jest pięknie Dawaj więcej fot Dzięki, więcej fot wstawię jak jakiś kąt będzie się nadawał do pokazania światu na razie latam ze szmatą ... i końca nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.12.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ALe masz pięknie! Super podłoga. A krzesła masz z Jiska? Myślałam o takich czarnych do kuchni ale nie wiem czy wygodne. Dzięki mi podłoga też się podoba, ale wymagająca niestety . Krzesła faktycznie z Jyska. Trafiłam na promocję i płaciłam ok 68 zł więc się nie zastanawiałam szczególnie. Co do wygody, to powiedziałabym że normalne, żaden szał ciał (jak mój materac http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/inlove.gif ) ale tyłek nie cierpnie . Kupiliśmy je jako rezerwa na imprezy ... składają się jeden na drugim, przystępne cenowo i wizualnie bardzo ok. Docelowych na razie brak pomysłu więc te nam służą i mnie nie rażą ... polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A mi sie wydaje, ze bardzo pasują. Jasny kolor bardzo podkreśla stół i podłogę a wizualnie są lekkie i nowoczesne. Mi sie podoba. I chyba na nie się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.12.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dzisiejszy dzień zaczęłam niesamowicie! Spałam prawie do 11 . Rano tylko poprosiłam M żeby odstawił Tyma do żłobka i przekręciłam się na drugi bok. Matko jak mi to było potrzebne ... byłam potwornie wykończona tym wszystkim przed i po przeprowadzce. Strasznie miło jest posiedzieć przy kompie w piżamie w takim niesamowitym słońcu i móc na chwilę mieć wszystko gdzieś. Niby z tyłu głowy siedzi, że teściowie wpadają w niedzielę a podłoga w opłakanym stanie, że wieczorem spotykam się z przyjaciółką a włosy błagają o szampon (nie mam suszarki !!! ) ale jeszcze 5 minutek ... hmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.12.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A mi sie wydaje, ze bardzo pasują. Jasny kolor bardzo podkreśla stół i podłogę a wizualnie są lekkie i nowoczesne. Mi sie podoba. I chyba na nie się zdecyduję. Dzięki . Ostatnio widziałam, że były znowu w promocji za 70 zł ... może podpytaj życzliwą duszę czy jest szansa na jakąś kolejną. Chociaż cenowo w Jysku i tak lepiej niż na alle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Tofee ależ fajnie!! Salon wypas! Korzystaj z leniwych poranków i południ i popołudni i wieczorów - o to chodzi w mieszkaniu we własnym domu. A jeśli chodzi o rzeczy - miej z tyłu głowy myśl to tylko rzeczy . Nie sugeruj się sąsiadkami, tylko organizuj sobie czas po swojemu. Ja się już trochę nauczyłam Jedyne co mi nie wychodzi to oczekiwanie na wizytę mojej mamy . Tez wtedy latam ze ścierą, prasuję na gwałt (albo upycham po szafach) i w ogóle panikuję "jaki tu bałagan!". Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 18.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 tofee witam się w Twoim wątku.Czy możesz napisać z jakiego drewna jest stół? tez mam pdłoge merbau i nie wiem jaki wybrac stół.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.12.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Tofiku! Nie widziałam zdjęcia!!! Ależ masz tam czysto, schludnie! Okna czyste. Nie no, wstydzę się Słuchaj, te kszesła to był najlepszy wybór. Wyglądają idealnie! Pod żadnym pozorem nie kup tam tradycyjnych krzeseł z materiały czy skóry. Z tymi jest super klimat. Jest ciepło i domowo ale z pazurkiem Niech Ci się w tym domu mieszka najcudowniej na świecie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.12.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 tofee witam się w Twoim wątku.Czy możesz napisać z jakiego drewna jest stół? tez mam pdłoge merbau i nie wiem jaki wybrac stół.Pozdrawiam. Ellfik witaj . Miałam ten sam problem ze stołem bo dębina nawet wybarwiana nijak mi nie pasowała do merbau. Jak zobaczyłam ten stół w belbazaar od razu wiedziałam że będzie idealny i dla mnie jest powiem nieskromnie. Drewno to ze strony sklepu: Indyjskie Drzewo Różane PALISANDER i doskonale się komponuje z merbau. Dodam tylko, że ja mam ciemny odcień podłogi i może to mieć znaczenie. Tofiku! Nie widziałam zdjęcia!!! Ależ masz tam czysto, schludnie! Okna czyste. Nie no, wstydzę się Słuchaj, te kszesła to był najlepszy wybór. Wyglądają idealnie! Pod żadnym pozorem nie kup tam tradycyjnych krzeseł z materiały czy skóry. Z tymi jest super klimat. Jest ciepło i domowo ale z pazurkiem Niech Ci się w tym domu mieszka najcudowniej na świecie. Buziaki Dzięki Monia . Krzesła też mi coraz bardziej pasują. Znając życie, to pewnie tak się do nich przyzwyczaimy, że zostaną z nami na dole na dłużej. A z tym czysto to bym nie przesadzała, przyjechałabyś dzisiaj to byś ręce załamała. Mój malutek mnie niszczy, totalnie spadła mi motywacja do sprzątania przedświątecznego. Nakupowałam ozdób a teraz zupełnie nie chce mi się ich wyjmować bo wszystko trzeba co 1-2 dni przecierać na morko a przekładanie tych pierdółek chyba mnie dobije zupełnie. A oto dowód z czym m.in walczę KAŻDEGO dnia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... http://img210.imageshack.us/img210/5302/paluchywrrrrrrr.jpg Ktoś chce przygarnoąć wesołka ... lubi smakołyki, robi buzi i kizia mizia i uwielbia TV . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts