tofee 09.02.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 toffee - ale idealnie gładkie w sensie bez włosków??? Ja jestem po laserze (polecam szczerze - już zapomniałam co to za porażka ciągle coś kombinować z depilacją) - laser nie usuwa 100 % włosków zostają jakieś 3 na krzyż (powiedzmy w ilości kilkunastu na łydkę), ale tak słabe, że wystarczy je zgolić maszynką na sucho raz na miesiąc Tak bez włosków. O laserze myślę już od jakiego czasu, ale najpierw ciąża, później karmienie ... później wychowawczy a teraz już trochę za późno przed latem. Ponoć trzeba 3-4 zabiegów w odstępach 4 tygodni i do tego już "po" trzeba chronić przed słońcem przez jakiś czas więc to plan dopiero na wrzesień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Plan na wrzesień jest ok. Ja miałam 5 serii - odstępy optymalne to chyba 6-8 tygodni, więc zaczynałam jakoś we wrześniu czy październiku i do wiosny się wyrobiłam A poza tym zależy jak kto reaguje na laser - ja na przykład mam mocno wrażliwą skórę i przez kilka dni po zabiegu miałam nogi w czerwonych plamach, więc najlepiej robić to w porze, kiedy można nogi ukryć w spodniach lub grubych rajstopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Co tylko potwierdza moją koncepcję, plus to że w te wakacje nadal walczę z depilatorem i nie będę miała gładkiego kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale za to następnego lata... kolano, że klękajcie narody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale za to następnego lata... kolano, że klękajcie narody Mysza trzymam cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tofee, moim zdaniem nie jest jeszcze za późno na laser zanim odkryjesz kolanka to trochę miesięcy jeszcze minie - masz prawie połowe lutego, marzec, kwiecień i żadnej gwarancji, że w maju będą upały Ja też jestem entuzjastką tej metody, po depilatorach mam blizny, wosku nie znoszę, a kremy mnie podrażniaja - tylko laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ell nie kuś bo ostatnie zaskórniaki wydam i za co do Barcelony pojedziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No to ja bym wybrała Barcelonę, chociażbym miała z kosmatymi kolanami tam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No to ja bym wybrała Barcelonę, chociażbym miała z kosmatymi kolanami tam jechać http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/cheers.gif Robię (staram się ale FM mi nie pozwala) porządki w pokoju Tyma który obecnie służy za graciarnię. Pokój jest od południa ... wchodzę a tam sauna. Zakręciłam grzejnik ... pozbierałam gadżety MNM i przenoszę do pokoju nad garażem od północy (druga graciarnia) (czy ja pisałam już jak fajnie mieć piętro i móc wszystko tam upychać bez zmiany komfortu życia na parterze ). Ale do rzeczy ... wchodzę do pokoju nad garażem i szok termiczny . Fakt garaż ogrzewamy żeby było na plusie więc pewnie trochę ciągnie z dołu, mamy tam 36 m2 (nie wiadomo po co!) i do tego dwa okna dachowe ale różnica temperatur jest chyba z 5 st jak nie więcej. Jakby to się bosko żyło gdyby PL miała klimat takich Włoch http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/smoke.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Jak mi katar na mózg przestanie uciskać to wykasuje posta . tak bez winka? Nie no, bez, przecież to 10 rano była jak pisałaś tego posta Wiesz co, ja maszynką golę kolana razem z łydkami i chyba jest gładko (nie wiem lupy nie używałam ) ale ja mam tak kilka włosków, prawie w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Eleny "Kosmate kolana w Barcelonie" mnie rozwaliły Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Eleny "Kosmate kolana w Barcelonie" mnie rozwaliły Piękne! Ja to sobie nawet wyobraziłam takie wędrujące po Barcelonie włochate kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja to sobie nawet wyobraziłam takie wędrujące po Barcelonie włochate kolana a myślisz że ja nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dobra wizualizacja to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 kosmate kolana w Barcelonie ... wy to dziewczyny jesteście świruski . Pokój Tyma uprzątnięty teraz tylko zakupy w Ikea iiiiiiiiiiiiiii przekonać moje dziecko żeby przestało wstawać na mleczko w nocy . Tak popatrzyłam na te moje "piętrowe włości" i zachciało mi się przenieść na górę. Jednak duża szafa, nawet z przeszkolonymi drzwiami ala witryna to przecież nie garderoba, jakieś pomysły skąd wytrzasnąć 50 tys na wykończenie tego i owego na piętrze http://babiniec-cafe.pl/images/smiles/smoke.gif ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Taaaa, chyba 35mln w totka jest teraz do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 serio? Ja zawsze wywalam kasę jak jest kumulacja powyżej 17 mln. Dobrze że nie wiem gdzie w tym moim mieście jest punkt lotto bo znowu bym puściła 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 wow, serio? aż chce się grać. Tofee, kup sobie maszynkę mach 3 turbo, tę z baterią, jakoś dasz radę w oczekiwaniu na laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tofee, kup sobie maszynkę mach 3 turbo, tę z baterią, jakoś dasz radę w oczekiwaniu na laser Ale męską!? Czasami używam ale raz na jakiś czas się*zatnę Te wszystkie venus itp lepsze, bo nie ma ryzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 no męską, ale nią się nie da zaciąćpomyliłam się, nie mach3, tylko gilette fusion, o taka:http://allegro.pl/maszynka-gillette-fusion-proglide-power-gilette-i2109892543.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts