monsanbia 09.02.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A to jakaś inniejszaTej nie znamMachem się zacinałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 no ta jest fantastyczna, używam jej od daaawna (z pewną przerwą na depilację cukrową). W każdym razie na kolanach włosków nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 no ta jest fantastyczna, używam jej od daaawna (z pewną przerwą na depilację cukrową). W każdym razie na kolanach włosków nie mam Ja jestem zadowolona ze swojej venus, ale tofee, kupuj fusiona na swoje barcelońskie kosmaćce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wypraszam sobie ... nie mam żadnych kosmaćców . Ja tylko poszukuje idealnej gładkości a za maszynkę dziękuję ..http://forum.muratordom.images/smilies/razz.png. Nie wierzę w takie co to nie zacinają na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wypraszam sobie ... nie mam żadnych kosmaćców . Ja tylko poszukuje idealnej gładkości a za maszynkę dziękuję ..http://forum.muratordom.images/smilies/razz.png. Nie wierzę w takie co to nie zacinają na kolanach No Tofee, chyba nie myślisz że myśmy kośmaćce z Tobą*identyfikowały Wiem o co Ci chodzi Ja się Nigdy nie zacięłam na kolanie. Za to Przy kostce/ścięgnie achillesa notorycznie (dopóki nie spróbowałam u mamy tej Venus, już nie muszę uważać goląc się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja od kilku lat nogi tylko woskiem albo depilatorem, wkurzało mnie to natychmiastowe odrastanie,a teraz zacinania nie ma a włoski duuuuuużo słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ja od kilku lat nogi tylko woskiem albo depilatorem, wkurzało mnie to natychmiastowe odrastanie,a teraz zacinania nie ma a włoski duuuuuużo słabsze. Ja też*kiedyś tylko depilator Nawet mam jakiś*wypaśny sprzentowany, od męża, z lodem i extra efektami, ale ja zawsze się hamuję przed bólem i potem jest za późno, nie mam wyjścia i pozostaje jedynie strzyżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a mi maz sprezentowal elektryczna golarke braun z siateczka i 2 trymerami, nic nie zacina a siateczka kolana goli na gladko, i nie boli jak depilatorem. a i nie wiem dziewczyny czy wiecie ze golic/depilowac sie powinno w roznych fazach cyklu, ma to wplyw na szybkosc odrastania wlosa jak rowniez na odczuwanie bolu przy depilacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tar, no to mnie zaskoczyłaś na własnej skórze czuję, że w różnych fazach cyklu jest różna wrażliwość na ból, ale nie spotkałam się wcześniej z tym, że ma to wpływ na szybkość odrastania włosa tak czy siak cieszę, że na kolanach włosy mi nie rosną chyba wytarły mi się od szorowania podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 doktorat z depilacji robimy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Elena, ma, ja zawsze przed goleniem smaruje nogi oliwka wlos jest wtedy miekkszy i latwiej poddaje sie roznym zabiegom, oprocz tego przy goleniu nie podraznia sie tak naskorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 doktorat z depilacji robimy:D:D:D i to nie u mnie ... pora się stąd zawijać w jakiej fazie cyklu jest gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 i to nie u mnie ... pora się stąd zawijać w jakiej fazie cyklu jest gorzej? a w jakiej fazie bolą Cię cycki? jeśli w ogóle bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 chyba w tej pierwszej. endokrynolog mi mowil ale przyznam sie, ze zapomnialam , najlepiej jest w ostatniej, jesli ja podzielic na 3 fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale że co, że mam czekać ileś tam dni z depilacją bo źle wpływają na odrosty . Ja używam jak potrzebuję, a że faza księżyca nie ta ... no cóż trudno się mówi. Ps ale faktycznie są dni kiedy boli tak że se ne da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Elena, ma, ja zawsze przed goleniem smaruje nogi oliwka wlos jest wtedy miekkszy i latwiej poddaje sie roznym zabiegom, oprocz tego przy goleniu nie podraznia sie tak naskorka lubię skórę po oliwce, ale czy przy goleniu te włosy się nie przyklejają do skóry? no i nadal zadziwia mnie, że w zależności od fazy cyklu włosy odrastają z różną szybkością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a w jakiej fazie bolą Cię cycki? jeśli w ogóle bolą cycki mnie nie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 chyba w tej pierwszej. endokrynolog mi mowil ale przyznam sie, ze zapomnialam , najlepiej jest w ostatniej, jesli ja podzielic na 3 fazy. O rzesz to ja dzisiaj popełniłam życiowy błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ps ale faktycznie są dni kiedy boli tak że se ne da To właśnie te Musisz przeczekać i powtórzyć w odpowiednie PS. Właśnie konsumuję pieczarki z boczkiem Odkryłam że mam składniki w lodówce ... co prawda w innym celu No to już*po celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 chyba w tej pierwszej. endokrynolog mi mowil ale przyznam sie, ze zapomnialam , najlepiej jest w ostatniej, jesli ja podzielic na 3 fazy. to ja mam odwrotnie, bo najbardziej wrażliwa i drażliwa jestem w tej ostatniej fazie, tuż przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts