Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Toficzku chciałam wczoraj pogratulować decyzji - jeżdżenia kolejką i to jeszcze w taki mróz:o i gotowości pójścia na zwolnienie - dobre podejście :yes: i tfutfutfu niech się okaże wcale niepotrzebne:)

p.s jajkowy my też czasem zamiast kopru dodajemy do środka szczypiorek

Edytowane przez pasie

U mas koperek pół na pół z natką.

I też odgrzewam na chwilę na patelni z masłem na drugi dzień;-)

Normalnie mamy tę samą teściową:D

Twoja też swietnie gotuje?

Świetnie gotuje i zawsze coś spakuje na wynos :p, jest przemiła, bardzo taktowna, nie wtrąca się!!! Prawdziwa perła :rolleyes:.

A mnie dzisiaj rozłożyło :(. Pojechałam do pracy z myślą, że jak się "rozruszam: i wypiję gorącą kawę to mi przejdzie ... nie przeszło. Poszłam do lekarza i mam zwolnienie na dzisiaj i jutro :). Obłożyłam się już kompem, książką i Wysokimi obcasami i zamierzam się leeeeeeeeeeeeeeenićććććććććććććććććcc i nadrabiać zaległości. To moje pierwsze wolne chwile odkąd jest Tymo. Do tej pory chorowanie było niedozwolone ;). Gdyby nie ten pękający łeb byłoby całkiem miło :rolleyes:.

W pracy nie mam czasu aby na FM siedzieć ... :( .

Swoja drogą to zawsze mnie zastanawia jak niektórzy mogą sobie na to pozwolić ... np stuknąć 100 postów w ciagu dnia, przeczytać 7 wątków ... ja tyle nie potrafię jak siedzę i się lenię ... w pracy jest to dla mnie nierealne ...

Tofee, Ty zdążyłaś dziś*pojechać do pracy, do lekarza sie dostałaś i do domu wrócić?

Obrotna jesteś ;)

Akurat lekarza mam w firmie ;), a przy okazji jeszcze zahaczyłam o aptekę, kupiłam farelkę do łazienki co by dziecko i mła miało komfort sauny podczas kąpieli (zwłaszcza jakem chora), odsmażyłam jajka faszerowane (bo wczoraj zupełnie zapomniałam że się jeszcze te 4 ostały) i dopiero odpaliłam FM. Ale w pracy kochana to ja może z 45 minut byłam. Dobrze że dzisiaj pojechałam samochodem bo jakbym miałą kalojką sie tarabanić to chyba już bym w tej pracy wolała dogorywać ;).

A pisałaś na co konkretnie? Bo byłam u ciebie ale tam o domowych metodach leczenie i przy moim stanie ciała i umysłu natychmiast zwiałam ;), więc nadal żyję w nieświadomości ...

Toficzku to w sumie rodzinny biznes - związany i z wypoczynkiem i nieruchomościami;) jak się spotkamy to powiem więcej bo na razie rozkręcamy i nie chcę zapeszać;)