myszonik 10.02.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 tofee ja trzymam kciuki żeby auto skutecznie reanimowali. Czasem emeryci samochodowi sprawdzają się lepiej od nówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.02.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A rozgrzałaś się czymś potem? Żebyś się znowu nie rozchorowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No Tofee, chyba nie myślisz że myśmy kośmaćce z Tobą*identyfikowały Wiem o co Ci chodzi Ja się Nigdy nie zacięłam na kolanie. Za to Przy kostce/ścięgnie achillesa notorycznie (dopóki nie spróbowałam u mamy tej Venus, już nie muszę uważać goląc się) no ja też się zacinam przy kostach notorycznie!!!! musze tej Venus spróbować!!!! cycki mnie nie bolą oj młoda jesteś!!! za 10 lat poczekaj!!! polecam po kazdym prysznicu / kapieli na mokre cialo oliwke dac i tak wyschnac, bez scierania skory recznikiem, skora jak pupa niemowlaka, zadne balsamy i mleczka sie nie umywaja, dla mnie najlepsza jest nivea o lekiej konsystencji.a ja wam zdradze co ja robię z oliwką. wlewm do kąpieli do wanny . apo wyjśiu i umyciu się , spłukuje prysznicem i normalnie sie wwycieram ręcznikiem . ja używam zwykłej bambino. i mam takie fazy np. w zimie:) tylko kąpiel prawie codziennie w wannie z oliwka i ksiązką A rozgrzałaś się czymś potem? Żebyś się znowu nie rozchorowała .właśnie toffee żebyś sobie nie dorobiła!!!! kurcze , ale pech, nic nie załatwiłas!!! może jeszcze jutro coś zdązysz załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 oj młoda jesteś!!! za 10 lat poczekaj!!! a to one na starość zaczynają boleć? Do wanny też*kiedyś lałam. Ale potem cała wanna tłusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.02.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A rozgrzałaś się czymś potem? Żebyś się znowu nie rozchorowała . Herbata z sokiem malinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.02.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 a to one na starość zaczynają boleć? Do wanny też*kiedyś lałam. Ale potem cała wanna tłusta To widać u mnie na odwrót, kiedyś bolały a teraz na starość jakoś na przypadłość mi przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Monia mnie bola od mlodosci wlasnie w tym problem, wez ja codziennie myj a sa tez takie balsamy do mycia na olejku lub z perelkami olejkowymi chyba tez nivei - genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.02.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Mnie wszystko łącznie z kręgosłupem od pierwszego razu. Przy pierwszym porodzie nie zorientowałam się, że zaczyna się już ta najważniejsza faza. Położna pytała czy mam skurcze, czy bardzo boli. ja jej kilka godzin że no boli, ale tak jak na m., ona ok to jeszcze czekamy ale KTG jej nie dawało spokoju i okazało się że to już . Także mój organizm od małego przygotowywał mnie na ból rodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Widzę że wiesz o co chodzi! Ula, ale czy Ty sobie wyobrażasz, robiłam wczoraj na kolację oponki Teściowie przyjechali i siedzieli sobie już*od kilku godzin, po obiedzie, przekąskach itd I mnie naszło Fajne ciasto wyszło (zawsze się wkurzam, bo ja go wyrobić nie mogę*do konca, bo się klei do wszystkiego) Już*wycięłam prawie wszystkie krążki kieliszkiem (zawsze tego samego używałam) i pękł! Szkło się rozsypało na krążki, ja krwawiłam z połowy palców, dziś jestem zaplastrowana. Ot, taki efekt (chciała się*synowa popisać) Moni, ja muszę ewidentnie nad wizerunkiem popracować, bo gdzie się nie pojawię, to kojarzę Ci się z oponkami albo dźwiami a raczej ich brakiem Wszystkie oponki z posypką ze szkła czy coś dało się uratować? Szkoda paluszków i roboty, bo mimo że proste to jednak troszkę wysiłku trzeba w