tofee 09.02.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 zawsze się zastanawiałam nad techniką tego zabiegu Mam tak stać wysmarowana oliwką*i mokra dopóki nie wyschnę? Oj to absolutnie nie dla mnie!!! JA muszę szybko w ręcznik bo marznę jak czort! Ps. Miliony nie moje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 mozna zawinac sie w recznik skoro nie lubicie "na golasa" to akurat nie problem, bo ja zawsze po kąpieli waletówka idę pod kołderkę, ale o samo schnięcie chodzi Kiedyś się*naoglądałam reklam (jakies 10 lat temu) i tak próbowałam. Ale ze mnie kapie przecież po kąpieli ... Nic, spróbuję Nivea oliwka mówisz ... ehhhh, to i winka nie będzie Ciekawe czy ktoś wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Monia, sprobuj, Nivea jest lekka nie taka tlusta i gesta jak np. johnson a jak ja smarujesz to i wode usuwasz automatycznie ze skory (czesc sie wchlania) , to naprawde niewiele dluzej niz smarowidlo balsamem. ja uzywam tejhttp://img2.cokupicstatic.pl/c_big107374.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Oj to absolutnie nie dla mnie!!! JA muszę szybko w ręcznik bo marznę jak czort! ja wlaczam dodatkowo grzejnik termowentylator, w lazience przy kapieli ok. 26-28 stopni mam - nie marzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ehhhh, to i winka nie będzie Ciekawe czy ktoś wygrał Mam nadzieję, bo znowu będzie mnie kusiła kumulacja http://forum.muratordom.images/smilies/icon_evil.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mam nadzieję, bo znowu będzie mnie kusiła kumulacja http://forum.muratordom.images/smilies/icon_evil.gif mmmm mam nadzieje, ze to ja:wave: jutro sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 TAR, spróbuję*na bank (wkurza mnie to smarowanie, które pomijam często, bo mnie wkurza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 dla mnie to juz rutyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 dla mnie to juz rutyna na ile starcza taka oliwka? (nie tłuści się potem pościeli?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 mogę taeorię z oliwką potwierdzić - chodziłam sobie kieeeedyś na masaże i tam mnie pani smarowała oliwką - miałam najgładszą skórę w życiu:D pamietam, że na pierwszym masażu to ta oliwka sie tak szybko wchłaniała, że musiała ciągle nanosić - taką miałam suchą skórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 mogę taeorię z oliwką potwierdzić - chodziłam sobie kieeeedyś na masaże i tam mnie pani smarowała oliwką - miałam najgładszą skórę w życiu:D pamietam, że na pierwszym masażu to ta oliwka sie tak szybko wchłaniała, że musiała ciągle nanosić - taką miałam suchą skórę... a ja kiedyś*na to byłam sfokusowana, ale od kiedy zaczęłam być dzieciata (jeszcze przed porodem) i się nasłuchałam, naczytałam że do nawilżania skóry dziecka żadne oliwki, bo jeszcze bardziej wysuszają (i faktycznie, 2 poszły do kosza) to jakoś o tym zupełnie zapomniałam (Pani w szkole rodzenia nam tłumaczyła że u noworodków oliwka nanosi tylko tłustą powłokę - wrażenie nawilżenia, a pod spodem się delikatna skórka wysusza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ja dzieci też nie oliwiłam ale mi na serio pomogła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.02.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ja dzieci też nie oliwiłam ale mi na serio pomogła:yes: będę próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 na ile starcza taka oliwka? (nie tłuści się potem pościeli?) dla mnie 2 w miesiacu starczaja na poczatku wyrabialam 3, jak sie dobrze wchlonie to nie tlusci, ale ja nie sypiam na golasa tylko w pizamce:D:cool:, poza tym od czego jest pralka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 mogę taeorię z oliwką potwierdzić - chodziłam sobie kieeeedyś na masaże i tam mnie pani smarowała oliwką - miałam najgładszą skórę w życiu:D pamietam, że na pierwszym masażu to ta oliwka sie tak szybko wchłaniała, że musiała ciągle nanosić - taką miałam suchą skórę... tez mialam oliwke do masazu z ziaji - moge potwierdzic rewelka, ta ma jeszcze dodatkowe skladniki rozgrzewajace. Tofee powinna jej uzywac, bo zmarzlaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mam cichy czas, zrobiłam tylko dla siebie (K patrzył tęsknie, bo sapach jak każdy wie pieczony bekon z czosnkiem daje wspaniały) Co to plaga jakaś? U nas też ciche dni... chciałam mojego też głodem wziąć (w sensie, że nie gadamy o żarciu, nie pytam, nie gotuję dla niego), ale jest cwany - korzysta z zamrażarkowych zapasów gotowych dań zacznij od paszek Ostrzegam - paszki najbardziej bolą! mogę taeorię z oliwką potwierdzić - chodziłam sobie kieeeedyś na masaże i tam mnie pani smarowała oliwką - miałam najgładszą skórę w życiu:D pamietam, że na pierwszym masażu to ta oliwka sie tak szybko wchłaniała, że musiała ciągle nanosić - taką miałam suchą skórę... Też potwierdza teorię z oliwką. Tylko teraz w zimie mi się nie chce, bo mimo, że w łazienkach gorąco to mi po wyjściu z prysznica i tak jest zawsze zimno Jak tofee mam ciągłe uczucie zimna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.02.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ale jestem wściekła. Takie miałam dzisiaj plany ... a tu tuż przed wyjazdem z mojej wew drogi padł mi car i jestem uziemiona na cały dzień. Noszzzzzzzzzz ostatni dzień zwolnienia, miałam zaliczyć zaległe wizyty u lekarzy itp i musiałam wszystko odwołać. Podobno rozrusznik dokonał żywota ... powinniśmy zmienić jeden samochód ... a to ostania rzecz na jaką mam ochotę teraz wydawać kasę. Dodam tylko, że zanim przyjechał mój tata co by mnie z tego wyjazdu ściągnąć (bo tarasowałam wjazd/wyjazd wszystkim mieszkańcom przy mojej ulicy) przesiedziałam 40 minut w nieogrzewanym aucie przy -13 st i w bardzo eleganckich butach, które są zdecydowanie do ogrzewanego samochodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Uuuuu, nieciekawie Współczuję nerwów i niemocy powinniśmy zmienić jeden samochód ... to może sam rozrusznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Tofee - współczuję przebojów samochodowych.A nie mogłaś po prostu wysiąść z samochodu, zamiast siedzieć 40 minut na mrozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.02.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Tofee - współczuję przebojów samochodowych. A nie mogłaś po prostu wysiąść z samochodu, zamiast siedzieć 40 minut na mrozie? Oczywiście że mogłam ... ale jakby ktoś chciał wjechać to co (tak to zawsze z kimś mogłabym ten samochód jakoś nie wiem ... przepchnąć trochę ... coś zrobić)? Jakoś tak głupio jak blondynka włączyć migacze i wszystko olać. Ja już tak mam, że tak nie potrafię . Więc zmarzłam ot i cała ja. Monia samochód już w warsztacie i na bank rozrusznik wymienią, ale tam ciągle się coś dzieje bo to emeryt nie samochód . Edytowane 10 Lutego 2012 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts