Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

Salik, a Ty jeszcze nie wiesz, że jak kobieta opowiada o problemach to raczej po to, że potrzebuje się wygadać i oczekuje zrozumienia niż po to, aby otrzymać konkretną poradę? ;)

Znaczy że mam sobie iść i nie psuć atmosfery? :)

Ale ja nie jestem psiapsióła, tylko facet więc nie muszę tak samo jak Wy :p

No dobra, to ja już się chowam pod swój kamień i życzę wszystkim miłych snów :)

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znaczy że mam sobie iść i nie psuć atmosfery? :)

Ale ja nie jestem psiapsióła, tylko facet więc nie muszę tak samo jak Wy :p

No dobra, to ja już się chowam pod swój kamień i życzę wszystkim miłych snów :)

zamiast się chować, to przejąłbyś polewanie ;) faceci do tego się nadają, mniej do psiapsiółkowego wspierania ;)

Tofee - ok, nie ma jakichś tam składników, to się robi szybką zmianę planów i kupuje co jest :)

Obawiam się że na dłuższą metę nie dasz rady żyć tak jak dotychczas, kiedy miałaś sporo wolnego czasu i mogłaś 'powybrzydzać' :)

Nie powiedziałem że robienie zakupów z dzieckiem jest przyjemnością, tylko że jak trzeba to się da.

Może spróbuj znaleźć jakichś sklep blisko siebie, który ma w miarę to co potrzebujesz, żebyś nie musiała jeździć do kilku?

Albo raz w tygodniu duże zakupy gdzieś w Wawie, a w tygodniu tylko doraźnie to co potrzebne (pieczywo, warzywa itp)

Piszesz że masz Tesco gdzieś niedaleko - to może spróbuj zakupów nocną porą, zostawiając męża i dziecko w domu? :)

I wiem jak to jest z marudzeniem - też tak czasami mam, ale w miarę szybko mi przechodzi :)

Tesco takie mniejsze mam pod nosem i te pozostałe też bo są jakby skupione obok siebie ... To chyba kwestia konieczności robienia większych zapasów, a spiżarka u nas nadal "nie gotowa".

Z marudzeniem też tak mam, szybko mija ... ale pisać potrzebuję jak już mam ochotę właśnie pomarudzić, więc może wygląda że taka maruda ze mnie ;)

Tofee, tylko wybierzcie normalne kino, nie multipleks, bo przynajmniej mnie mega wkurzała ta cała rozchichotana dzieciarnia z popcornem i coca-colą, bardziej przeżywająca co na wyprzedaży upolowała niż sam film

Jak można na taki film kupić sobie popcorn?????????????????????????

Prawda, że to jest niezwykłe jak cały świat przestaje wtedy istnieć:lol2:

Dobrze, że mój Najmłodszy to taki przytulak, że wynagradza mi wszystkie chciejstwa:cool:

Spadam spać do mojego Kotka (wyprowadziłam go ostatnio z pokoju starszego brata, bo gadał do 23.00 i spać Starszemu nie dawał i biedny dzieciak do szkoły niewyspany wstawał...

:goodnight:

Ale śliczne loczki! olej ten żłobek, dzieci w tym wieku naprawdę nie potrzebują towarzystwa rówieśników. Fajnie, jeśli jest, ale absolutnie nie jest potrzebne do rozwoju. Weźmiesz opiekunkę, będzie bez chorób, nie będziesz się stresowała zdążaniem na konkretną godzinę, a jak się dobrze obrócisz, to i może dom z grubsza ogarnie.

Ale śliczne loczki! olej ten żłobek, dzieci w tym wieku naprawdę nie potrzebują towarzystwa rówieśników. Fajnie, jeśli jest, ale absolutnie nie jest potrzebne do rozwoju. Weźmiesz opiekunkę, będzie bez chorób, nie będziesz się stresowała zdążaniem na konkretną godzinę, a jak się dobrze obrócisz, to i może dom z grubsza ogarnie.

popieram Madeleine :yes: ja byłam i jestem przeciwnikiem instytucji żłoba - przedszkole tak od skończenia 2 lat to popieram bo się sprawdziło i u mnie i kilku moich znajomych:yes: