Elena76 08.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Toficzku, co ja czytam Mam nadzieję, że Tymuś już lepiej i wróciliście do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.03.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tymo z M nadal w szpitalu i posiedzą raczej co najmniej do wtorku. Do tego młody od rana znowu gorączkuje . Zdiagnozowali obustronne zapalenie uszu, ale coś mi się widzi że to nie jest tylko to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No to przykro miałam nadzieję, że weekend spędzicie już w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.03.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Na szczęście ja już lepiej więc jutro jadę do chłopaków i M trochę odetchnie. Strasznie mi go żal ... niby taki sam rodzić jak mama ale przy widywaniu malucha po pracy i w weekedny kiedy zawsze jest mama to jednak trochę sytuacja wstrząsowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Na szczęście ja już lepiej więc jutro jadę do chłopaków i M trochę odetchnie. Strasznie mi go żal ... niby taki sam rodzić jak mama ale przy widywaniu malucha po pracy i w weekedny kiedy zawsze jest mama to jednak trochę sytuacja wstrząsowa . A to Ty też chora?! O kurczę.... to nie doczytałam chyba No to paskudnie wszystko się razem w czasie zbiegło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.03.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tofee zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.03.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jeszcze raz zdrówka dla Tymcia a robili mu prześwietlenie płuc ? Mojej koleżanki syn też tak dziwnie gorączkował i oprócz podwyższonej temp. nie miał innych objawów (zero kaszlu, zero szmerów w płucach i oskrzelach), a po prześwietleniu okazało się, że ma wirusowe zapalenie płuc i była z nim tydzień w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.03.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Robili i czysto. Podobno uszy już ciut lepiej, a z tą gorączką obserwują ... podejrzewają nowego wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 o, niedobrze:( zdróweczka Słodziakowi zostawiam:hug: oby jak najszybciej zdiagnozowali i Chłopaków wypuścili:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 toficzku, doczytałam własnie o Małym:( Zycze Wam, zeby Twoi Chłopcy jak najszybciej wrócili do domu.Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Toffee - niezmiennie trzymam kciuki, żebyście wszyscy byli szybciutko zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 toffee trzymaj się dzielnie. I trzymam kciuki za Tymka. aby tylko te uszy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.03.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Tymo ma dodatkowo rota . M też dzisiaj rozłożyło na całego, dobrze że ja już powiedzmy w formie więc nastąpiła zamiana ról. Po tym wszystkim przydał by nam się urlop i wyjazd gdzieś w ciepłe rejony na tydzień ... tylko w robocie by nas chyba śmiechem zabili na tą moją koncepcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Trzymam kciuki, abyście jak najszybciej wyszli z tych choróbstw, będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Tymo ma dodatkowo rota . M też dzisiaj rozłożyło na całego, dobrze że ja już powiedzmy w formie więc nastąpiła zamiana ról. Po tym wszystkim przydał by nam się urlop i wyjazd gdzieś w ciepłe rejony na tydzień ... tylko w robocie by nas chyba śmiechem zabili na tą moją koncepcję . Urlop to chyba i tak kiedyś trzeba wykorzystać, więc może warto spróbować Trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej z tego szpitala wrócili do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.03.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Zdrówka życzę i trzymam kciuki aby jak najszybciej wróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 O jejuśku! Tofeeczku zdrowia życzę Wam wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.03.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa. Nadaję ze szpitalnej polówki ... młody śpi, kroplówka leci, pomimo że zeszłej nocy przespałam może z 1,5 h to nie mogę oka zmrużyć. A to Tymo się wierci a ja się boję że wyrwie sobie wenflon albo że okręci szyję tym przewodem od kroplówki ... później, że przesika piżamkę jak już cała kroplówa zleci, albo gorzej kooopon wypłynie z pełnej pieluchy. Czy o północy podadzą mu antybiotyk, czy nie zwróci mleka które niedawno wypił ... człowiek ma dziwne moce jeżeli w grę wchodzą dzieci . Najgorsze że on jest taki strasznie słabiutki... ma biegunkę a nie chce nic jeść . edit: Dodam jeszcze małą refleksję jaka mnie naszła dzisiaj spoglądając przez szpitalne okno. Dzień taki piękny, z cudownym słońcem, za oknami masa spacerowiczów wzdłuż Nowego Światu ... qrcze nie ważne ile rzeczy jest niedokończonych w tym naszym boskim domu, jak tylko wykaraskamy się z tych chorobowych nieszczęść w każdy weekend robimy coś miłego, rodzinnego, jedziemy w fajne miejsce i mam gdzieś sryliard rzeczy do zrobienia w domu ... nie uciekną a wiosna i lato 2012 będą tylko RAZ. Edytowane 11 Marca 2012 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tofee, nadal trzymam kciuki za szybki powrót Tyma do domu Masz rację w tym co piszesz. Życie jest jedno i trzeba z niego korzystać, a wykończenie domu może trochę poczekać. Nie możecie być niewolnikami domu, bo nie będziecie w nim mieszkać z przyjemnością, tylko będziecie czuć się uwiązani. W końcu dom jest dla nas, a nie my dla domu. Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts