Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elena, mi sie nic nie przykleja, bo oliwka musi wsiaknac i dopiero sie golisz. poobserwuj troche nogi, ja jak gole sie podczas godziny "w" to za 3 dni musze poprawki robic a jak gole sie po tym czasie gdzie hormony przestaja szalec to i tydzien,poltora swiety spokoj.

nie mialam o tym pojecia dopoki endokrynolog mnie nie uswiadomil przy okazji rozmowy o tym i owym :)

mnie bolą... ale akurat to nie jest takie całkiem złe, bo skoro ich nie widać za bardzo, to chociaż jak czuję, to wiem, że są :lol2:

no padłam :rotfl:

Jutro idę do specjalisty ... jak bardzo chcecie to mogę podpytać jak to jest z tym wzrostem i fazami ;)

Ell MNM kupił 5 zakładów DL ;) lecę sprawdzić czy jestem milionerką.

trzymam kciuki i mam nadzieję, że odpalisz na jakieś waciki za inspirację ;) :p

weźcie to ustalcie dziewczyny, bo właśnie się waham czy odgruzowywać mój super sprzęcior ;)

nie ma letko, musisz na żywym organizmie sama poćwiczyć :D

Elena, mi sie nic nie przykleja, bo oliwka musi wsiaknac i dopiero sie golisz. poobserwuj troche nogi, ja jak gole sie podczas godziny "w" to za 3 dni musze poprawki robic a jak gole sie po tym czasie gdzie hormony przestaja szalec to i tydzien,poltora swiety spokoj.

nie mialam o tym pojecia dopoki endokrynolog mnie nie uswiadomil przy okazji rozmowy o tym i owym :)

aaaa, ja durnowata myślałam, że tak od ręki :oops:

Ale szybko nie przetestuję, bo po tym laserze to rzeczywiście na długo jest spokój.

to ja mam odwrotnie, bo najbardziej wrażliwa i drażliwa jestem w tej ostatniej fazie, tuż przed :yes:

no w tej ostatniej tez mnie cycki bola, wrazliwosc na maxa, depilacja tez boli jak cholera wiec wole golenie. zrobcie sobie test jak to wyglada z odrastaniem (miesiac was nie zbawi a jeszcze mamy zime) mi to nie robi, bo ja bez golenia na nogach mam 2 wloski w 7 rzedach :)

a ja dopóki nie uswiadomiła mnie TAR :lol:

Tak sobie z endokrynologiem o depilażu ;) gadałyście?

mnie bolą... ale akurat to nie jest takie całkiem złe, bo skoro ich nie widać za bardzo, to chociaż jak czuję, to wiem, że są :lol2:

oj Elena Elena :no:

MNIAM ojjjjj zjadłabym ... zwłaszcza że nażarłam się jak głupia Mersi i mnie mdli ...

pozamiatane ;) (już*nie ma)

Mam cichy czas, zrobiłam tylko dla siebie (K patrzył tęsknie, bo sapach jak każdy wie pieczony bekon z czosnkiem daje wspaniały)

no w tej ostatniej tez mnie cycki bola, wrazliwosc na maxa, depilacja tez boli jak cholera wiec wole golenie. zrobcie sobie test jak to wyglada z odrastaniem (miesiac was nie zbawi a jeszcze mamy zime) mi to nie robi, bo ja bez golenia na nogach mam 2 wloski w 7 rzedach :)

farciara :cool:

Gdzie robiłaś? Może od mniejszych i rzadziej wystawianych części na słońce zacznę ...

salon Afrodyta w Blue City

zacznij od paszek :)

aaaa, ja durnowata myślałam, że tak od ręki :oops:

Ale szybko nie przetestuję, bo po tym laserze to rzeczywiście na długo jest spokój.

polecam po kazdym prysznicu / kapieli na mokre cialo oliwke dac i tak wyschnac, bez scierania skory recznikiem, skora jak pupa niemowlaka, zadne balsamy i mleczka sie nie umywaja, dla mnie najlepsza jest nivea o lekiej konsystencji.

pozamiatane ;) (już*nie ma)

Mam cichy czas, zrobiłam tylko dla siebie (K patrzył tęsknie, bo sapach jak każdy wie pieczony bekon z czosnkiem daje wspaniały)

Biedny K. jak mogłaś !!! ... i co to znaczy tylko dla siebie? 1 zrobiłaś? 2 to już zawsze można się podzielić ;).

polecam po kazdym prysznicu / kapieli na mokre cialo oliwke dac i tak wyschnac, bez scierania skory recznikiem, skora jak pupa niemowlaka, zadne balsamy i mleczka sie nie umywaja, dla mnie najlepsza jest nivea o lekiej konsystencji.

Oj, z tym moze być ciężko :rolleyes: lubię od razu się w ręczniczek wtulić :yes:

Biedny K. jak mogłaś !!! ... i co to znaczy tylko dla siebie? 1 zrobiłaś? 2 to już zawsze można się podzielić ;).

ja myślę, że całą stertę Monia zrobiła, bardziej wyrafinowana tortura jak stoi zarełko na talerzu i kusi :D

Chyba pół PL sprawdza wyniki ... żadna stronka nie chce mi się wgrać :lol:

a wyobraź sobie, jaka gonitwa myśli w tych milionach głów się teraz odbywa :lol2:

zawsze się zastanawiałam nad techniką tego zabiegu

Mam tak stać wysmarowana oliwką*i mokra dopóki nie wyschnę? ;)

Mogłam mogłam ... :p

A zrobilam jakieś 5-6 ... tylko i wyłącznie dla mnie

Tofee, wygraj te miliony, winko koleżance z fm postawisz za kciuki :lol:

ja myślę, że całą stertę Monia zrobiła, bardziej wyrafinowana tortura jak stoi zarełko na talerzu i kusi :D

Widzę że wiesz o co chodzi! :lol2:

Ula, ale czy Ty sobie wyobrażasz, robiłam wczoraj na kolację oponki

Teściowie przyjechali i siedzieli sobie już*od kilku godzin, po obiedzie, przekąskach itd

I mnie naszło

Fajne ciasto wyszło (zawsze się wkurzam, bo ja go wyrobić nie mogę*do konca, bo się klei do wszystkiego)

Już*wycięłam prawie wszystkie krążki kieliszkiem (zawsze tego samego używałam) i pękł! Szkło się rozsypało na krążki, ja krwawiłam z połowy palców, dziś jestem zaplastrowana. Ot, taki efekt (chciała się*synowa popisać)

zawsze się zastanawiałam nad techniką tego zabiegu

Mam tak stać wysmarowana oliwką*i mokra dopóki nie wyschnę? ;)

Elena, Monia tak wyschnac, nie wtulac sie w reczniczek, tylko polazic na golasa w cieplej lazience, ewentulanie wykonywac inne zabiegi upiekszajace zeby nie myslec o suszeniu. mozna zawinac sie w recznik skoro nie lubicie "na golasa" :lol2:ale nie wycierac i nie trzec skory, tylko niech to sie samo wchlonie. ja jak smaruje sie oliwka to woda z oliwka szybko sie wchlania i nie trwa to nieskonczona ilosc czasu, sprobujcie polecam. skora mieciusia i gladka