Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do realizacji naszych marzeń

tofee

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadam na chwilę ... jesteśmy od weekendu z Tymem w szpitalu. Ja na antybiotyku z kaszlem, gilem i huk wie czym jeszcze, więc z pracy wspieram chłopaków zdalnie :(.

Dzisiaj bawię się w Balbinę bo muszę zrobić porządek z piecem, wyczyścić, dosypać itp. Weszłam do domu a tam po dwóch dniach smród od mięsa które zostawiłam na wierzchu, od pieluch które zostały w koszu bez zabezpieczenia :sick:. Echhhhh :rolleyes:

Kciuki potrzebujemy bo szukają szukają i cieżko znaleźć przyczynę co mu jest i co powoduje podwyższone CRP i te skoki temp. Z dwojga złego maluch po blisko półtora roku będzie miał przegląd jak samochód na gwarancji... chyba każdy specjalista go od niedzieli już widział. Dzisiaj czekamy na laryngologa dotychczas jesteśmy po RTG, USG, okuliście, dermatologu, badaniach krwi, moczu, codziennej dwukrotnej konsultacji z pediatrą ...

Oby nas wkrótce wypuścili bo M jest na skraju wyczerpania :(. Śpi na podłodze pod łóżeczkiem dziecięcym, nie ma sekundy dla siebie bo młody odmawia spania w dzień, więc do puki ja nie dojadę z pracy nie ma czasu nawet na siku :confused:.

Dobra lecę zabierać się za piec, później zabieram świeże ubrania zabawki i uciekam do chłopaków :bye:.