to włożyć... Mam nadzieję, że chociaż teściowe docenili wysiłki krwią okupione zawsze się zastanawiałam nad techniką tego zabiegu Mam tak stać wysmarowana oliwką*i mokra dopóki nie wyschnę? Elena, Monia tak wyschnac, nie wtulac sie w reczniczek, tylko polazic na golasa w cieplej lazience, ewentulanie wykonywac inne zabiegi upiekszajace zeby nie myslec o suszeniu. mozna zawinac sie w recznik skoro nie lubicie "na golasa" :lol2:ale nie wycierac i nie trzec skory, tylko niech to sie samo wchlonie. ja jak smaruje sie oliwka to woda z oliwka szybko sie wchlania i nie trwa to nieskonczona ilosc czasu, sprobujcie polecam. skora mieciusia i gladka Mnie też bardziej odstrasza stanie "na mokro" niż "na golasa" Ell ja jeszcze z technicznym pytaniem. Jak się idzie na laser to podobno nie wolno wcześniej stosować depilatora tylko właśnie trzeba maszynką golić ... są jeszcze jakieś wskazania? Czy może ja jakieś głupoty wyczytałam ... Tak, z miesiąc nie stosuj depilatora tylko maszynkę i musisz iść z odrośniętymi włoskami, pani na miejscu je ogoli. Jeśli chodzi o inne wskazania czy raczej przeciw, to nie możesz być w ciąży Ostrzegam - paszki najbardziej bolą! a mnie najbardziej bikini dało popalić.... chociaż to nie ból nawet, tylko raczej takie strzały gumki z majtek Ale jestem wściekła. Takie miałam dzisiaj plany ... a tu tuż przed wyjazdem z mojej wew drogi padł mi car i jestem uziemiona na cały dzień. Noszzzzzzzzzz ostatni dzień zwolnienia, miałam zaliczyć zaległe wizyty u lekarzy itp i musiałam wszystko odwołać. Podobno rozrusznik dokonał żywota ... powinniśmy zmienić jeden samochód ... a to ostania rzecz na jaką mam ochotę teraz wydawać kasę. Dodam tylko, że zanim przyjechał mój tata co by mnie z tego wyjazdu ściągnąć (bo tarasowałam wjazd/wyjazd wszystkim mieszkańcom przy mojej ulicy) przesiedziałam 40 minut w nieogrzewanym aucie przy -13 st i w bardzo eleganckich butach, które są zdecydowanie do ogrzewanego samochodu . Oj, Toficzku, przecież Ty się mogłaś tylko bardziej przeziębić My emeryta sprezentowaliśmy mojemu bratu bo akurat potrzebował auto do dobicia, chociaż sentyment był, nie powiem.... No i w tej chwili z jednym jest beznadziejnie, masakrycznie i nie ma bata, tylko trzeba drugie kupić Oboje pracujem w innych porach dnia (i nocy - mąż) i nie idzie jednym wszystkiego ogarnąć... A z bucikami to już się nauczyłam, żeby nigdy nie wsiadać z jedną parą butów, ja właściwie wożę kilka na wszelki wypadek... niedawno przyszło mi zmieniać koło, bo na wisłostradzie gumę złapałam i zorientowałam się dopiero jak mi dym zaczął z opony zalatywać... w eleganckich bucikach nie dałabym rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.02.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A z bucikami to już się nauczyłam, żeby nigdy nie wsiadać z jedną parą butów, ja właściwie wożę kilka na wszelki wypadek... niedawno przyszło mi zmieniać koło, bo na wisłostradzie gumę złapałam i zorientowałam się dopiero jak mi dym zaczął z opony zalatywać... w eleganckich bucikach nie dałabym rady Toż ja właśnie przezornie wzięłam drugą parę ... takie na płaskim jakby mi czasu na Domotekę starczyło , a noga odmawiała już lansu ... ale jak już przesiedziałam te pierwsze 15 minut próbując dziada opalić to but nijak nie nadawał się do założenia ... był LODOWATY w środku. To już wolałam żeby marzły bez wychodzenia z tych pierwszych co to chociaż plusową temp nadal utrzymywały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.02.