salik 08.01.2012 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Salik, a Ty jeszcze nie wiesz, że jak kobieta opowiada o problemach to raczej po to, że potrzebuje się wygadać i oczekuje zrozumienia niż po to, aby otrzymać konkretną poradę? Znaczy że mam sobie iść i nie psuć atmosfery? Ale ja nie jestem psiapsióła, tylko facet więc nie muszę tak samo jak Wy No dobra, to ja już się chowam pod swój kamień i życzę wszystkim miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 nalej, nalej potrzebuję.... z kina wróciłam i chyba dziś długo nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Znaczy że mam sobie iść i nie psuć atmosfery? Ale ja nie jestem psiapsióła, tylko facet więc nie muszę tak samo jak Wy No dobra, to ja już się chowam pod swój kamień i życzę wszystkim miłych snów zamiast się chować, to przejąłbyś polewanie faceci do tego się nadają, mniej do psiapsiółkowego wspierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Tofee - ok, nie ma jakichś tam składników, to się robi szybką zmianę planów i kupuje co jest Obawiam się że na dłuższą metę nie dasz rady żyć tak jak dotychczas, kiedy miałaś sporo wolnego czasu i mogłaś 'powybrzydzać' Nie powiedziałem że robienie zakupów z dzieckiem jest przyjemnością, tylko że jak trzeba to się da. Może spróbuj znaleźć jakichś sklep blisko siebie, który ma w miarę to co potrzebujesz, żebyś nie musiała jeździć do kilku? Albo raz w tygodniu duże zakupy gdzieś w Wawie, a w tygodniu tylko doraźnie to co potrzebne (pieczywo, warzywa itp) Piszesz że masz Tesco gdzieś niedaleko - to może spróbuj zakupów nocną porą, zostawiając męża i dziecko w domu? I wiem jak to jest z marudzeniem - też tak czasami mam, ale w miarę szybko mi przechodzi Tesco takie mniejsze mam pod nosem i te pozostałe też bo są jakby skupione obok siebie ... To chyba kwestia konieczności robienia większych zapasów, a spiżarka u nas nadal "nie gotowa". Z marudzeniem też tak mam, szybko mija ... ale pisać potrzebuję jak już mam ochotę właśnie pomarudzić, więc może wygląda że taka maruda ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 nalej, nalej potrzebuję.... z kina wróciłam i chyba dziś długo nie zasnę Czyżbyś na "W ciemności" była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Czyżbyś na "W ciemności" była? eh... nawet mąż ze ściśniętym gardłem wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Przez długi czas nie mogłam oglądać "ciężkich" filmów ... miałam jakiś wew sprzeciw. Ten strasznie bym chciała, ciekawe czy nam się jakoś uda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Tofee, tylko wybierzcie normalne kino, nie multipleks, bo przynajmniej mnie mega wkurzała ta cała rozchichotana dzieciarnia z popcornem i coca-colą, bardziej przeżywająca co na wyprzedaży upolowała niż sam film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.01.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Tofee! Jaki Tym jeszcze maluteńki:hug:I jaki słodziachny!Nie mogę oglądać takich zdjęć, bo zamiast iść do pracy to mi się zachce:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Tofee, tylko wybierzcie normalne kino, nie multipleks, bo przynajmniej mnie mega wkurzała ta cała rozchichotana dzieciarnia z popcornem i coca-colą, bardziej przeżywająca co na wyprzedaży upolowała niż sam film Jak można na taki film kupić sobie popcorn????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To pokarzę wam jeszcze mojego słodziaka ... tak się ogląda Kubusia Puchatka http://img267.imageshack.us/img267/9092/dsc0083hd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak można na taki film kupić sobie popcorn????????????????????????? można... można też nachos ... a już całkiem rozwaliło mnie towarzystwo, które po filmie na pizzę się wybierało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To pokarzę wam jeszcze mojego słodziaka ... tak się ogląda Kubusia Puchatka http://img267.imageshack.us/img267/9092/dsc0083hd.jpg no i jak tu na takiego słodkiego szkraba się gniewać, że łapki na tiwi zostawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.01.2012 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Prawda, że to jest niezwykłe jak cały świat przestaje wtedy istnieć Dobrze, że mój Najmłodszy to taki przytulak, że wynagradza mi wszystkie chciejstwa:cool: Spadam spać do mojego Kotka (wyprowadziłam go ostatnio z pokoju starszego brata, bo gadał do 23.00 i spać Starszemu nie dawał i biedny dzieciak do szkoły niewyspany wstawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 01:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 I takie burdello z maminego salonu robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 I takie burdello z maminego salonu robi poczekaj, aż imprezy zacznie w domu robić, to zatęsknisz za tym burdello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Malutek woła mleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeko! Lecę ... papap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dobranoc, ja też idę się "rozbroić" przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.01.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale śliczne loczki! olej ten żłobek, dzieci w tym wieku naprawdę nie potrzebują towarzystwa rówieśników. Fajnie, jeśli jest, ale absolutnie nie jest potrzebne do rozwoju. Weźmiesz opiekunkę, będzie bez chorób, nie będziesz się stresowała zdążaniem na konkretną godzinę, a jak się dobrze obrócisz, to i może dom z grubsza ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale śliczne loczki! olej ten żłobek, dzieci w tym wieku naprawdę nie potrzebują towarzystwa rówieśników. Fajnie, jeśli jest, ale absolutnie nie jest potrzebne do rozwoju. Weźmiesz opiekunkę, będzie bez chorób, nie będziesz się stresowała zdążaniem na konkretną godzinę, a jak się dobrze obrócisz, to i może dom z grubsza ogarnie. popieram Madeleine ja byłam i jestem przeciwnikiem instytucji żłoba - przedszkole tak od skończenia 2 lat to popieram bo się sprawdziło i u mnie i kilku moich znajomych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts