Balbina200 31.01.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A ja jak oglądałam te jajka w necie to były maczane w szczypiorku U Grzesia z Mniam Mniama:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 u chillibite ale ale, sprawdziłam, one miały jednak szczypiorek w środku Ja dziś coś nie stykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.02.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 u chillibite ale ale, sprawdziłam, one miały jednak szczypiorek w środku Ja dziś coś nie stykam bo póżno było!!! toffe sprawdz dobrze tę podłogówkę!!!! oby nie było demolki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Toficzku chciałam wczoraj pogratulować decyzji - jeżdżenia kolejką i to jeszcze w taki mróz:o i gotowości pójścia na zwolnienie - dobre podejście i tfutfutfu niech się okaże wcale niepotrzebne:) p.s jajkowy my też czasem zamiast kopru dodajemy do środka szczypiorek Edytowane 1 Lutego 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 U mas koperek pół na pół z natką. I też odgrzewam na chwilę na patelni z masłem na drugi dzień Normalnie mamy tę samą teściową Twoja też swietnie gotuje? Świetnie gotuje i zawsze coś spakuje na wynos , jest przemiła, bardzo taktowna, nie wtrąca się!!! Prawdziwa perła . A mnie dzisiaj rozłożyło . Pojechałam do pracy z myślą, że jak się "rozruszam: i wypiję gorącą kawę to mi przejdzie ... nie przeszło. Poszłam do lekarza i mam zwolnienie na dzisiaj i jutro . Obłożyłam się już kompem, książką i Wysokimi obcasami i zamierzam się leeeeeeeeeeeeeeenićććććććććććććććććcc i nadrabiać zaległości. To moje pierwsze wolne chwile odkąd jest Tymo. Do tej pory chorowanie było niedozwolone . Gdyby nie ten pękający łeb byłoby całkiem miło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 oooo to zdrówka zostawiam:hug: a myślałam, że z pracy nadajesz....to korzystaj z tych chwil lenistwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 W pracy nie mam czasu aby na FM siedzieć ... . Swoja drogą to zawsze mnie zastanawia jak niektórzy mogą sobie na to pozwolić ... np stuknąć 100 postów w ciagu dnia, przeczytać 7 wątków ... ja tyle nie potrafię jak siedzę i się lenię ... w pracy jest to dla mnie nierealne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Swoja drogą to zawsze mnie zastanawia jak niektórzy mogą sobie na to pozwolić ... np stuknąć 100 postów w ciagu dnia, przeczytać 7 wątków To chyba nade mną się zastanawiasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To chyba nade mną się zastanawiasz ... ja właśnie mam przerwę na kawkę i też nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To chyba nade mną się zastanawiasz ... challooooooooo ale ty nie z pracy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja właśnie mam przerwę na kawkę i też nadaję Wróciłaś do fabryki? Qrcze ale mam tyły ... lecę zobaczyć co u ciebie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 my w pracy mieliśmy wszystko zablokowane oprócz strony Min. Finansów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wróciłaś do fabryki? Qrcze ale mam tyły ... lecę zobaczyć co u ciebie słychać. eeee tam sama sobie fabrykę tworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 eeee tam sama sobie fabrykę tworzę Serio zdecydowałaś się? Qrcze tak mnie głowa boli że nie wyrabiam ... nawet siedzenie w necie jest dzisiaj dla mnie za trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tofee, Ty zdążyłaś dziś*pojechać do pracy, do lekarza sie dostałaś i do domu wrócić? Obrotna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tofee, Ty zdążyłaś dziś*pojechać do pracy, do lekarza sie dostałaś i do domu wrócić? Obrotna jesteś Akurat lekarza mam w firmie , a przy okazji jeszcze zahaczyłam o aptekę, kupiłam farelkę do łazienki co by dziecko i mła miało komfort sauny podczas kąpieli (zwłaszcza jakem chora), odsmażyłam jajka faszerowane (bo wczoraj zupełnie zapomniałam że się jeszcze te 4 ostały) i dopiero odpaliłam FM. Ale w pracy kochana to ja może z 45 minut byłam. Dobrze że dzisiaj pojechałam samochodem bo jakbym miałą kalojką sie tarabanić to chyba już bym w tej pracy wolała dogorywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Serio zdecydowałaś się? chyba nie miałam innego wyjścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 chyba nie miałam innego wyjścia;) A pisałaś na co konkretnie? Bo byłam u ciebie ale tam o domowych metodach leczenie i przy moim stanie ciała i umysłu natychmiast zwiałam , więc nadal żyję w nieświadomości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A pisałaś na co konkretnie? Bo byłam u ciebie ale tam o domowych metodach leczenie i przy moim stanie ciała i umysłu natychmiast zwiałam , więc nadal żyję w nieświadomości ... Toficzku to w sumie rodzinny biznes - związany i z wypoczynkiem i nieruchomościami;) jak się spotkamy to powiem więcej bo na razie rozkręcamy i nie chcę zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To trzymam mono kciuki za owocny start i co by się dobrze kręciło . Zazdroszczę, że się odważyłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts