adk 21.12.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Faaajna ta Twoja kuchnia. Straasznie podoba się mi okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.12.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Toficzku, ja też nie uwazam, zeby Twoja qchnia była mała-pewnie dlatego, ze mam podobną i nie brakuje mi dodatkowych metrów:) ale co mogę powiedziec na pewno-to że jest pięknie, elegancko,czysciutko...super po prostu. Czy za płytą gazową bedziesz miała jakies szkło? Drąże temat, bo u mnie też gaz-M. mnie spacyfikował, ze z płyty mu nie smakuje,no i skaptulowałam... Toficzku a z jakiej firmy masz piekarnik i kawiarkę?jestes zadowolona? hazeleyes dziękuję za komplementy . Za płytą planuję szkło ... będzie jak się do tematu zabiorę, na razie brakuje mi czasu i chęci co by temat ruszyć . Piekarnik i kawiarka to Siemens. Piekarnik użyłam dopiero raz. Ale jak na razie obsługa wydała mi się bardzo intuicyjna co dla mnie ważne, a zapiekanki upiekły się zgodnie z życzeniem więc jestem zadowolona. Kawiarka nadal nie odpalona . sliczna kuchnia i jak czysciutko. a co w koncu dasz na szara sciane, szklo czy zostawiasz jak jest? TAR dziękuję . Tak jak pisałam już powyżej będzie szkło , kiedyś... "czyściutko" to chyba kwestia pustych blatów, które lubię i pilnuję co by za dużo pierdoletów kuchennych nie stało na widoku. Tofiku wreszcie się odważyłaś!!! Świetna kuchnia, dopieszczona i stonowana:lol: Bardzo mi się podoba szary na ścianie:yes:. Idealnie dobrany do cudnej podłogi:cool:. Brawo!!! Dziękuję JA i moja podłoga Faaajna ta Twoja kuchnia. Straasznie podoba się mi okap. Alicja dzięki. Okap jest ładny bo wybierałam coś chyba bardziej do ozdoby niż pod kontem funkcjonalności ... no baba ze mnie jak nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.12.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Świetna kuchnia, fiu, fiu,fiu aż ciekawe co będzie dalej..... napisz mi co to za model tej kawiarki, plisss:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.12.2011 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Świetna kuchnia, fiu, fiu,fiu aż ciekawe co będzie dalej..... napisz mi co to za model tej kawiarki, plisss:) Pasie Siemens ma chyba tylko jeden model TK76K573, w sprzedaży jest też poprzedni model TK76K572 ale już nie w każdym sklepie. Jak prosiłam Efilio czy mogłaby spojrzeć na funkcje i porównać to nie była wstanie zlokalizować różnicy ... więc pewnie wypuścili kolejny model co by mieć nowość na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 O! trafiłam na foty wreszcie:P Kuchnia nie wygląda na swój metraż tylko na baardzo dużą świetny pomysł z okapem wyspowym przy ciemnej ścianie! Podłoga śliczna:jawdrop: Białe fronty i czarny blat bomba, sama też tak wybrałam do siebie:) Reasumując: bosko i czyściuchno i odpal kawiarkę, nawet nie wiesz ile tracisz każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.12.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 MarJel dzięki. Chyba jutro się przełamie i będę o was ciepło myśleć nad moim machiato . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 tofee, jak poranna kawka wg instrukcji Moni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.12.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ekspres rozdziewiczony !!! Machiato mmmmmmmmmmmmmmmmmmmniam! Jak Tymo pójdzie spać popełnię sobie jeszcze cappuccino a co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.12.