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 I strasznie mnie kuszą te paszki. Matko jakie to by było luksusowe życie nie musieć się tym martwić. A obiecałam oszczędzać i nie wydawać na głupoty . Proszę mi tylko nie pisać że to nie głupoty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 a to one na starość zaczynają boleć? Do wanny też*kiedyś lałam. Ale potem cała wanna tłusta hi hi u mnie na starość!!! a z wanną, szybko płynem ,. potem spłukać i z głowy;) ale spróbuję w ręczniku po łazience pochodzić!!!moniaa po tym chodzeniu po mokremu pózniej trzeba podłogę w łazience wycierać Herbata z sokiem malinowym dobrze, rozgrzała????? I strasznie mnie kuszą te paszki. Matko jakie to by było luksusowe życie nie musieć się tym martwić. A obiecałam oszczędzać i nie wydawać na głupoty . Proszę mi tylko nie pisać że to nie głupoty!!! no nie głupty, całkiem poważna sprawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 I strasznie mnie kuszą te paszki. Matko jakie to by było luksusowe życie nie musieć się tym martwić. A obiecałam oszczędzać i nie wydawać na głupoty . Proszę mi tylko nie pisać że to nie głupoty!!! To nie głupoty! Mnie golenie pach zawsze podrażniało i musiałam codziennie golić żeby były idealne (a i tak idealne nie był, bo jakieś takie pypcie było spod skóry widać). Teraz idealna gładkość i święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 hi hi u mnie na starość!!! a z wanną, szybko płynem ,. potem spłukać i z głowy;) ale spróbuję w ręczniku po łazience pochodzić!!!moniaa po tym chodzeniu po mokremu pózniej trzeba podłogę w łazience wycierać a nie macie specjalnych recznikow podlogowych jak w hotelach, takich ze stopkami? ja sobie kupilam w hurtowni na dziale z wyposazeniem hoteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 a nie macie specjalnych recznikow podlogowych jak w hotelach, takich ze stopkami? ja sobie kupilam w hurtowni na dziale z wyposazeniem hoteli. a ja mam normalny;) ale ścierać i tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.02.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Sobotni poranek ... Słonko świeci mi prosto przez kuchenne okno przyniosłam laptopa do kuchni puściłam sobie to: http://a4chi.wrzuta.pl/film/1c3tU9DVIpY/kings_of_leon_-_use_somebody iiiiiii Smażę sobie american pancakes z przepisu od Moni http://www.chillibite.pl/2010/09/puszyste-american-pancakes-czyli.html Do tego zamiast paskudnego syropu klonowego będą gruszki w winie ... miały być na tartę ale co tam ... zapach jest nieziemski ... nawet największego śpiocha podniósłby z łóżka ... Achhhhhhhhhhhhhhhhhh soboty są WSPANIAŁE!!!! Edytowane 11 Lutego 2012 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 co za humorek;) a ja tylko na razie kawka. M zaraz schodzi cos zjeść ale u nas dziś tradycyjnie grzaneczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.02.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Tofee, ale z Ciebie ranny ptaszek ja dopiero na dół się zwlokłam i też uwielbiam kings o leon o sobotach nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.02.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Tofee, ale z Ciebie ranny ptaszek ja dopiero na dół się zwlokłam i też uwielbiam kings o leon o sobotach nie wspominając Posta pisałam jak już prawie wszystko było gotowe na stole i nęciło MNM żeby dołączył do porannych kuchcików (czyt Tyma i mnie). A szczerze to gdyby nie energetyczny Tym od 6.30 rano to pewnie nadal leżakowałabym w łóżku . A moje słonko już w jadalni. Mam absolutnie idealnie ustawiony dom w kontekście stron świata. Słońce jest zawsze ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A moje słonko już w jadalni. Mam absolutnie idealnie ustawiony dom w kontekście stron świata. Słońce jest zawsze ze mną. No, a tak na niego narzekasz! Pstryczek O 8 gotowe pancakesy .... mój Boże ... To ja dopiero kawkę poranną*piję i jogurt jem. Ale zaraz idę*robić*naleśniki A może pancakes zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts