Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mozna zawinac sie w recznik skoro nie lubicie "na golasa" :lol2:

to akurat nie problem, bo ja zawsze po kąpieli waletówka idę pod kołderkę, ale o samo schnięcie chodzi

Kiedyś się*naoglądałam reklam (jakies 10 lat temu) i tak próbowałam. Ale ze mnie kapie przecież po kąpieli ...

Nic, spróbuję :yes: Nivea oliwka mówisz

...

ehhhh, to i winka nie będzie :( Ciekawe czy ktoś wygrał

mogę taeorię z oliwką potwierdzić - chodziłam sobie kieeeedyś na masaże i tam mnie pani smarowała oliwką - miałam najgładszą skórę w życiu:D pamietam, że na pierwszym masażu to ta oliwka sie tak szybko wchłaniała, że musiała ciągle nanosić - taką miałam suchą skórę...

mogę taeorię z oliwką potwierdzić - chodziłam sobie kieeeedyś na masaże i tam mnie pani smarowała oliwką - miałam najgładszą skórę w życiu:D pamietam, że na pierwszym masażu to ta oliwka sie tak szybko wchłaniała, że musiała ciągle nanosić - taką miałam suchą skórę...

a ja kiedyś*na to byłam sfokusowana, ale od kiedy zaczęłam być dzieciata (jeszcze przed porodem) i się nasłuchałam, naczytałam że do nawilżania skóry dziecka żadne oliwki, bo jeszcze bardziej wysuszają (i faktycznie, 2 poszły do kosza) to jakoś o tym zupełnie zapomniałam (Pani w szkole rodzenia nam tłumaczyła że u noworodków oliwka nanosi tylko tłustą powłokę - wrażenie nawilżenia, a pod spodem się delikatna skórka wysusza)

na ile starcza taka oliwka? (nie tłuści się potem pościeli?)

dla mnie 2 w miesiacu starczaja na poczatku wyrabialam 3, jak sie dobrze wchlonie to nie tlusci, ale ja nie sypiam na golasa tylko w pizamce:D:cool:, poza tym od czego jest pralka.

tez mialam oliwke do masazu z ziaji - moge potwierdzic rewelka, ta ma jeszcze dodatkowe skladniki rozgrzewajace. Tofee powinna jej uzywac, bo zmarzlaczka :)

Mam cichy czas, zrobiłam tylko dla siebie (K patrzył tęsknie, bo sapach jak każdy wie pieczony bekon z czosnkiem daje wspaniały)

Co to plaga jakaś? U nas też ciche dni... chciałam mojego też głodem wziąć (w sensie, że nie gadamy o żarciu, nie pytam, nie gotuję dla niego), ale jest cwany - korzysta z zamrażarkowych zapasów gotowych dań ;)

zacznij od paszek :)

Ostrzegam - paszki najbardziej bolą!

Też potwierdza teorię z oliwką. Tylko teraz w zimie mi się nie chce, bo mimo, że w łazienkach gorąco to mi po wyjściu z prysznica i tak jest zawsze zimno :( Jak tofee mam ciągłe uczucie zimna...

Ale jestem wściekła. Takie miałam dzisiaj plany ... a tu tuż przed wyjazdem z mojej wew drogi padł mi car i jestem uziemiona na cały dzień. Noszzzzzzzzzz ostatni dzień zwolnienia, miałam zaliczyć zaległe wizyty u lekarzy itp i musiałam wszystko odwołać. Podobno rozrusznik dokonał żywota ... powinniśmy zmienić jeden samochód ... a to ostania rzecz na jaką mam ochotę teraz wydawać kasę.

Dodam tylko, że zanim przyjechał mój tata co by mnie z tego wyjazdu ściągnąć (bo tarasowałam wjazd/wyjazd wszystkim mieszkańcom przy mojej ulicy) przesiedziałam 40 minut w nieogrzewanym aucie przy -13 st i w bardzo eleganckich butach, które są zdecydowanie do ogrzewanego samochodu :mad:.

Tofee - współczuję przebojów samochodowych.

A nie mogłaś po prostu wysiąść z samochodu, zamiast siedzieć 40 minut na mrozie?

Oczywiście że mogłam ... ale jakby ktoś chciał wjechać to co (tak to zawsze z kimś mogłabym ten samochód jakoś nie wiem ... przepchnąć trochę ... coś zrobić)? Jakoś tak głupio jak blondynka włączyć migacze i wszystko olać. Ja już tak mam, że tak nie potrafię :(. Więc zmarzłam ot i cała ja.

Monia samochód już w warsztacie i na bank rozrusznik wymienią, ale tam ciągle się coś dzieje bo to emeryt nie samochód :(.

Edytowane przez tofee