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Zabrałam się wreszcie za temat odbioru odpadów . Dzwonię i pani zabiła mnie pytaniem jak duży pojemnik??? Yyyyyyyyyyyyy 120 czy 240 l. Jaki macie???????????? Na razie ciężko wyczuć bo mam wrażenie że śmieci u mnie rozmnażają się przez pączkowanie. Wszystko nowe więc w torebusi/kartoniku/paczuszcze aaaaaaaaaaaaaa zaraz zabraknie mi działki . Sugerują mi odbiór raz w miesiącu jakby było mało można zmienić od ręki. Wydaje mi się że mało i rzadko ale nie mam doświadczenia. Do tej pory znosiłam śmieci na dół i guzik mnie interesowała ich ilość . Podpowiedzcie !!!! plissssssss Edytowane 22 Grudnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Tofficzku nas jest 7 osób, mamy 2 kosze (zabij nie wiem czy 120 czy 240) ale nie są pełne jak panowie przyjeżdżają. Kiedyś przyjeżdżali 2 razy w miesiącu ale zmieniłam na raz w miesiącu bo kosze nie są pełne.Także myślę, że jak zamówisz 240 raz w miesiącu to starczy. Zawsze możesz zmienić na 2 razy.Pozdrawiam i życzenia zdrowia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 mamy jeden 120l i przyjezdzaja 2xm-c Ale gdyby nie to, ze w naszej wiosce sa 3 miejsca segregacji to ten pojemnik byłby za maly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Fakt zapomniałam o segregowanych śmieciach U Was segregują? Bo jeśli nie to rzeczywiście raz w miesiącu byłoby mało. A i jeszcze jedno o czym też zapomniałam. Mamy kompostownik - wyrzucamy tam resztki a na wiosnę na ogródek pod ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 wolalam mniejszy pojemnik ale odbior 2 razy na m-c, wywoz na biezaco nie powoduje az takich smrodow latem i pojemnik czesciej mozna myc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.12.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dzięki dziewczyny. Segregacja dopiero się rozkręca z tego co zdołałam wyczytać na stronach gminnych, czy jest w moim rejonie dowiem się jak już pójdę podpisać umowę. Chyba zdecyduję się na ten 120l 2x w miesiącu. Fajnie by było gdyby ta segregacja jednak była pety (a jest ich sporo jak się wodę do gotowania przywozi w baniakach 5 l gł przez wzgląd na Tyma) no i teraz te kartony/pudełeczka . Jak nie ma będę śledzić tempo napełniania się pojemnika i najwyżej zmienię. Wiem że będę miała większą motywację zmieniając z za małego na większy niż odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.12.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 wolalam mniejszy pojemnik ale odbior 2 razy na m-c, wywoz na biezaco nie powoduje az takich smrodow latem i pojemnik czesciej mozna myc. Myć ale po co????? Co do smrodku to powiem, że mamy furtkę wejściową obok boksu z koszami i nic nie śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 adk my nie mamy boksu z koszami, u nas smietnik stoi przy bramie wjazdowej. i niestety latem jak sie kosz otwiera to smierdzi, czasem cos wycieknie, dlatego ja myje przynajmniej raz na m-c pojemnik. juz tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 tofee jestem pierwszy raz u ciebie a zatem się witam i od razu na wstępie mówię boska ta twoja kuchnia, totalnie moje klimaty, superowo, i widzę jak super u ciebie wyglada biała roleta , salon też boski, szkoda ze malutko zdjęć, co prawda 100 stron nie obejrzałam ale gdyby tak caly domek był na jednej stronie to mozna by było oczy nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.12.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 tofee jestem pierwszy raz u ciebie a zatem się witam i od razu na wstępie mówię boska ta twoja kuchnia, totalnie moje klimaty, superowo, i widzę jak super u ciebie wyglada biała roleta , salon też boski, szkoda ze malutko zdjęć, co prawda 100 stron nie obejrzałam ale gdyby tak caly domek był na jednej stronie to mozna by było oczy nacieszyć reni dziękuję za miłe słowa Zdjęć daaaawno nie było, ostatnie foty kuchni i salonu to pierwsze od wieków więc widziałaś w sumie wszystko co nadaje się do pokazania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img716.imageshack.us/img716/5776/bozenarodzenie.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts